pszem 13.11.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Czy mam przyjechać z własnym opałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 14.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Pszem Tak ze 2 tony ekogroszku mile będą widziane Ewentualnie jakaś przyczepka drewna suchego ... Aga no cco Tyyy ja MARUDNAAA Nigdyyyw życiu!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Nio teraz mi się podoba I nie zapominja o fotkach Dużo zdrówka dla rodzinki i smyranki po pietkach dla Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 14.11.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 O nie, drwa do lasu nie będę woził. Groszek mam ptysiowy, bo Natalia lubi, ale nie wiem czy on jest eko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 15.11.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Pszem groszek ptysiowy to eko jest na bank tylko jego potencjał energetyczny raczej marny... a jak już tak niechętnie podchodzisz do dostarczenia paliwa stałego to może cosik płynnego na rozpałkę chociaż? Aga smyranki przekzane a Maja zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.11.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 To mnie bardzo cieszy A Ty możesz to na rozpałkę Jako młoda mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 15.11.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 No żesz jaki żandarm!!!! No móc nie mogę ale pomarzyć warto... poza tym diabli wiedzą kiedy Pszem palić przyjedzie ... może chociaż ciutkę jakiejś mniej rozpalającej rozpałki bedę mogła... Kurcze myślałby kto żem nałogowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 15.11.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Nie chciałbym się chwalić, ale do rozpalania kobiet, w tym młodych mam (bo praktykę mam) to i rozpałki nie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 15.11.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Nosz normalnie nie wiem co napisać Słów mnie zbrakllo Ja tom chyba winna kontak z pewną Imienniczką mej córy w kwestii tego rozpalania podjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.11.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ojej, prawie umarłam ze śmiechu, czytając twój dziennik Ale muszę przyznać, że szybko się z budową uwinęliście. I domek super! A największe wrażenie zrobił na mnie wasz kominek - jest cudowny!!! Kwintesencja piękna kominka! Możesz zdradzić szczegóły (głównie chodzi mi o koszt takiej ramkimarmurowej)? I oczywiście gratuluję dzidzi - pewnie budowa przyspieszyła rozdwojenie się, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 15.11.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 No coś ty, niech to będzie nasza słodka tajemnica. Ja pewnej imienniczce słówka nie pisnę, a ty swojemu ślubnemu też głowy nie zawracaj. W końcu dość ma chyba problemów z budową, to gdzie znajdzie czas na pilnowanie żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Że kobiety w ciąży są gorąco to wiedziałam ale jak widze niektórym zostaje i jeszcze płeć przeciwną na manowce ciągną Atrakcyjnie musisz wyglądać z tym wózkiem skoro takie propozycje padają Chyba ja szepne gdzie trzeba kto kogo ma pilnować Skoro już żandarmem zostałam A teraz na poważnie Gratuluje rozpoczęcia sezonu grzewczego i niech małe krzykliwe trochę się uciszy bo chcemy czytac ciąg dalszy Smyranki dla wrzeszczącej i dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 16.11.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dominikams dzięki za gratki i dzięki za miły komentarz do tego mego dziennika. Fajnie, że się podoba a ponieważ śmiech to zrowie to jeszcze bardziej się cieszę bo pośrednio przyczyniłam się do dobrej formy u Ciebie Co do kominka to zachwyt chyba troszku zbyt ogromny ... takich kominków sporo tu na forum a są prawdziwe perełki. Ramka jest z marmuru który potocznie Brecią nazywamy bo pełnej nazwy nie pamiętamy. Natomiast m2 tego cuda około 600 zł kosztował potrzebne było mniej niż metr. Pszem Ty mnie na manowce sprowadzisz!!! Ale co tam raz się żyje raz umiera! Trzeba tylko Agę uprosić coby mniej sumiennie "żandarmowała" nam Aga z wózkiem to ja chyba jednak marnie wyglądam szczególnie że jak pogoda marna to wózek na balkonie a ja w domku siedzę. Jest jednak teoria że każda potwora znajdzie swego amatora... cóż... Smyrki dla Wrzeszczącej lecę przekazać a ciąg dalszy będzie na 100%!!! ............tylko diabli wiedzą kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 16.11.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 No proszę, już chcą donosić, a ja jeszcze nawet nie wdrapałem się na ten, obecny jeszcze przez dwa tygodnie, wysoki parter co go to wrzeszczące psisko pilnuje Obym się nie spóźnił i jakiejś nowej sąsiadki nie powitał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.11.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Co do kominka to zachwyt chyba troszku zbyt ogromny ... takich kominków sporo tu na forum a są prawdziwe perełki. Ramka jest z marmuru który potocznie Brecią nazywamy bo pełnej nazwy nie pamiętamy. Natomiast m2 tego cuda około 600 zł kosztował potrzebne było mniej niż metr. No tak, niby sporo, ale czasem niby podobne, a coś jednak nie pasuje. A twój mi się spodobał totalnie! Nic bym nie zmieniła. Mało tego - zostawiłam otwarte zdjęcie na komputerze, i mąż zobaczył, jak wrócił z pracy - reakcja była taka jak moja bardzo się zachwycał. Wiedziałam, że mu się spodoba, ale nawet ja nie spodziewałam się, że aż tak W każdym razie wygląda na to, ze kwestię obudowy kominka mamy z głowy (mam nadzieję, że się nie pogniewasz - może żeby nie kopiować tak dokładnie, damy trochę inny kolor marmuru ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ty już nie przesadzaj z tym potworem ale już słyszałam Twoej komentarze na temat kominka i innych więc wiem że mocno przesadzasz Mówisz że mam przymknąc oko nie wiem, nie wiem Czekam na ciąg dalszy Jak zawsze smyranki dla Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 17.11.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Pszem nie chcę cię martwić ale jak dalej się tak będziesz zbierał to faktycznie obca Baba Cię zaskoczy. A psiora się nie czepiaj! Domu pilnuje i jak żeś tyle lat wytrzymał to to parę tygodni przeżyjesz! Dominikams nożesz normalnie rozanielona jestem... fajnie, że się kominek podoba bo mnie niestety nieodmiennie z nagrobkiem się kojaży Aga już ja tam wiem swoje! Mam nadzieję, że uda mi się dziś cosik klepnąć bo jest o czym. Wczoraj na inspekcj byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 17.11.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 psior niech sobie szczeka, to mi nie przeszkadza, tylko tak jakoś nie mam śmiałości na ten balkon wchodzić, kiedy on tam urzęduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Psiur Majki pilnuje już za wczasu to czekam na wpis Tak tak Ciebie i tak nikt nie przegada ale jak to baba rację musi mieć i zawsze swoje wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.11.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 No!!!! Satyswakcyji po brzegi jestem pełna..... i radość me serducho rozrywa ( taka złośliwyja bestyja ze mnie..) NIE TYLKO JA MAM CIEMNO!!HA!!1 nIE TYLKO MNIE W GŁÓWCE SIĘ POPRZESTAWIAŁO... Inni tyż tak mają..... Ale mi się lepiej na serduchu zrobiło....O dzieciaki i ewentualny powrót z przedszkola, czy innej placówki wychowującej nasze latorośle ( bo strauszkowie czasu nie mają, muszą się " wykańczać")się nie martw!! Nikt kobity z "wrzeszczakami " nie napadnie ...Tylko hałasu młode narobią, a i widać od razu że jak dzieciata, to ani kasy ani aparycji...znaczy się przez porody rozchełstana......Ble...nic ciekawego...A tak pozatym można się przyzwyczaić....Spotkać np. lisa( mnie już trafiło) spotkać dzika ( tyż trafiło) a i "czarną Wołgę" co to ludzików do eksperymentów zbiera ( jeszcze przedemną ta atrakcja) A tak poważnie mówiąc, już od dziś( no może już od kilku dni) szykuję się ,coby Gminę z zaskoczenia wźiąć!! Zdjątka robię ( cholipa nic nie wychodzi ino ciemność, ale to nic, przynajmniej efekt bardziej wyrazisty) Taki niby reporaż z terenow gminnych,(którym podatki płacę)jakaż to ekstremalna wycieczka , taki np. powrót młodego ze szkoły, czy mój z pracy....... Potem wyślę pisemko..( tak sukcesywnie co tydzień będę dawała Poczcie polskiej zarobić, a co, niech mają...) Potem w prasie lokalnej taki reportażyk sobie walnę...Talenta literackie , na widok publiczny wystawię ( niech się dzieje wola niebios..) A do tego retrospekcję wizualną.......Potem zaproszę oficjeli na spacerek w porze "powrotowej" i również relację publiczną dam.....Czy z tego wynikną jakieś działania? Pewna nie jestem...Ale siedzieć na kuperku i nic nie robić....Od tego tylko dupsko rośnie i innych efektów NIET!!!!!!Ale witam i pozdrawiam "towarzyszkę doli i niedoli" i miło mi że chociaż któś również tego problema dostrzega.....Za to jak już dotrę do domiszcza, nie zamieniłaby na nic tego co mam ( a mam niewiele) W domisku mieszka się BOMBOWO I SUPEROWO I CO TAM CHCESZ JESZCZE......Naprawdę warto czasami się zawziąć i dotrzeć do celu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts