alfreda 27.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Wywołana do tablicy, melduję...... Drzewo i tak trza porąbać, ułożyć...i jest to wielce atrakcyjne zajęcie i głupoty z głowy jakoś ulatują.....A co do niżu....Hm... Ja już się chyba do tej roli nie nadaję-Obecnie walczę z młodym Czasami mam wrażenie że mu ktoś, coś, wymienil szare komórki na jakieś barachło Sił normalnie brakuje Ja się zdecydowanie nadaję już na Babcię ( tak na chwilkę maleństwo wytarmosić, pobawić się i zostawić .....) No ale moje pacholę na ojca to się jeszcze nie nadaje.......Więc sobie cierpliwie poczekam ( oby raczej dłużej, niż krócej...) i dalej będę rąbać drzewostan... A.... i odśnieżać teraz mogę ( ku spokojności) Zima to CUDNA RZECZ w domku i jego okolicy.....Normalnie bajeczka!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Widze żeś się zawzięła Babcią babcią czys Ty oszalała A z młodymi tak już jest, że jakoś inne spojrzenie na życie mają niż rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Nio i gdzie ten obiecany reportaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Skoro wian netu to wybaczam Mam nadzieje że już będzie dobrze Skąd ja znam to lenistwo Najważniejsze że sampoczucie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Nie martw się tą kasę mało kto ją ma Ale dom to wielka radośc a w końcu bedzie perfekcyjny tylko trzeba trochę poczekać Trzymaj się cieplutko i dużo zdrówak życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 24.03.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Oj Aga ja wiem że na brak kasy to prawie wszyscy cierpią tyle że my chwilowo o miesiąc od bankrudztwa jesteśmy Niby już kiedyś to przerabialiśmy i wyszliśmy z tego ręką obronną ale teraz potrzeby ogromne i jeszcze znacznie więcej do stracenia... ale myślę że będzie ok Co do tego że kiedyś wygłaskane będzie to ja się boję że nim do tego dojdzie to trzeba będzie wszystko od nowa zaczynać ( to tak "optymizmem" zawiało ) A zdrówko to mi potrzebe oj potrzebne tak więc nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Nie martw się napewno będzie dobrze Trzymam za Was kciukasy ( Czytając Ciebie to widze że masz taki sam optymizm jak mój mąż - a jesli tak jest to napewno bedzie dobrze ). I pamietaj wiosna już tuż , tuż Wysyłam dobre fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 W ten wigilijny dzień zaśnieżony,kiedy w kościele uderzą dzwony,przyjmijcie gorące życzenia radości,a w Nowym Roku szczęścia,zdrowia i pomyślności. Życzy Aga z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts