Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Anetmar -komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...

A co do linka to ja chętnie ... tylko nie wiem jak... :oops:

najprościej: skopiuj adres komentarzy i wklej w tym miejscu, gdzie twój korkodylek mieszka :) albo skopiuj ten adres (klikając na czerwony napis prawym przyciskiem myszy, a potem wybierając "właściwości") komentarze

i wklej go w Twoim profilu w podpisie :)

No no działeczka śliczna... a co do forum i rozterek... jakby to powiedzieć. Żeby się odbić i dośięgnąć szytu wiedzy najpierw trzeba sięgnąć dna... Rozterki to normalna sprawa. Pomyś co będzie dalej... Byle nie dać się zwariować, bo na końcu może się okazać, że dom który miał być wymarzonym może okazać się przekleństwem czego Wam i wszytskim Forumowiczom nie życzę.

Pozdrawiam serdecznie

GDZIE TO SIE LECZY?!

Nooo na pewno nie TUTAJ :lol: :lol: :lol:

tu sami swoi

mi chlop przylecial zza wielkiej wody na 3 tygodnie i wieksza czesc czasu spedzilismy wybierajac plytki na sciane w lazience :oops:

po pol godzinie tlumaczenia mu ze te plytki sa w odcieniu łososiowym a te bj w strone kawy z mlekiem ida (choc obie sa jasno bezowe :lol: )

powiedzial ze jestem nienormalna ze kawa z mlekiem to nie kolor a napoj a losos to jedzenie .... :lol: i jego glowa boli ...i ma dosc... i lazienka moze byc nawet (za przeproszeniem :oops: ) sraczkowata tylko on juz chce stad wyjsc....

poczym uciekl mi do dzialu młotkow i srubek (nie wiem moze i jakis mlotek nabyl...troche sie tego obawiam :-? :lol: )

tak wiec witamy w klubie normalnych inaczej :wink: :lol:

Ale mi się to Twoje pisanie PODOBA!!!! Super :p Czasami trza się wziąć za budowanie, a przy okazji takie talenty się z czeluści wyłaniają!

Jestem przekonana że wszystko pójdzie dobrze! Z takim poczuciem humoru /dystansem do spraw mniej ważnych i ogólnym "zakręceniem" nie ma innej opcji niż zamieszkanie we własnej chałupie! BRAWO!!!