anetmar 12.02.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 To o tym nadmiarze czasu to takie ironiczne miało być! Ja tez juz z czasem mam cieniutko! A co do linka to ja chętnie ... tylko nie wiem jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.02.2006 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 ... A co do linka to ja chętnie ... tylko nie wiem jak... najprościej: skopiuj adres komentarzy i wklej w tym miejscu, gdzie twój korkodylek mieszka albo skopiuj ten adres (klikając na czerwony napis prawym przyciskiem myszy, a potem wybierając "właściwości") komentarze i wklej go w Twoim profilu w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 12.02.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.02.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Anetmar Dzięki za współpracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 12.02.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam rozterki to rzecz normalna Proponuje wyleczyć się z czarnowidztwa, uwierzyć że będzie dobrze dodam że nie ma innej możliwości i do przodu Bardzo ładna działeczka czekma na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 13.02.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 No no działeczka śliczna... a co do forum i rozterek... jakby to powiedzieć. Żeby się odbić i dośięgnąć szytu wiedzy najpierw trzeba sięgnąć dna... Rozterki to normalna sprawa. Pomyś co będzie dalej... Byle nie dać się zwariować, bo na końcu może się okazać, że dom który miał być wymarzonym może okazać się przekleństwem czego Wam i wszytskim Forumowiczom nie życzę. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 13.02.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Rafałek ja chyba wolę nie myśleć Aga leczę sie wlaśnie i dlatego zaczełam pisać ten "dziennik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Super, super, super - idziesz jak burza !!! Kiedy parapetówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.02.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Rafałek ja chyba wolę nie myśleć Aga leczę sie wlaśnie i dlatego zaczełam pisać ten "dziennik" I tak trzymaj Pozytywne nastawienie topołowa sukcesu Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 14.02.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Nefer burza powiadasz? No byleby nie jakaś wściekła nawałnica! Bo to destrukcja zamiast tworzenia Aga Ty kciuków nie trzymaj tylko pisz takie optymistyczne rzeczy Jutro będę miała mam nadzieję więcej czasu to poczytam co tam u Was ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 GDZIE TO SIE LECZY?! Nooo na pewno nie TUTAJ tu sami swoi mi chlop przylecial zza wielkiej wody na 3 tygodnie i wieksza czesc czasu spedzilismy wybierajac plytki na sciane w lazience po pol godzinie tlumaczenia mu ze te plytki sa w odcieniu łososiowym a te bj w strone kawy z mlekiem ida (choc obie sa jasno bezowe ) powiedzial ze jestem nienormalna ze kawa z mlekiem to nie kolor a napoj a losos to jedzenie .... i jego glowa boli ...i ma dosc... i lazienka moze byc nawet (za przeproszeniem ) sraczkowata tylko on juz chce stad wyjsc.... poczym uciekl mi do dzialu młotkow i srubek (nie wiem moze i jakis mlotek nabyl...troche sie tego obawiam ) tak wiec witamy w klubie normalnych inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.02.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Ale mi się to Twoje pisanie PODOBA!!!! Super Czasami trza się wziąć za budowanie, a przy okazji takie talenty się z czeluści wyłaniają! Jestem przekonana że wszystko pójdzie dobrze! Z takim poczuciem humoru /dystansem do spraw mniej ważnych i ogólnym "zakręceniem" nie ma innej opcji niż zamieszkanie we własnej chałupie! BRAWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Ja tam jestem wszechstronnie uzdolniona i robię wszystko w jednym czasie piszę trzymam kciuki i dużo innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 15.02.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Zielonooka mój Ślubny to fakt, że przyjdzie moment na wybór płytek itp., zepchną na dno swej podświadomości i wierzy że to go ominie Skąd ta naiwność Alfreda się zawstydziłam ciupineczkę... Aga to Ty taki Napoleon w spódnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 dziennik budowy i tak ci sie upaćka na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 15.02.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Wiem A taki jest śliczniutki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.02.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Swoim wpisem do moich komentarzy, zachęciłaś mnie , zebym zerkneła do Twojego... bo nie ukrywam, że mam może parę ulubionych dzienników, do których zaglądam.. Twój będzie następny! Bardzo podoba mi się Twój styl i humor....EXTRA Uśmiałam się! Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 15.02.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Dzięki Obawiam się, że jak już budować zaczniemy to tu raczej średnio śmiesznie będzie... obstawiam raczej dramat psychologiczny w tysiącu odcinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Coś nas łączy np. wzrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts