Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Anetmar -komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D Metea dzięki za pozdrowionka! Mury pną się faktycznie wprost uroczo!

Zdjątak staram się wklejać na bierząco więc macie aktualny wgląd na nasz plac zmagań :wink: Czy ja dobrze kojażę, że to Ty planujesz kwiatki w donicach zasadzić?

Alfreda ja właśnie się martwię kiedy to wszystko stanie :o Bo wiesz jakby od poczatku szło w kratkę tobym się przyzwyczaiła i luzik. A tak???!!!!! No przecież ja mając świadomość, że nie ma bata, żeby to tak cały czas gładko szło zaczynam z drżeniem serca oczekiwać kolejnych relacji! Przecież gdzies się musi sypnąć :o A jak się stanie to jak ciężko się z tym będzie pogodzić :( :cry: Brrrrr a tu święta za moment potem długi weekend! Jednym słowem masa wolnego i jak Panowie postanowią wykorzystać na maksa czas na relaks to smutno będzie....

WIELKIE DZIĘKI ZA WPISIKI!!!!!!!!!!!!!

Gdyby nie to, że lubię pisać to bym pewnie dała sobie spokój bo mam wrażenie, że nikt tego nie czyta takie smęty same :roll:

:D ładuj Dziewczyno akumulatory dowoli! :D Tyle, że to zupełnie nie moja zasługa, że tak to sprawnie idzie :D Grunt to, jak widzę, prężnie działający zespół budowlańców, których ktoś krótko trzyma. Oby tylko jakiejś fuszery nie wyszły bo to mnie ciutkę martwi.

Zobaczysz sama lada moment jak to wszystko się zaczyna własnym rytmem toczyć jak już pierwsza łopata tudzież kopara w ruch pójdzie! :wink:

:oops: łoj ja tak lubię sobie od czasu do czasu pokokietować, a ponieważ Ślubny na ten lep się złapać nie da to gdzieś swe ukryte potrzeby realizować muszę :wink: b Co do czarnowidztwa i krakania to uległy one ZNACZNEMU ograniczeniu! SERIO!!!!! Jakoś tak optymizmem ode mnie tchnie w tej kwestii a to gdybanie prorocze to raczej, żeby w stan zbytniej euforii nie popaść! Taki rodzaj balastu w kieszeniach coby wiatr w chmury nie porwał :wink: Tak na prawdę nie chcę zapeszyć!!! :D

A Ty czytam Alfredo Kochanieńka mebelków do kuchni poszukujesz?! A może lapiej super stolarza namierzyć, zrobić projrkcik i kuchnia jak ta lala na miarę i dokładnie taka jak Ci się zamarzy! :D

Tak z c iekawości zajrzałem - i widzę, że my na podobnym etapie (nie wliczając piwnicy), jesli masz ochotę to podaj na prv gdzie budujecie to sobie kiedys podjadę i porównam.

Widze jednak, że jakoś sprawniej wychodzi wam wyszukiwanie ekip itd. duperele, my jak na razie mamy tylko speców od ścian i dachu, zupełnie nie wiem gdzie się szuka takich np. instalatorów od wody i kanalizacji, jak złąatwiliście kwestię kanalizacji/szamba/oczyszczalni itd itp. A, i gdzie w końcu kupowaliście blachy na dachy?

pozdrawiam