alfreda 05.04.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 No nie.... Pięknie Ci tam wszystko rośnie!!! Znaczy się domek!! Nie denerwuj się tymi "przestojami"( których nie ma!!) Jeszcze zamarzysz, wspomnisz z łezką w oczku ten etap!!! Są to chwile cudowne, urocze i jedyne w swoim rodzaju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 05.04.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 OOO!!!! Drugą stronkę napoczełam No i słusznie! Się należy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 05.04.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 No gratuluje!!!!!!!!!! coraz więcej sie u Ciebie dzieje, mury pną sie do góry:) Pozdrawiam i czekam na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 06.04.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Metea dzięki za pozdrowionka! Mury pną się faktycznie wprost uroczo! Zdjątak staram się wklejać na bierząco więc macie aktualny wgląd na nasz plac zmagań Czy ja dobrze kojażę, że to Ty planujesz kwiatki w donicach zasadzić? Alfreda ja właśnie się martwię kiedy to wszystko stanie Bo wiesz jakby od poczatku szło w kratkę tobym się przyzwyczaiła i luzik. A tak???!!!!! No przecież ja mając świadomość, że nie ma bata, żeby to tak cały czas gładko szło zaczynam z drżeniem serca oczekiwać kolejnych relacji! Przecież gdzies się musi sypnąć A jak się stanie to jak ciężko się z tym będzie pogodzić Brrrrr a tu święta za moment potem długi weekend! Jednym słowem masa wolnego i jak Panowie postanowią wykorzystać na maksa czas na relaks to smutno będzie.... WIELKIE DZIĘKI ZA WPISIKI!!!!!!!!!!!!! Gdyby nie to, że lubię pisać to bym pewnie dała sobie spokój bo mam wrażenie, że nikt tego nie czyta takie smęty same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Kobieto, jesteś niesamowita !!! I jesteś dowodem na to (kolejnym) że zbudowanie domu jest możliwe !! Strasznie się cieszę, że tak idzie wszystko z buta - ładuję u Ciebie akumulatory Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 06.04.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 ładuj Dziewczyno akumulatory dowoli! Tyle, że to zupełnie nie moja zasługa, że tak to sprawnie idzie Grunt to, jak widzę, prężnie działający zespół budowlańców, których ktoś krótko trzyma. Oby tylko jakiejś fuszery nie wyszły bo to mnie ciutkę martwi. Zobaczysz sama lada moment jak to wszystko się zaczyna własnym rytmem toczyć jak już pierwsza łopata tudzież kopara w ruch pójdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 06.04.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Ty tutaj nie kręć !!!I nie kokietuj poczytnością!!! Strasznie fajne czytadło tworzysz!!! Pisz dużo i na okrągło!!! Uwielbiam Twoje re(we)lacje A "skopać" wcale się nie musi! Nie kracz!!! To kedy się wprowadzacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 07.04.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 łoj ja tak lubię sobie od czasu do czasu pokokietować, a ponieważ Ślubny na ten lep się złapać nie da to gdzieś swe ukryte potrzeby realizować muszę b Co do czarnowidztwa i krakania to uległy one ZNACZNEMU ograniczeniu! SERIO!!!!! Jakoś tak optymizmem ode mnie tchnie w tej kwestii a to gdybanie prorocze to raczej, żeby w stan zbytniej euforii nie popaść! Taki rodzaj balastu w kieszeniach coby wiatr w chmury nie porwał Tak na prawdę nie chcę zapeszyć!!! A Ty czytam Alfredo Kochanieńka mebelków do kuchni poszukujesz?! A może lapiej super stolarza namierzyć, zrobić projrkcik i kuchnia jak ta lala na miarę i dokładnie taka jak Ci się zamarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 07.04.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ależ wy macie tempo! Aż miło popatrzeć, choć rośnie domek nie mój. Ja też do czytaczy regularnych należę, więc pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 09.04.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 12.04.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 No co sie dzieje??? taka cisza w dzienniku gdy dom rośnie jak na drozdzach.. Pisz, wklejaj zdjęcia bom ciekawa co słychac na placu boju Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1388.jpg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 13.04.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1449.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 14.04.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Dzięki wielkie za śliczne kartki!!! Piękne!!!!! Lecę do Dziennika coś naskrobać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ja rownie zycze wesołych Świat i Wiosny i jak najmniej stresujacego i najszybszego wybudowania domu http://images1.fotosik.pl/50/vc8lw25czlnz5pp7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 15.04.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Najmilszych Wiosennych i pełnych Nadziei Świąt życzę z c ałą rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 18.04.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Jeszcze raz Wszystkim GORĄCO dziękuję za życzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 18.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Tak z c iekawości zajrzałem - i widzę, że my na podobnym etapie (nie wliczając piwnicy), jesli masz ochotę to podaj na prv gdzie budujecie to sobie kiedys podjadę i porównam.Widze jednak, że jakoś sprawniej wychodzi wam wyszukiwanie ekip itd. duperele, my jak na razie mamy tylko speców od ścian i dachu, zupełnie nie wiem gdzie się szuka takich np. instalatorów od wody i kanalizacji, jak złąatwiliście kwestię kanalizacji/szamba/oczyszczalni itd itp. A, i gdzie w końcu kupowaliście blachy na dachy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts