Nefer 01.06.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Podobno nic tak nie cieszy jak cudze nieszczeście - ale nie na tym forum chyba:) Nie przejmuj się - będzie pięknie. POpatrz w jakich klitkach mieszkamy w blokach i jest ok. A mały niezły jest Ja już się przyzwyczaiłam do rozbitych głów, łuków brwiowych, złamanych kończyn.... tak to jest z chłopaczyskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Myslisz Nefer że jak się ma dziewczynki to jest lepiej A gdzie fotki tych pięknych ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 01.06.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Bez Dzieci to byśmy się nudziły! A zdjątka bęęędąąą.... tylko nie wiem kiedy. Jak byliśmy ostatnio to nie mieliśmy aparatu a teraz nie wiem kiedy pojedziemy bo chwilowo jesteśmy bez autka Może w weekend?Ślubny coprawda odgraża się że On tam i tak będzie jeździł bo ogrodzenie nim okienka przyjadą trza skończyć. Mądrze gada tylko co z tego wyjdzie? Tego nie wie nikt ... niestety Wena mnie znów opuściła Aga ja czytam,że do podobnych wniosków dochodzimy Plan z kosztorysem to podstawa dla okiełznania chaosu w głowie!!!!! I to właśnie jego chwilowy brak mi tak bardzo przeszkadza i problematory uaktywnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja to haos mam od niedawna ale wszystko przez brak kasy jak była budowa to jakoś szło i wiedziałam co i jak a teraz trzeba to wykańczać jakoś zgłową a nie tak to tu to tam, bo kręcimy się w kółko a efektów nie widać Teraz też było wiadomo że najpierw panele - bo kurzy się nie miłosiernie a jeszcze posprzątać te betony to wyzwanie Ale skoro panele już są trzeba przyjąc jakąś strategię policzyć koszty i trzymać się planu A dzieci to wielka radość, obowiązki i porblemy ale tak jak piszesz co by było bez nich Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 03.06.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 KASA!!!! Czemu ona tak szybko się rozchodzi??????!!!!!! I NA CO???????!!!!!!! Mnie zaczyna prześladować potworna wizja, że nie styknie nam na podstawowe wykończenie.... normalnie spać po nocach nie mogę Och....... Najgorsze jest to, że w chwili obecnej mamy jeszcze brak dokładnych wycen poszczególnych etapów i to mnie drażni.... A zdjątka będą mam nadzieję już dziś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Nie martw się kasa ma do siebie że ulatnia się w tempie zastraszającym ale można z tym żyć a i bez pewnych rzeczy w domu też można życ Czekam na fotki i przemyślenia Mocno zaciskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 06.06.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Oj znam ja znam doskonale ten rodzaj przypadłości kasie właściwy Na czałe szczęście jako rzecz nabytą można ją skołować A co do zdjątek to pamiętaj że cierpliwość zostaje wynagrodzona (na ogół ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Kurcze nasze kołowanie kasy powoli się kończy ale są swiatełka w tunelu I są fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.06.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Ty to masz tempo. Ledwo zaczęło się budowanie a tu chata jak malowana stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 15.06.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 No właśnie malowana jeszcze nie jest! Ale nie długo nadrobimy to niedopatrzenie A faktycznie doś sprawnie poszło... aż się dziwię czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Piękna brama A tepmo zabojcze, trzymam kciukasy żeby nadal tak szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 16.06.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 ja też trzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 ja też trzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 A fotki wylewek beda? Trzymam kciuki za tynki gipsowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 09.07.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Będą będą... a jakże.... tylko nie wiem kiedy bo lenia mam i mi się nie chce zrobić i wstawić Co do tynków to ja jak sobie poczytałam opinie na forum też trzymać kciuki i zdrowaśki odmawiać zaczełam bo do tej pory w błogiej niewiedzy żyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Trzymam kciuki za tynki i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 12.07.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Fotki wedle życzenia już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Piekne psy Rureczki też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 14.07.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.07.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 tynki gipsowe w 6 dni!!! Czemu mi to nikt wczesniej nie powiedzial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts