Aga J.G 13.08.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Dawaj fotki będziemy krytykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 14.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Oj no kiedy ja właśnie tych fotek wklei ć nie mogę bo ich nie mam !!! Aparat wrócił coprawda z wtywczasów ale właścicielka jeszcze go z rąk nie chce wypuścić więc o cierpliwość proszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 14.08.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Ja też cierpliwe na zdjątka czekam. Jak będzie bardzo źle, to jakąś gustowną, własnoręcznie robioną serwetką nakryjesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Rzeczywiście z panem płytkarzem wyszło mało ciekawie i tak szczęście że dowiedzieliście się wcześniej. Czekam cierpliwie na fotki Trzymam kciuki za nowego płytkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 20.08.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Trzymaj Aga koniecznie te kciuki!!! Cierpliwość Wasza mam nadzieję zostanie w końcu wynagrodzona całą stertą zdjątek , ale jakoś tak same kłody pod nogi aparatu padają i nie mogę ich zrobić... A płytkarz na pracowitego wygląda i podobno nawet czymś takim jak wiedza fachowa i doświadzczenie dysponuje a co jeszcze ciekawsze potrafi to wykorzystać w sposób właściwy i dla inwestora korzystny. Ciekawam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.08.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 a gdzie sa fotki kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.08.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ja też bym chętnie kominek uwidziała....Cosik mi się wydaje że marudzisz Mój kominek, a raczej listwa wykańczająca obrys szyby zbyt pogrzebowa mi się wydawała.Taki pomniczek z rozmachem. Marmur pelen błysk, nijak się miał ( naszym zdaniem) do szarości, surowości kamienia. Chcieliśmy go , ją, tą listew dekatyzować, rad zasięgałam i gryzłam się całościowo! Dopiero syn nam do rozumu przemówił: -Jak już jest coś eleganckiego w chałupie, to wy chcecie to spieprz...... No , ale ja może niezwyczajna elegancji??/ Tylko drelich, stare łapcie itp..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Nadal czekam na fotki cierpliwie A skoro pan kafelkarz taki solidny to pewnie bedzie wart swojej ceny Trzymam kciuki za dalsze prace i widzę że kominek już zaczyna Cię obłaskawiać i tym się ciesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 22.08.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Aga Cieszę się cieszę ! A co do zdjątek to sama na nie czekam i doczekać się nie mogę..... Alfredo coś chyba jest z tą niezwyczajnością do elegancji z wyższej półki, przecież marmur to nie byle co Pewnie stąd to moje niezadowolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 To czekam dalej cierpliwie I myślę nad swoją obudową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 27.08.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Iiiii cierpliwość Wasza Miłe Panie została dziś nagrodzona!!!!WSTAWIŁAM FOTKI KOMINKOWE!!!!!!!!!! ( I nie tylko!!!) Aga no i co wymyśliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 27.08.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 ...to mnie brzuch przeszkadza?! Anetmar, następna, co się kapusty najadła? . Gratuluję . Chyba, że coś źle zrozumiałam, a Ty właśnie na diecie jesteś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 27.08.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 tak tak to kapusta, a wyniki tego przejedzenia to w październiku wyjdą i dopiero wtedy dieta cud się zacznie Dzięki za gratulację. A gdzie te wszystkie komentarze kominkowe? Aż taki straszny że nie wiedzą wszyscy co mnie o zdjątka molestowali co napisać żeby nie dobić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonga 28.08.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja zaglądam i to regularnie. Bardzo fajny kominek. My nie możemy się z mężem zgodzić co do koncepcji obudowy kominka - jemu podobają się nowoczesne, a mnie klasyczne. Trudno bedzie o kompromis, coś neutralnego w wyrazie trzebaby znaleźć. A reszta Twojego kominka będzie malowana, czy czymś obkładana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 28.08.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Kominek wcale nie taki straszny. Jak będzie wykończony w 100% i w dodatku we wnętrzu mieszkalnym, a nie tak jak teraz budowlanym, to spojrzysz na niego przychylniejszym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 28.08.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Fajnie, że kominek nie aż tak straszny normalnie formalnie mi kamor z serca spadł Co do tła jego to się zapowiada na malowane tylko kolor nie ustalony jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Trochę mnie nie było bo jakoś się zapracowałam ( na szczęscie nie na amen ) i już jestem Kominek bardzo fajny i nie iwdzę powodów do czepiania się, proponuję resztę pomalować na jakąś czekoladkę lub kawę z mlekiem i będzie pieknie Moje wizje kominkowe zmieniają się jak w kalejdoskopie na szczęscie mam jeszcze dużo czasu do ostatecznych decyzji Trzymam kciuki za resztę prac i wybory kafelkowe, oczywiścei czekam na sprawozdanie Dużo zdrówka dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 30.08.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nooo a ja już myślałam, żeś Ago o mnie zapomniała? Najpierw żeś się dopominała (nie powiem że natarczywie) zdjęć a później cisza w eterze... no się przeraziłam prawie Co do tła kominkowego to właśnie nad takim rozwiązaniem kolorystycznym się poważnie zastanawiamy tylko jeszcze nie wiem czy mieszalnie farb przewidziały odcień który by mi pasował. Ostatnio odnoszę nieodparte wrażenie, że albo ja mam niespotykane pomysły albo producenci brdzo ograniczoną wyobraźnie! Ty się zastanawiaj wymyślaj a jak przyjdzie co do czego to pewnie i tak nagłe olśnienie lub konieczność plany zmieni A sprawozdanie lecę pędzę pisać! Dzięki, za zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja raczej stabilna w uczuciach jestem i wizje moje bardzo konsekwentnie do celu ciągnę Jednak moja łazienka postanowiła wystawić moje wizje na próbę co jej się udało a może to moja wyobraźnia trochę zaszwankowała Bardzo się cieszę że płyteczki wybrane teraz czekam na fotki tych piekności Gratuluje jadalnych grzybków i życze smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 No, piekny ten komienk!!! Mi sie bardzo podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts