Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Anetmar -komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Trzymaj Aga koniecznie te kciuki!!!

Cierpliwość Wasza mam nadzieję zostanie w końcu wynagrodzona całą stertą zdjątek , ale jakoś tak same kłody pod nogi aparatu padają i nie mogę ich zrobić... :-?

A płytkarz na pracowitego wygląda i podobno nawet czymś takim jak wiedza fachowa i doświadzczenie dysponuje a co jeszcze ciekawsze potrafi to wykorzystać w sposób właściwy i dla inwestora korzystny. :o Ciekawam bardzo!

Ja też bym chętnie kominek uwidziała....Cosik mi się wydaje że marudzisz :wink: Mój kominek, a raczej listwa wykańczająca obrys szyby zbyt pogrzebowa mi się wydawała.Taki pomniczek z rozmachem. Marmur pelen błysk, nijak się miał ( naszym zdaniem) do szarości, surowości kamienia. Chcieliśmy go , ją, tą listew dekatyzować, rad zasięgałam i gryzłam się całościowo! Dopiero syn nam do rozumu przemówił: -Jak już jest coś eleganckiego w chałupie, to wy chcecie to spieprz...... :o :o

No , ale ja może niezwyczajna elegancji??/ Tylko drelich, stare łapcie itp.....

Ja zaglądam i to regularnie. Bardzo fajny kominek. My nie możemy się z mężem zgodzić co do koncepcji obudowy kominka - jemu podobają się nowoczesne, a mnie klasyczne. Trudno bedzie o kompromis, coś neutralnego w wyrazie trzebaby znaleźć. A reszta Twojego kominka będzie malowana, czy czymś obkładana?

Trochę mnie nie było bo jakoś się zapracowałam ( na szczęscie nie na amen :wink: :) ) i już jestem :)

Kominek bardzo fajny i nie iwdzę powodów do czepiania się, proponuję resztę pomalować na jakąś czekoladkę lub kawę z mlekiem i będzie pieknie :) Moje wizje kominkowe zmieniają się jak w kalejdoskopie na szczęscie mam jeszcze dużo czasu do ostatecznych decyzji :)

Trzymam kciuki za resztę prac i wybory kafelkowe, oczywiścei czekam na sprawozdanie :)

Dużo zdrówka dla Was :)

Nooo a ja już myślałam, żeś Ago o mnie zapomniała? Najpierw żeś się dopominała (nie powiem że natarczywie) zdjęć a później cisza w eterze... no się przeraziłam prawie :o :wink:

Co do tła kominkowego to właśnie nad takim rozwiązaniem kolorystycznym się poważnie zastanawiamy tylko jeszcze nie wiem czy mieszalnie farb przewidziały odcień który by mi pasował. Ostatnio odnoszę nieodparte wrażenie, że albo ja mam niespotykane pomysły albo producenci brdzo ograniczoną wyobraźnie! :o

Ty się zastanawiaj wymyślaj a jak przyjdzie co do czego to pewnie i tak nagłe olśnienie lub konieczność plany zmieni :lol: :wink:

A sprawozdanie lecę pędzę pisać!

Dzięki, za zdrówko! :wink:

Ja raczej stabilna w uczuciach jestem :wink: :) i wizje moje bardzo konsekwentnie do celu ciągnę 8)

Jednak moja łazienka postanowiła wystawić moje wizje na próbę co jej się udało 8) a może to moja wyobraźnia trochę zaszwankowała :o :roll:

Bardzo się cieszę że płyteczki wybrane teraz czekam na fotki tych piekności :)

Gratuluje jadalnych grzybków i życze smacznego :)