anSi 11.02.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Miło Cię spotkać w naszym klubie Ciekawie wygląda projekt Waszego domu, czekamy na relacje z placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Pisz pisz - będziemy obserwować i podtrzymywać na duchu Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Miło Cię spotkać w naszym klubie Ciekawie wygląda projekt Waszego domu, czekamy na relacje z placu budowy anSi - bardzo dziękuję za miłe powitanie i za założenie komentarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Lidszu witajcie miedzy nami "budowlancami". Bardzo fajny dom macie, ciekawy i ładny. Czekam na ciąg dalszy...My tez kupowaliśmy działkę bez mediów, teraz wiemy dlaczego te z mediami są droższe... A zdradzisz nam skąd wzięło się takie nietypowe imię dla córci? Mi się strasznie spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Lidszu witajcie miedzy nami "budowlancami". Bardzo fajny dom macie, ciekawy i ładny. Czekam na ciąg dalszy...My tez kupowaliśmy działkę bez mediów, teraz wiemy dlaczego te z mediami są droższe... A zdradzisz nam skąd wzięło się takie nietypowe imię dla córci? Mi się strasznie spodobało. Och z tym imieniem, to była wojna z moim mężem . Skąd się wzięło ? Miałam w pracy koleżnakę o tym imieniu, która była naprawdę niesamowitą osobą (Inga - pozdrawiam cię serdecznie ). Kiedy dowiedziałam się, że będziemy mieć córeczkę od razu wiedziałam, że będzie nosić to imię . Mąż upierał się przy innych typu: Anna, Magda, Olga . One też są fajne, ale ja chciałam aby moje dziecko nosiło dość niespotykane imię tak jak ja (mam na imię Lidia ) ale jednocześnie nie jakieś bardzo wymyślne, tak jak to czasami się obecnie spotyka. Myślę, że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.02.2006 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Och z tym imieniem, to była wojna z moim mężem . Skąd się wzięło ? Miałam w pracy koleżnakę o tym imieniu, która była naprawdę niesamowitą osobą (Inga - pozdrawiam cię serdecznie ). Kiedy dowiedziałam się, że będziemy mieć córeczkę od razu wiedziałam, że będzie nosić to imię Piękne imię, zawsze marzyłam, że jeśli będę miała córkę, to nadam jej imię: Iga, Inga lub Irmina. Inga to wynik zauroczenia pewnym wierszem K.I. Gałczyńskiego. Lata lecą, a zauroczenie nie mija....Niestety, nie mam córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.02.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Lidszu, dobrze, że sie upieralas przy tym imieniu. Jest piekne i na pewno nietypowe... Corka pewnie tez taka jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 13.02.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 lidszu, któż skleił ten domek z papieru? Świetnie wygląda . Podaj szczegóły wykonania, może też pobawię sie czekając na wiosnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 lidszu, któż skleił ten domek z papieru? Świetnie wygląda . Podaj szczegóły wykonania, może też pobawię sie czekając na wiosnę . K74 - ten model wykonała dla nas nasza architekt, więc niestety nie podam ci metody jego wykonania. Z tego co mąż mi podpowiada, to potrzebna do tego jest tektura i wycięte rzuty elewacji z papieru. Dla mnie osobiście jest to zbyt trudne do wykonania - nie mam kompletnie zdolności manualnych . Lidszu, dobrze, że sie upieralas przy tym imieniu. Jest piekne i na pewno nietypowe... Corka pewnie tez taka jest... Oj jest, jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 16.02.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Witaj,bardzo fajny rozkład domu, mnie się marzył taki domek : salon, jadalnia, kuchnia i gabinet na dole reszta na górze, ale niestety finanse kazały nam wybrać inny. Gratuluję wyboru i życzę powodzenia i wytrwałości przy budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 16.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Dom jak się patrzy powodzenia przy realizacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.02.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Ponieważ jestem wileką entuzjastką tego projektu będę sledzić budowę.Powiedzcie czy tylko mnie nie otwieraja się zdjęcia? Może musze coś w kompie uzupełnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Ale masz piękne schody !!!! Czad ! Musisz je zrobić jakoś pięknie. Twój dom będzie na pewno bardzo wygodny - chyba warto było poczekać ten rok aż się "wykluje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.02.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Ale masz piękne schody !!!! Czad ! Musisz je zrobić jakoś pięknie. Twój dom będzie na pewno bardzo wygodny - chyba warto było poczekać ten rok aż się "wykluje" Nefer - bardzo ci dziękuję . Schody zamierzamy zrobić tak, iż trepy będą drewniane (najprawdopodobniej merbau), a podstopnie wyłożone kamieniem. Zobaczymy co nam z tego wyjdzie, a co najważniejsze, czy wyrobimy finansowo Dom jest ładny - bardzo wszystkim dziękuję za słowa uznania - ale coraz bardziej się boję, że będzie kosztować fortunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Ale masz piękne schody !!!! Czad ! Musisz je zrobić jakoś pięknie. Twój dom będzie na pewno bardzo wygodny - chyba warto było poczekać ten rok aż się "wykluje" Nefer - bardzo ci dziękuję . Schody zamierzamy zrobić tak, iż trepy będą drewniane (najprawdopodobniej merbau), a podstopnie wyłożone kamieniem. Zobaczymy co nam z tego wyjdzie, a co najważniejsze, czy wyrobimy finansowo Dom jest ładny - bardzo wszystkim dziękuję za słowa uznania - ale coraz bardziej się boję, że będzie kosztować fortunę Oj tak - merbau - u mnie też ale + kamień to super pomysł Będzie pięknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 lidszu - super domek Bardzo podoba mi się układ pomieszczeń - jakbym teraz miała budować drugi dom to dokładnie zrobiłabym tak jak Ty Trzymam kciuki za bezroblemowe budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 01.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 I nie martw sie - pieniadze sa po to by je jakos skombinowac i wydac na dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pera 01.03.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam lidszu! My rowniez mamy zamiar wkrotce rozpoczac budowe (Debe Wielkie) i stad moje pytanie: mozesz polecic dobrego kierownika budowy? Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 03.03.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A tak swoję drogę jaką cenę zażądała p. architekt za ten indywidualny projekcik ? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=57911&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A tak swoję drogę jaką cenę zażądała p. architekt za ten indywidualny projekcik ? Zażądała dość dużo, ale na pewno tyle nie dostanie . Nie będę podawać konkretnej kwoty, bo nie o to chodzi, ale jak na to w jaki sposób przebiegała współpraca, to cena jest na pewno zbyt wygórowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts