Nefer 04.09.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nie będziemy !@#%$^%*%^_ rozmawiać o uruchamianiu kasy w bankach OKKKKKKKKKK ??????/ Już mi lepiej. Podobno będzie na koncie w poniedziałek - dziś była jakaś impreza w "uruchomieniach" i od 16.oo nikt nie pracował Jestem spokojna. Jestem spokojna. Jestem spokojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Czeeeeeeeee Lidszu, a ja codziennie sie widuję z twoim wykonawcą i coraz bardziej nie mogę się doczekać kiedy u mnie będzie tak jak u ciebie Zaskoczyłaś mnie Zuzik :) On tam u Ciebie mieszka czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Jesli o pogodzie mowa to znacie jakas fajna stronke na ktorej mozna sprawdzic prognozy dlugoterminowe?Mnie interesuje kiedy w tym roku przylezie zima Aż tak długoterminowe to chyba nieeeeeeeeee ale przyjdzie pewnie w zimie jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 05.09.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Z tymi kartami kredytowymi to chodzi tylko o jedno. Nam bank też "po przyjacielsku" doradził, żebyśmy zlikwidowali karty i linie debetowe, bo nam to poprawi zdolność kredytową. No to zamknęliśmy. A przy podpisywaniu umowy kredytowej pani zaproponowala nowe karty kredytowe z jeszcze większym limitem Mieliśmy to samo. Bank kazał zamknąć karty kredytowe (z obcego banku A), aby poprawić zdolność, ale jednocześnie zaproponowali nam obniżenie marży, jeśli .... zdecydujemy się na ich kartę Więc tak zrobiliśmy. Ale umówiliśmy się z bankiem A, że po podpisaniu umowy kredytowej, będziemy mogli wznowić zlikwidowaną kartę (bo poziom obsługi tego banku jest naprawdę ok). Kiedy bank A po jakimś czasie się odezwał - zaproponowaliśmy bankowi rezygnację z 70 zł rocznej opłaty za użytkowanie karty....NA ZAWSZE! I ... zgodzili się! Czyli mogą być jednak jakieś korzyści.... I tak dalej mamy karty banku A, a karta z banku B nigdy nie została użyta ... więc po jakimś czasie sama zniknęła z systemów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jestem spokojna. Jestem spokojna. Jestem spokojna. tiaaa Cześć Lidzia Jedziesz ze mną w tygodniu do Rasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.09.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Czeeeeeeeee Lidszu, a ja codziennie sie widuję z twoim wykonawcą i coraz bardziej nie mogę się doczekać kiedy u mnie będzie tak jak u ciebie Zaskoczyłaś mnie Zuzik :) On tam u Ciebie mieszka czy jak ? on nie mieszka ale tacy tam od niego Tak i robia takie tam różne Nefcia - a tobie miłego poranka podziałkowego kredytowego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.09.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Jestem spokojna. Jestem spokojna. Jestem spokojna. tiaaa Cześć Lidzia Jedziesz ze mną w tygodniu do Rasi? dajcie znać kiedy to ja też się dokoptuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nie będziemy !@#%$^%*%^_ rozmawiać o uruchamianiu kasy w bankach OKKKKKKKKKK ??????/ Już mi lepiej. Podobno będzie na koncie w poniedziałek - dziś była jakaś impreza w "uruchomieniach" i od 16.oo nikt nie pracował Jestem spokojna. Jestem spokojna. Jestem spokojna. nie nerwujsja jak ma być w poniedziałek, to OK. U nas nie wiadomo kiedy będą pieniądze . M zamknął jedną kartę kredytową, drugiej mu nie kazali, bo ma w mBanku, więc stwierdzili, że jednak nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Czeeeeeeeee Lidszu, a ja codziennie sie widuję z twoim wykonawcą i coraz bardziej nie mogę się doczekać kiedy u mnie będzie tak jak u ciebie to ja już wiem, gdzie on się podziewa jak go nie ma u mnie do ciebie ma o wiele bliżej, to i się częściej pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Cześć Lidzia Jedziesz ze mną w tygodniu do Rasi? pewnie kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.09.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Czeeeeeeeee Lidszu, a ja codziennie sie widuję z twoim wykonawcą i coraz bardziej nie mogę się doczekać kiedy u mnie będzie tak jak u ciebie to ja już wiem, gdzie on się podziewa jak go nie ma u mnie do ciebie ma o wiele bliżej, to i się częściej pojawia częściej i na błużej bo ja gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaduła jestem i chyba jeszcze nie wie jak ode mnie uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 atacama, witaj serdecznie wpadaj częściej i komentuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Czeeeeeeeee Lidszu, a ja codziennie sie widuję z twoim wykonawcą i coraz bardziej nie mogę się doczekać kiedy u mnie będzie tak jak u ciebie to ja już wiem, gdzie on się podziewa jak go nie ma u mnie do ciebie ma o wiele bliżej, to i się częściej pojawia częściej i na błużej bo ja gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaduła jestem i chyba jeszcze nie wie jak ode mnie uciec no wiesz, on też do małomównych nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.09.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Cześć Lidzia Jedziesz ze mną w tygodniu do Rasi? pewnie kiedy ? Może wtorek albo środa - zadzwonię oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.09.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Czeeeeeeeee Lidszu, a ja codziennie sie widuję z twoim wykonawcą i coraz bardziej nie mogę się doczekać kiedy u mnie będzie tak jak u ciebie to ja już wiem, gdzie on się podziewa jak go nie ma u mnie do ciebie ma o wiele bliżej, to i się częściej pojawia częściej i na błużej bo ja gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaduła jestem i chyba jeszcze nie wie jak ode mnie uciec no wiesz, on też do małomównych nie należy dlatego duecik niezły tworzymy a inni niech czekają tylko komóreczka dzwoniaca na przemian nam przeszkadza ale jest opcja Wycisz i z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 U Was tez tak zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Cześć Lidzia Jedziesz ze mną w tygodniu do Rasi? pewnie kiedy ? Może wtorek albo środa - zadzwonię oki? OK wolałabym chyba wtorek, bo w środę mają mi strop zalewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dlatego duecik niezły tworzymy a inni niech czekają tylko komóreczka dzwoniaca na przemian nam przeszkadza ale jest opcja Wycisz i z głowy ty wyciszasz komórkę ? nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 U Was tez tak zimno? jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.09.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dlatego duecik niezły tworzymy a inni niech czekają tylko komóreczka dzwoniaca na przemian nam przeszkadza ale jest opcja Wycisz i z głowy ty wyciszasz komórkę ? nie wierzę no wiesz ostatnio przy tobie też wyciszałam a co do zimna to ja chyba w piecu napalę - albo na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts