malgos2 05.09.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Cześć Lidzia Jedziesz ze mną w tygodniu do Rasi? pewnie kiedy ? Może wtorek albo środa - zadzwonię oki? OK wolałabym chyba wtorek, bo w środę mają mi strop zalewać A o ktorej bedziecie do niej jechaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Cześć Lidzia Jedziesz ze mną w tygodniu do Rasi? pewnie kiedy ? Może wtorek albo środa - zadzwonię oki? OK wolałabym chyba wtorek, bo w środę mają mi strop zalewać A o ktorej bedziecie do niej jechaly? A chcesz się zabrać ? Jeszcze nie wiem jak się będziemy umawiać, ale kcem się z tobą spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Cześć Lidzia Jedziesz ze mną w tygodniu do Rasi? pewnie kiedy ? Może wtorek albo środa - zadzwonię oki? OK wolałabym chyba wtorek, bo w środę mają mi strop zalewać A o ktorej bedziecie do niej jechaly? A chcesz się zabrać ? Jeszcze nie wiem jak się będziemy umawiać, ale kcem się z tobą spotkać. Tak kolo poludnia chyba powinnam byc wolna. Bede z malzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dlatego duecik niezły tworzymy a inni niech czekają tylko komóreczka dzwoniaca na przemian nam przeszkadza ale jest opcja Wycisz i z głowy ty wyciszasz komórkę ? nie wierzę no wiesz ostatnio przy tobie też wyciszałam a co do zimna to ja chyba w piecu napalę - albo na tarasie nie zauważyłam , ale wierzę na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Cześć Lidzia Jedziesz ze mną w tygodniu do Rasi? pewnie kiedy ? Może wtorek albo środa - zadzwonię oki? OK wolałabym chyba wtorek, bo w środę mają mi strop zalewać A o ktorej bedziecie do niej jechaly? A chcesz się zabrać ? Jeszcze nie wiem jak się będziemy umawiać, ale kcem się z tobą spotkać. Tak kolo poludnia chyba powinnam byc wolna. Bede z malzem. spoko, chętnie poznam małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Cześć Lidzia Jedziesz ze mną w tygodniu do Rasi? pewnie kiedy ? Może wtorek albo środa - zadzwonię oki? OK wolałabym chyba wtorek, bo w środę mają mi strop zalewać A o ktorej bedziecie do niej jechaly? A chcesz się zabrać ? Jeszcze nie wiem jak się będziemy umawiać, ale kcem się z tobą spotkać. Tak kolo poludnia chyba powinnam byc wolna. Bede z malzem. spoko, chętnie poznam małża O ile wytrzyma tyle bab w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 O ile wytrzyma tyle bab w jednym miejscu. oczopląsu dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 O ile wytrzyma tyle bab w jednym miejscu. oczopląsu dostanie Moze miec problem z wysokimi tonami. Bedziemy miec ze soba cala walizke probek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 O ile wytrzyma tyle bab w jednym miejscu. oczopląsu dostanie Moze miec problem z wysokimi tonami. Bedziemy miec ze soba cala walizke probek. jakich próbek, gadaj szybciorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 O ile wytrzyma tyle bab w jednym miejscu. oczopląsu dostanie Moze miec problem z wysokimi tonami. Bedziemy miec ze soba cala walizke probek. jakich próbek, gadaj szybciorem Noooo z malunkami roznistymi. Nefci jedziemy pokazac, co moze na swoim kominku miec. I nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 O ile wytrzyma tyle bab w jednym miejscu. oczopląsu dostanie Moze miec problem z wysokimi tonami. Bedziemy miec ze soba cala walizke probek. jakich próbek, gadaj szybciorem Noooo z malunkami roznistymi. Nefci jedziemy pokazac, co moze na swoim kominku miec. I nie tylko. to ja też chętnie oblukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 O ile wytrzyma tyle bab w jednym miejscu. oczopląsu dostanie Moze miec problem z wysokimi tonami. Bedziemy miec ze soba cala walizke probek. jakich próbek, gadaj szybciorem Noooo z malunkami roznistymi. Nefci jedziemy pokazac, co moze na swoim kominku miec. I nie tylko. to ja też chętnie oblukam Nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Zapraszam Liduś- ale mam nadzieję, że wiesz, że zawsze możesz wpaść. Jakby co - spotykamy sie u mnie na budowie we wtorek ok. 17.00. A potem pojedziemy coś zjeść. Pewnie będzie moja Jola i może Kruelcia wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Zapraszam Liduś- ale mam nadzieję, że wiesz, że zawsze możesz wpaść. Jakby co - spotykamy sie u mnie na budowie we wtorek ok. 17.00. A potem pojedziemy coś zjeść. Pewnie będzie moja Jola i może Kruelcia wpadnie zobaczę jak mi się dzień ułoży, bo wpaść do cię pewnie mogłabym najwcześniej koło 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 05.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 atacama, witaj serdecznie wpadaj częściej i komentuj Twój Dziennik jest już w "Ulubionych".... PS. Masz bardzo ładne wizualizacje salonu => mniej więcej o coś takiego nam chodzi, więc pewnie będziemy się inspirować . Ale też fajne kominki, kuchnie.... PS. To ze mamy podobny gust, już wcześniej zostało napisane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Atacama, bardzo dziękuję. Jeśli wam się podobają, to korzystajcie. A kominki są już nieaktualne (no chyba, że obudowy uda nam się jakoś wykorzystać), bo zrobiłam małą zmianę w projekcie i będziemy teraz mieć kominek dwustronny pomiędzy jadalnią, a salonem - będzie przyklejony do słupa, który tam się znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dobry wieczór a dobry, dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 05.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 nie mówię, że będziemy w 100% kopiować...Ale INSPIROWAĆ SIĘ - będziemy na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.09.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Hejka To pewnie wtorek alejeszcze będe pisać bo KOnrad już ma katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts