wu 16.05.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 cześć Loczku to nie leżysz na schodkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 cześć Loczku to nie leżysz na schodkach;) no patrz, jakoś nie jutro w końcu przyjeżdżają panowie wylewać dalszą część fundamentów pod ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 mnie tam z takich by trzeba było łomem odrywać u mnie ponoć od soboty równo ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 17.05.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 schody rewelacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.05.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dziewczyny doradzcie czy robić sobie prywatną łazienkę z wejściem z sypialni?kurczę mam taką mozliwość bo jestem na takim etapie i mam zagwozdkę:robić cz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.05.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dziewczyny doradzcie czy robić sobie prywatną łazienkę z wejściem z sypialni?kurczę mam taką mozliwość bo jestem na takim etapie i mam zagwozdkę:robić cz nie? Cześć tu nieśmiała podglądaczka . Dla mnie to było marzeniem - ale, że nas jest w tej chwili pięcioro, a jak dojdą moi rodzice to będzie 7 to nie zdecydowałam się żeby były tylko 2 łazienki dla reszty. Jeśli masz jeszcze oprócz tej małżeńskiej przynajmniej jedną łatwo dostępną drugą ale nie za małą łazienkę, nie planujesz powiększenia rodziny do więcej niż 2+3 to ja osobiście bym się zdecydowała. To daje taką fajną prywatność i intymność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.05.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) Cześć tu nieśmiała podglądaczka . Dla mnie to było marzeniem - ale, że nas jest w tej chwili pięcioro, a jak dojdą moi rodzice to będzie 7 to nie zdecydowałam się żeby były tylko 2 łazienki dla reszty. Jeśli masz jeszcze oprócz tej małżeńskiej przynajmniej jedną łatwo dostępną drugą ale nie za małą łazienkę, nie planujesz powiększenia rodziny do więcej niż 2+3 to ja osobiście bym się zdecydowała. To daje taką fajną prywatność i intymność. tak to wyglada rzuty w oryginale i po moich przeróbkach co myslicie,robić:)aha dodam,jeszcze że jesteśmy rodziną 2+1 i raczej tak zostanie ...(Chyba) Lidzia,przepraszam,że zaśmiecam Twój wątek... Edytowane 17 Maja 2011 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 17.05.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Wydaje mi się, że jeśli zależy Ci na intymności to rób małżeńską łazienkę jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 schody rewelacja:) bardzo mi miło, że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 tak to wyglada rzuty w oryginale i po moich przeróbkach co myslicie,robić:)aha dodam,jeszcze że jesteśmy rodziną 2+1 i raczej tak zostanie ...(Chyba) Lidzia,przepraszam,że zaśmiecam Twój wątek... Iza, nie masz za co przepraszać, bo jeśli możemy pomóc ci podjąć decyzję, to bardzo się cieszę. Obejrzałam rzuty i jeśli zależy ci na intymności, to zrób łazienkę małżeńską. Druga łazienka jest na tyle duża, aby mogła służyć jako gościnno-dziecięca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 17.05.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Lidka,popatrzyłam sobie na twój sliczny parkiecik.... ech..... pozazdrościć. I wlasnie taki jka mi sie podoba. ze zdjec powiedzialabym ze to jesion a nie dąb. kurcze ty juz chyba zaczynasz pakowac torby i jedna nogą jestes w Halinowie prawda:-))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Lidka, popatrzyłam sobie na twój sliczny parkiecik.... ech..... pozazdrościć. I wlasnie taki jka mi sie podoba. ze zdjec powiedzialabym ze to jesion a nie dąb. kurcze ty juz chyba zaczynasz pakowac torby i jedna nogą jestes w Halinowie prawda:-))))))) Magda, cieszę się, że ci się u mnie podoba nie przeczę, że chciałabym się już przeprowadzić, ale jeszcze trochę muszę z tym poczekać. Najbardziej wyczekiwana jest obecnie kuchnia. Mam nadzieję, że pod koniec maja się zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.05.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Lidzia możesz podać namiar na firme która wykonywała Ci balustradę na balkonie? Z czego masz ją dokładnie zrobioną?Zastanawiam się pomiedzy stalą nierdzewna a czymś tańszym pomalowanym na ciemno:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Lidzia co się u Ciebie teraz dzieje????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.05.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Lidzia a gdzie robisz kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.05.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Lidzia co się u Ciebie teraz dzieje????????? nic czekam na transzę z banku, bo na razie nie mam za co robić dalszych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.05.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Lidzia możesz podać namiar na firme która wykonywała Ci balustradę na balkonie? Z czego masz ją dokładnie zrobioną?Zastanawiam się pomiedzy stalą nierdzewna a czymś tańszym pomalowanym na ciemno:rolleyes: namiary mogę ci dać, chociaż jak tak teraz patrzę, z perspektywy czasu, to są bardzo drodzy. Barierka jest metalowa malowana na czarno. Możesz poprosić Zuz@nkę bądź MonikęC o namiary na ich pana barierkowego, który robi szybko i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 nic czekam na transzę z banku, bo na razie nie mam za co robić dalszych prac :jawdrop:to Ty masz jeszcze jedną transzę????? Kondzio ma rozwolnienie - mam nadzieję że do jutra mu przejdzie jakby co rano dam ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.05.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) :jawdrop:to Ty masz jeszcze jedną transzę????? Kondzio ma rozwolnienie - mam nadzieję że do jutra mu przejdzie jakby co rano dam ci znać no mam i czekam na nią z utęsknieniem, bo jak przyjadą drzwi wew i kuchnia, to nie będę miała czym zapłacić będę w takim razie czekać na info, czy będziesz mogła pojechać. Jutro muszę wrócić do domu na 15, bo mam u O. przedstawienie z okazji dnia mamy Edytowane 19 Maja 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Spoko. Rano dam ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts