tofee 02.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Czy ona czegoś skręcać nie miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Lidszu, powzdychałam sobie do Twojego śliczniusiego ogrodzenia i kosteczki zajawkę widziałam - pokażesz więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Loczek dawaj foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.11.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 jejku, bombki już w sklepach? Jak znajdę czas na zakupy świąteczne to będzie już pozamiatane;)Lidzia -foty, bo ja też zaglądam czasem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Lidzia FOTY..., FOTY ...... prosimy.... Czy Ona nas nie czyta , albo ignoruje....??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Pamiętając siebie to zapewne rozpakowuje pudła trzeba dac moment na porxządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.11.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 wyłaź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdziekolwiek wlazłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Kudłata wyłaź!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ej bo Cię siłą wyprostujemy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 człowiek znika na jeden dzień, a tu takie zamieszanie nikt do mnie od kilku dni nie zaglądał, więc nic nie pisałam. Bardzo wam dziękuję za troskę i cieszę się, że o mnie myślicie dzisiaj w końcu przyjechał do mnie elektryk i zamontował mi prawie wszystkie () pstryczki. Wkurzyłam się, bo panowie sami sobie dokładnie wypisali czego brakuje i co należy kupić, a i tak udało im się zapomnieć o paru rzeczach ale za to udało się odpalić w końcu lampki przyschodowe i w końcu mam światło na schodach od poniedziałku walczyłam ze skręcaniem mebli u dziewczynek. Skręciałam 2 regały i 2 biurka. Zostały mi jeszcze do skręcenia 2 nadstawki nad biurkami, za które chcę się zabrać jutro i dopiero wtedy zrobię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Lidszu, powzdychałam sobie do Twojego śliczniusiego ogrodzenia i kosteczki zajawkę widziałam - pokażesz więcej? Ell, cieszę się, że podoba ci się moje ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Lidszu czy możesz mi podać koszt ( materiał plus robocizna) bez tynku wykonania ocieplenia styropianem. Jakiej grubości użyliście styropianu? Dana, styropian mam grafitowy 15 cm. Z ceną niestety nie pomogę, bo płaciłam za całość już tynkiem Dzińdybry a czemu tu nadal zdjęć bramy nie ma, i kostki i jeszcze czegoś na pewno? fotki bramy postaram się wstawić jutro. Kostki nie pokażę jeszcze, bo nadal leży przysypana piachem Zamiatam ją codziennie, ale ciągle mi jeszcze dziury pomiędzy kostką wychodzą i muszę je zasypywać piachem. Wkurza mnie ta robota na maksa jak dla mnie niekończąca się historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.11.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ja mam wciąż pojawiające się dziury nie wiem kiedy to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ja mam wciąż pojawiające się dziury nie wiem kiedy to się skończy mam to samo. Zasypuję dziury piachem i niby OK, ale jak zaczynam mocniej zamiatać szczotką, to pojawiają się znowu, a dodatkowo w nowych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 oj tam Dziewczyny nie marudźcie też bym chciała mieć taki problem z zamiataniem kostki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 oj tam Dziewczyny nie marudźcie też bym chciała mieć taki problem z zamiataniem kostki:lol: nie marudzę, ale myślałam, że to jednak łatwiejsza robota i cieszę się, że jednak zdecydowałam się na większą kostkę, bo miałam ochotę na tą malutką - ile wtedy bym miała dziur do zasypania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.11.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Niedługo zacznie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 nie ma nic lekko:lol: ale za to jak zaraz będzie zarąbiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Lidzia a wyobraź sobie ile my mieliśmy zamiatania:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Lidzia a wyobraź sobie ile my mieliśmy zamiatania:o weź mi nie mów, bo sobie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts