Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

człowiek znika na jeden dzień, a tu takie zamieszanie :p :lol2:

nikt do mnie od kilku dni nie zaglądał, więc nic nie pisałam. Bardzo wam dziękuję za troskę i cieszę się, że o mnie myślicie :D

dzisiaj w końcu przyjechał do mnie elektryk i zamontował mi prawie wszystkie (:evil:) pstryczki. Wkurzyłam się, bo panowie sami sobie dokładnie wypisali czego brakuje i co należy kupić, a i tak udało im się zapomnieć o paru rzeczach :mad: ale za to udało się odpalić w końcu lampki przyschodowe i w końcu mam światło na schodach :D

od poniedziałku walczyłam ze skręcaniem mebli u dziewczynek. Skręciałam 2 regały i 2 biurka. Zostały mi jeszcze do skręcenia 2 nadstawki nad biurkami, za które chcę się zabrać jutro i dopiero wtedy zrobię zdjęcia

Lidszu czy możesz mi podać koszt ( materiał plus robocizna) bez tynku wykonania ocieplenia styropianem. Jakiej grubości użyliście styropianu?

Dana, styropian mam grafitowy 15 cm. Z ceną niestety nie pomogę, bo płaciłam za całość już tynkiem

Dzińdybry :yes:

a czemu tu nadal zdjęć bramy nie ma, i kostki i jeszcze czegoś na pewno?

fotki bramy postaram się wstawić jutro. Kostki nie pokażę jeszcze, bo nadal leży przysypana piachem :( Zamiatam ją codziennie, ale ciągle mi jeszcze dziury pomiędzy kostką wychodzą i muszę je zasypywać piachem. Wkurza mnie ta robota na maksa :evil: jak dla mnie niekończąca się historia :mad:

oj tam Dziewczyny nie marudźcie też bym chciała mieć taki problem z zamiataniem kostki:lol:

nie marudzę, ale myślałam, że to jednak łatwiejsza robota :lol2:

i cieszę się, że jednak zdecydowałam się na większą kostkę, bo miałam ochotę na tą malutką - ile wtedy bym miała dziur do zasypania :rotfl: