monsanbia 02.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 młoda mi się rozchorowała (pierwszy raz od zeszłej zimy) i jestem uziemiona w domu i nie mam czasu na forum, Lidzia, to co Ty robisz, że nie masz czasu? Zdrówka dla małej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 To ja za zeszły rok nie złożyłam... zaspałam... no nic to... będzie więcej do zwrotu w tym roku... bo może łazienkę ruszymy.. może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Aaaaa i oczywiście zdrówka dla młodej... Bo jak Lidzia ma z młodą tak jak ja z Emilem, to ja wierzę Lidzi, ze czasu nie ma...Mojego też coś rozbiera... ale porozpinany biega, czapka na bakier, bez szalika, goła szyja... on wie lepiej... Brrrr do tego jeszcze sylwester, wędrówki po kolegach... No i ciekawe co się nam wykluje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Lidzia ja też życzę zdrówka dla młodej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Lidzia, to co Ty robisz, że nie masz czasu? Zdrówka dla małej! dzięki a czasu nie mam, bo młoda absorbująca strasznie jest - muszę się z nią ciągle w coś bawić. A jak miałam dzisiaj chwilkę czasu, to poprasowałam zaległe pranie (spędziłam nad nim tylko 2 godziny ), posprzątałam w domu po weekendzie. Może jutro będę mieć więcej czasu, bo mam nadzieję, że leki zaczną działać i młoda przestanie być taka marudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Aaaaa i oczywiście zdrówka dla młodej... Bo jak Lidzia ma z młodą tak jak ja z Emilem, to ja wierzę Lidzi, ze czasu nie ma... Mojego też coś rozbiera... ale porozpinany biega, czapka na bakier, bez szalika, goła szyja... on wie lepiej... Brrrr do tego jeszcze sylwester, wędrówki po kolegach... No i ciekawe co się nam wykluje.... dzięki bardzo młoda w piątek wychodziła strasznie spocona z przedszkola i wydaje mi się, że ją trochę przewiało. Całe szczęście nie ma nic w oskrzelach, tylko kaszel, katar i gorączkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Lidzia ja też życzę zdrówka dla młodej Monika, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.01.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Wszystkim życzę udanych decyzji w NOWYM 2012 ROKU To ja za zeszły rok nie złożyłam... zaspałam... no nic to... będzie więcej do zwrotu w tym roku... bo może łazienkę ruszymy.. może.... może i dobrze, że nie złożyłaś, bo wskaźnik ceny za 1m2 jest większy w 1 kwartale 2012 niż IV 2011 tutaj więcej: http://podatki.wieszjak.pl/vat/298060,Limity-zwrotu-VAT-za-materialy-budowlane-2012-I-kwartal.html Lidka, zdrówka młodej życzę. Zapraszam na kawkę do siebie jak już uwolnisz się od zajęć, niewiele się zmieniło u nas (w sumie to mini szczególiki) ale kawka zawsze się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.01.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witaj Lidziu! I jak tam córcia - mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej..?! Dużo zdrówka dla małej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzu.1 03.01.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam, tak po cichu podglądam Twój dziennik Lidszu i podziwiam, pieknie jest w tym Twoim domku i sam domek śliczny. Czy mogłabym poprosic o jakiś namiar tel. do panów od kładzenia dachówki, nie mogę znalezc strony na ten temat w komentarzach Pozdrowienia, zuzu.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
furgaladka 04.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam, Lidszu, widziałam tu Twoja łazienkę y płytkami venis filo, tez sie do nich przymierzam, jestem na razie na etapie zastanawiania się. Chciałam obejrzeć Twoją łazienkę, ale nie mogę znaleźć fotek z wykończona już łazienka, straszne mnie ciekawi jaki jest ostateczny efekt? Czy możesz mi podesłać mi te fotki, albo zamieścić je tutaj? Na początku wyglądało to bardzo ciekawie. Jesteś zadowolona z tych płytek? A jak fachowcy? Dobrze się je kładło?Będę Ci bardzo wdzięczna za pomoc. Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.01.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 kudłata i jak mała ?????????? ja opłakuję zasłonki i jutro zamawiam drugie mam nadzieję że jak do mnie przyjedziesz to będa już nowe a i narzuta do dupy też jest....ale mi się rok zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Malutka, dziękuję za życzenia Jak będę miała chwilkę, to się zapowiem i wpadnę. Maryś, dziękuję za życzenia dla Olgi Młoda już czuje się lepiej. Jeszcze trochę pokasłuje, ale już mało. W poniedziałek idzie do przedszkola. A w piątek ruszamy na narty do Włoch :D Zuzu.1, postaram się znaleźć numer do dekarzy i prześlę ci na PW furgaladka, jutro postaram się zrobić zdjęcia łazienki i wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 kudłata i jak mała ?????????? ja opłakuję zasłonki i jutro zamawiam drugie mam nadzieję że jak do mnie przyjedziesz to będa już nowe a i narzuta do dupy też jest....ale mi się rok zaczął młoda już prawie zdrowa jak to zasłonki i narzuta do dupy ? lecę do ciebie, żeby zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.01.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Hej Lidszu na narty ruszacie w jakieś stałe miejsce czy za każdym razem gdzie indziej? właśnym transportem czy jakoś inaczej? a do piątku jeszcze troszkę zostało, więc Olga zdąży o przeziębieniu zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 07.01.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 lidszu wleciałam do Ciebie na chwilkę domek piękny wyszedł bardzo podoba mi się pokój dziewczynek (taki romantyczny ) sypialnia bardzo ładna schody z jakiego drewna robiłaś bardzo ładny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Hej Lidszu na narty ruszacie w jakieś stałe miejsce czy za każdym razem gdzie indziej? właśnym transportem czy jakoś inaczej? a do piątku jeszcze troszkę zostało, więc Olga zdąży o przeziębieniu zapomnieć Zawsze jeździmy własnym samochodem. Wyjeżdżamy zazwyczaj w piątek wieczorem i jedziemy całą noc, aby uniknąć porannych sobotnich korków na austriackich autostradach w okolicach Alp. Jedziemy do Kronpaltz - to najgorsza włoska dolina jeśli chodzi o jeżdżenie na nartach, ale niestety szkółka, w której nasze dziewczyny będą jeździć ma tylko w tej dolinie swój stok Czego się jednak nie robi dla dzieci Co mi również nie podoba w tej dolinie to, to że nie można z niej przedostać się na nartach do innych dolin. A na dodatek mają tam też najgorzej przygotowane stoki. Dla mnie najfajniejszą doliną jest Alta Badia (a byliśmy już we wszystkich dolinach ). Ma bardzo dużo stoków o różnej trudności, jest połączona z innymi dolinami, do których można się dostać na nartach. Alta Badia ma dużo stoków niebieskich, które bardzo się przydawały naszej koleżance i jej córce, które nie za bardzo jeżdżą na nartach - chociaż dały radę również na czarnych trasach (a ile było przekleństw na dole po ich przejechaniu ). Generalnie Włochy mają większość niebieskich i czerwonych tras, rzadko zdarzają się czarne. Ja lubię czarne trasy, ale moje kolana już nie za bardzo, bo niestety muszę jeździć w usztywniaczach . Mój mąż oddał dzisiaj narty do nasmarowania (ciekawe, czy również moje ?), ale zanim je zawiózł, to powiedział: "wiesz co, ja twoich to chyba nie będę smarował, bo będę miał przynajmniej możliwość dogonienia ciebie ma moich nasmarowanych" Zobaczymy jak sobie dziewczynki będą radzić w tym roku na nartach i może w przyszłym pojedziemy już razem do Alta Badii. Nie mamy jakiejś jednej mety, do której byśmy jeździli co rok. Zazwyczaj za każdym razem mieszkamy w innym apartamencie u innych ludzi. Jak do tej pory nie nacięliśmy się nigdy, więc nie mamy parcia, aby rezerwować kwatery u tych samych gospodarzy. Edytowane 7 Stycznia 2012 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 lidszu wleciałam do Ciebie na chwilkę domek piękny wyszedł bardzo podoba mi się pokój dziewczynek (taki romantyczny ) sypialnia bardzo ładna schody z jakiego drewna robiłaś bardzo ładny kolor khb, witaj i zapraszam częściej bardzo się cieszę, że mój domek się podoba schody są z dębu i były bejcowane przez stolarza pod kolor podłogi w salonie. Jest to ciemny dąb w kolorze ciemnej czekolady, ale odcień jest chłodny. W swoim kolorze przypomina trochę wenge, ale ono ma ciepły odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.01.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 cieszę się że O. już zdrowiutka wpadniesz przed wyjazdem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 cieszę się że O. już zdrowiutka wpadniesz przed wyjazdem ??? może uda mi się w przyszłym tygodniu. Mógłby być poniedziałek, albo wtorek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts