lidszu 16.05.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Lidzia a te krostki - wysypka na dekolcie jedynie czy na rękach i dłoniach też??? ja mam podobny problem co roku jak się gorąco robi...słońce mi szkodzi i jak trochę posiedzę roznegliżowana to zaraz mam wysypkę pij wapno i kup sobie coś na alergię w aptece - będzie swędziało trochę mniej:hug::hug: Cieszę się, że Komunia udana:hug: focie jakieś proszę zapodać psze pani:cool: aaa i napisz koniecznie czy ta chemia na komary pomaga bo u mnie za diabła nie da się wyjść do ogrodu wieczorem bo wampiry strasznie atakują Aneta, krostki mam na dekolcie, brzuchu i plecach. Nigdzie indziej. Dostałam od dermatolożki Claritine w tabletkach, Clemastine w zastrzykach. Wapno mi nie pomagało. Swędzi dzisiaj trochę mniej. Z tego co wiem (i zresztą widziałam na własne oczy u Asi) to tych komarów nie ma na działce. No może latają jakieś 2-3 sztuki, ale to na pewno nie jest cała chmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Jak cię słucham to widzę siebie zaraz po moim powrocie do pracy ... trzymaj się dziewczynp dzięki Tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.05.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Cholibka z tymi uczuleniami Komary się nie przenoszą, trzeba będzie jeszcze raz ten oprysk powtórzyć, ale na razie masz spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 A chciałam Ci dać Claritine;). Gosiaczku, 2-3 razy trzeba powtórzyć oprysk.A opryskiwacz Lidziu marolex, taki: http://nokautimg2.pl/p-96-d4-96d4d6ee65df6312d7e95ead814b848b500x500/opryskiwacz-kompresyjny-industry-9l-marolex.jpgPolecam nabyć jak najszybciej, bo przyda się jeszcze wielokrotnie nie tylko na komary;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.05.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 opryskiwacz mam inny, płyn do pryskania też... ale podobno jeszcze zbyt mało liści na krzakach by było co pryskać a one w najlepsze żrą mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 opryskiwacz mam inny, płyn do pryskania też... ale podobno jeszcze zbyt mało liści na krzakach by było co pryskać a one w najlepsze żrą mnie No co Ty mówisz? Za mało liści? Pierwsze komary wyłażą z wody na wiosnę, nie potrzebują liści:no:, tylko kałużę, bajorko, rozlewisko... najlepiej wtedy wlać trochę do tej wody. Potem, po 2-3 tygodniach, oprysk po wszystkim, trawie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.05.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Lidzia a to na pewno uczulenie? bo ja miałam 2 lata temu jakiegoś wirusa co właśnie objawił się wysypką tylko na tułowiu - tylko za boga nie pamiętam czy swędziało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.05.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 No co Ty mówisz? Za mało liści? Pierwsze komary wyłażą z wody na wiosnę, nie potrzebują liści:no:, tylko kałużę, bajorko, rozlewisko... najlepiej wtedy wlać trochę do tej wody. Potem, po 2-3 tygodniach, oprysk po wszystkim, trawie też. A czy ten specyfik nie zaszkodzi młodziutkiej trawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.05.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ależ to zdanie mojego małża, widocznie lubi jak go dziabią Pojechałam do ogrodniczego, trutkę jakąś nabyłam ale nie mogę się doczekać oprysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 taka wysypka to moze byc polpasiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.05.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 półpasiec, jak nazwa wskazuje jest tylko na połowie ciała i na dodatek szpetnie boli a nie swędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.05.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Lidzia a Ty alergiczką Jesteś? czy ta wysypka to jednorazowy epizod??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dziewczyny, alergiczką nie jestem i stąd właśnie jestem w totalnym szoku, że coś takiego mam i sama nie wiem skąd, bo nie zmieniałam proszku do prania, płynu do płukania, nie nosiłam żadnych nowych rzeczy, itp., itd. Nie jadałam żadnych nowych rzeczy. Może to jest reakcja organizmu na silny stres przedkomunijny. Obcięłam sobie pazurki do zera, bo sobie strasznie raniłam nimi krostki na ciele i mam teraz pełno strupów. Dekolt to jeden wielki strup, chociaż i tak wygląda o wiele lepiej niż 2 dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 A czy ten specyfik nie zaszkodzi młodziutkiej trawce? Z pewnością bardziej zaszkodzi chodzenie po niej niż oprysk na komary;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.05.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 lidszu tak z ciekawości ile zimą cię kosztuje gaz, ja mam dzis ekogroszek ale w przyszłosci chcę zamienic na gaz, a wszyscy straszą duzym kosztem a moim zdaniem chba nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Obiecane zdjęcia Hazelkowego stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 i jeszcze na dokładkę hokery przy wyspie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) kurcze po zmniejszeniu zdjęcia są jakieś nieostre Edytowane 17 Maja 2013 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 pięknie Lidziu stół jak marzenie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 pięknie Lidziu stół jak marzenie:lol: dosłownie, bo był moim marzeniem od 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts