TAR 29.10.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Lidzia kochana wrzuc i tu fociaki ogrodu, ja nie fejsowa. plis, plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Lidzia kochana wrzuc i tu fociaki ogrodu, ja nie fejsowa. plis, plis Tarcia, specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 od razu mówię, że teraz za dużo nie widać, bo roślinki małe, ale najbardziej cieszą mnie podkłady kolejowe na rabatach przód działki przed rewolucją i po - katalpy i pod nimi tawułki a w rogu świerk, sosna, trawy tylna rabata przed zmianą i po - sosna himalajska, jodła koreańska, sosna, modrzew, wrzosy, miskanty (które są przykryte korą), trawy tył działki przed po - wierzba babilońska, pospolita bok działki przed i po (z innej perspektywy) z tyłu za domem przed i po buk przy podjeździe rabata, która biegnie wokół tarasów i w koło domu - lawendy, miskanty i sosenki. Taras będzie osłonięty pod spodem matą wiklinową, żeby nie było widać tych betonowych słupów chyba starczy i mam nadzieję, że je widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Noo ... i ja czekałam ... Widać różnicę... i dopiero bee widać, jak roślinki urosną Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 NO Lidziu wyszło super , fajnie wygladaja te podklady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 czuje sie doceniona jest swietnie, zmiany in plus pomysl z podkladami rewelacyjny, zapisuje sobie do skopiowania, gdzie mozna dostac takie podklady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Choć ja niefejsowa.. to byłam, widziałam i ślad zostawiłam.. choć nie wiem czy w dobrym miejscu. Lidzia.. fajna metamorfoza... a dopiero będzie fajna i spektakularna jak ciut podrośnie roślinność... Dziękuję, że mnie tyrpnęłaś w dobrym miejscu zostawiłaś ślad, dzięki Noo ... i ja czekałam ... Widać różnicę... i dopiero bee widać, jak roślinki urosną Mnie się podoba NO Lidziu wyszło super , fajnie wygladaja te podklady czuje sie doceniona jest swietnie, zmiany in plus pomysl z podkladami rewelacyjny, zapisuje sobie do skopiowania, gdzie mozna dostac takie podklady? Dzięki wielkie dziewczyny cieszę się, że się podoba Tarcia, szczerze mówiąc to nie wiem, gdzie się kupuje takie podkłady. Widziałam oferty na allegro, ale moi ogrodowi kupowali gdzieś stacjonarnie. Trzeba je koniecznie przeglądać podczas kupowania, bo są w I i II gatunku (o matko, nawet coś takiego jak podkład kolejowy występuje w różnych gatunkach ). Koszt jednego podkładu w I gatunku kształtuje się w granicach 35-40 zł (przynajmniej u mnie). W sumie mam ułożonych 85 sztuk w całym ogrodzie. Są strasznie ciężkie w piłowaniu, moi panowie musieli wymieniać łańcuch w pile, bo się stępił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 dzieki Lidzia poszukam cos w necie. bedziemy na wiosne przerabiac jedna z glownych rabat, chcemy zmienic ksztalt i postawic altanke i takie podklady tam by sie wpasowaly. teraz jestem w trakcie poszukiwac fajnych i niedrogich altanek, nie ma byc duza za to z pelnymi boczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 dzieki Lidzia poszukam cos w necie. bedziemy na wiosne przerabiac jedna z glownych rabat, chcemy zmienic ksztalt i postawic altanke i takie podklady tam by sie wpasowaly. teraz jestem w trakcie poszukiwac fajnych i niedrogich altanek, nie ma byc duza za to z pelnymi boczkami. świetny pomysł. Powiem ci, że na żywo podkłady wyglądają zarąbiście. Chodzę codziennie po ogrodzie i mlaszczę z zadowolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 a pod koniec grudnia pochwalę się wam moją biblioteką kolubryną i biurkiem. Z niecierpliwością czekam, aż się zrobi i zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.10.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Lidszu w końcu pokazałaś ogród Teraz masz ogród z prawdziwego zdarzenia, a jak jeszcze wiosną krzewy ruszą to dopiero będzie widok Za to podkłady wywietrzały mi z głowy, gdy niedawno byłam w składzie kamieni wszelakich i obok, w stertach leżały podkłady, szurnęłam do nich zachwycona i..... udusił mnie zapach trucizny, którym te podkłady są nasączane i podobno nigdy to nie zutylizuje się Może intensywność ,,zapachu" była tylko na tej wielkiej stercie Zostaję zatem przy dechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 ale podklady ponoc mozna kupic jakby nowe nie te uzywane bo ponoc te uzywane to faktycznie sa nasaczane jakims niezlym syfem ktory przechodzi do gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Gosia, może rzeczywiście jak leżały w kupie, to śmierdziały. U mnie jak są rozłożone, to nie śmierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.10.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Uff, zdziwiłabym się gdybyś takie śmierdzące sobie zafundowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.10.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 lidszu, skoro u Ciebie się tak ładnie zrobiło to może i u mnie się za rok zrobi:p...oczywiście nie samo.... Fajnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 jak jechalismy w ub. sobote po malego gnoma po drodze mijalismy kilka skladow/firm z kamieniami, mamuniu jakie cuda, mezu co chwila slyszal: patrz jakie fajaaaaajne kamienie jesli podklady beda nasaczone smierdziuchem to naturalne, ze ich nie kupie, a wiem jak to capi bo w 3 city niedawno remontowali linie tramwajowe, m.in. ukladali nowe podklady, smrod nieziemski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Heeeej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Proszę... zajrzyjcie do SOSu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?221033-1-dla-Pauliny-pro%C5%9Bba-do-Forumowicz%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) święta się zbliżają, a u mnie kilka nowości pojawiło się w domku Doczekałam się biblioteki w gabinecie W końcu będę mogła rozpakować książki, które od dwóch lat leżą w kartonach, a że biblioteczka "skromna" jest, ma 4 m szerokości, to na pewno się zmieszczą Na etapie budowy przewidywaliśmy ją na innej ścianie (3 metrowej), ale uznaliśmy, że będzie za mała i przenieśliśmy ją więc na dłuższą ścianę. Niestety były tam gniazdka, których nie chciałam tracić, więc wymyśliłam, że przedłużymy kable i umieścimy je na cokole biblioteki i muszę przyznać, że był to super pomysł Mój M został dzisiaj "bohaterem w swoim domu", bo sam to zrobił . A tu zdjęcia rzeczonej biblioteki zbliżenie na uchwyty gniazdko na cokole do kompletu zostało zrobione biurko Niestety jest bez 2 uchwytów, bo firma, w której zostały zamówione przysłała ich za małą ilość i jeszcze na górze (pomiędzy drzwiami od pokojów dziewczynek) pojawiła się konsolka. Nad nią będzie galeria naszych zdjęć Edytowane 22 Grudnia 2013 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Łaaaał... Ładna i pojemna ta biblioteczka i fajne biurko:) A konsolka na górze czy dole będzie? To będziesz miała teraz co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts