lidszu 07.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a jutro u mnie wielki dzień, bo się będą spotykać na działce po raz pierwszy: mój kierbud, pan M i majster mój kierbud do wylewnych nie należy, jest raczej na pierwszy rzut oka oschły, więc ciekawe jak się panowie dogadają Ło matko matko, toż swięta trójca Cie najeżdza. Czólko Liduszka sobie poplotkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 niech nie zapomna niwelatora i potrenują na sucho ustawianie spadku na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 niech nie zapomna niwelatora i potrenują na sucho ustawianie spadku na tarasie zapisane w kajeciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jak go pytałam o sławojke czy mamy załatwiac to powiedział, nieee, chłopaki sobie poradzą W Twoich krzakach chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a jutro u mnie wielki dzień, bo się będą spotykać na działce po raz pierwszy: mój kierbud, pan M i majster mój kierbud do wylewnych nie należy, jest raczej na pierwszy rzut oka oschły, więc ciekawe jak się panowie dogadają M. jest niekonfliktowy więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jak go pytałam o sławojke czy mamy załatwiac to powiedział, nieee, chłopaki sobie poradzą W Twoich krzakach chyba... nieeee, sąsiadka przy stodole ma i sie zaoferowała. Niezle prawda?Małż dzisiaj przeleciał krzaki roundupem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jak go pytałam o sławojke czy mamy załatwiac to powiedział, nieee, chłopaki sobie poradzą W Twoich krzakach chyba... u mnie ich też pełno, ale niedługo nie będzie po nich śladu, a chłopaki chyba gołymi pupciami nie będą chcieli świecić Nefcia, ile płaciłaś za wynajęcie clip-clopa ? bo się zastanawiam, czy sobie jakiegoś używanego nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a jutro u mnie wielki dzień, bo się będą spotykać na działce po raz pierwszy: mój kierbud, pan M i majster mój kierbud do wylewnych nie należy, jest raczej na pierwszy rzut oka oschły, więc ciekawe jak się panowie dogadają M. jest niekonfliktowy więc spoko spoko dla mnie najważniejsze jest, że mój kierbud jest rzeczowy i jak powie, że tak ma być, to nie popuści a to czy sobie chłopaki przyadną do gustu, czy nie, to mi na tym nie zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 niech nie zapomna niwelatora i potrenują na sucho ustawianie spadku na tarasie my będziemy robić drewniany, więc nie będą go wylewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 niech nie zapomna niwelatora i potrenują na sucho ustawianie spadku na tarasie my będziemy robić drewniany, więc nie będą go wylewać My tez drewniany, ale na betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 niech nie zapomna niwelatora i potrenują na sucho ustawianie spadku na tarasie my będziemy robić drewniany, więc nie będą go wylewać My tez drewniany, ale na betonie my raczej tak jak u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jak go pytałam o sławojke czy mamy załatwiac to powiedział, nieee, chłopaki sobie poradzą W Twoich krzakach chyba... u mnie ich też pełno, ale niedługo nie będzie po nich śladu, a chłopaki chyba gołymi pupciami nie będą chcieli świecić Nefcia, ile płaciłaś za wynajęcie clip-clopa ? bo się zastanawiam, czy sobie jakiegoś używanego nie kupić Wiesz, u mnie stał dość długo. Wychodziło z czyszczeniem/dezynfekcją dwa razy w tygodniu + ubezpieczenie od kradzieży jakoś 300 chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jak go pytałam o sławojke czy mamy załatwiac to powiedział, nieee, chłopaki sobie poradzą W Twoich krzakach chyba... u mnie ich też pełno, ale niedługo nie będzie po nich śladu, a chłopaki chyba gołymi pupciami nie będą chcieli świecić Nefcia, ile płaciłaś za wynajęcie clip-clopa ? bo się zastanawiam, czy sobie jakiegoś używanego nie kupić Wiesz, u mnie stał dość długo. Wychodziło z czyszczeniem/dezynfekcją dwa razy w tygodniu + ubezpieczenie od kradzieży jakoś 300 chyba.. miesięcznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No a co , rocznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 niech nie zapomna niwelatora i potrenują na sucho ustawianie spadku na tarasie my będziemy robić drewniany, więc nie będą go wylewać My tez drewniany, ale na betonie my raczej tak jak u Rasi u mnie w tym bagnie niegościnności to by było cienko z ziemnym tarasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć Liduś Jejku ale się cieszę że mykupiliśmy używanego toyka. Koszta duuużo niższe a stoi już ponad rok i postoi kolejny więc się nam opłacało. Kurde jak sobie przypomnę spotknie mojego kierbuda z majstrem to nie wiem czy płakać czy śmiać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień dobry my mamy gustowny domeczek z kółeczkiem made by mój małż i też pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć Liduś Jejku ale się cieszę że mykupiliśmy używanego toyka. Koszta duuużo niższe a stoi już ponad rok i postoi kolejny więc się nam opłacało. Kurde jak sobie przypomnę spotknie mojego kierbuda z majstrem to nie wiem czy płakać czy śmiać się ja też się ciągle zastanawiam nad kupnem toitoia. Widziałam na allegro używany na 1300 zł. Muszę podzwonić po różnych firmach i dowiedzieć się o koszt wypożyczenia i wtedy zobaczyć, co mi się bardziej opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 to nie masz jeszcze Villeroy-Bocha w plastikowej puszce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 to nie masz jeszcze Villeroy-Bocha w plastikowej puszce ??? muszę się zastanowić, czy dawać wolno opadającą deskę, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts