anjamen 08.07.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 to nie masz jeszcze Villeroy-Bocha w plastikowej puszce ??? muszę się zastanowić, czy dawać wolno opadającą deskę, czy nie to zależy jak szybko opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 to nie masz jeszcze Villeroy-Bocha w plastikowej puszce ??? muszę się zastanowić, czy dawać wolno opadającą deskę, czy nie no oczywiście ze tak - chyba nie chcesz zeby sie panowie budowniczy stresowali odgłosem opadającej deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 to nie masz jeszcze Villeroy-Bocha w plastikowej puszce ??? muszę się zastanowić, czy dawać wolno opadającą deskę, czy nie no oczywiście ze tak - chyba nie chcesz zeby sie panowie budowniczy stresowali odgłosem opadającej deski albo żeby sobie czegoś nie przycięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 to nie masz jeszcze Villeroy-Bocha w plastikowej puszce ??? muszę się zastanowić, czy dawać wolno opadającą deskę, czy nie no oczywiście ze tak - chyba nie chcesz zeby sie panowie budowniczy stresowali odgłosem opadającej deski albo żeby sobie czegoś nie przycięli i po zawodach kto by ci budowę dokonczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ze względu na zmienną pogodę dzisiaj, spotkanie świętej trójcy zostało przełożone na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 a co to mialo byc za spotkanie bo ja nic nie wiem i wiesz... co sie odwlecze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ze względu na zmienną pogodę dzisiaj, spotkanie świętej trójcy zostało przełożone na jutro święta powiadasz muszę wierzyć na słowo choć dziwnie to zabrzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ale z cukru są Lidziu czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 a co to mialo byc za spotkanie bo ja nic nie wiem i wiesz... co sie odwlecze.... mój kierbud, pan M i majster - i na doczepkę my ale z cukru są Lidziu czy jak no ja nie wiem Mój M zadzwonił do mnie i powiedział, że przełożył spotkanie Se dzisiaj z nim porozmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Co to za dym tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jestem wściekła, bo piękne słoneczko teraz świeci i moglibyśmy się spotkać Co to za dym tutaj? dym to będzie jak M do domu wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jestem wściekła, bo piękne słoneczko teraz świeci i moglibyśmy się spotkać Co to za dym tutaj? dym to będzie jak M do domu wróci O jaaaaaaa. A zdjecia beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jestem wściekła, bo piękne słoneczko teraz świeci i moglibyśmy się spotkać Co to za dym tutaj? dym to będzie jak M do domu wróci O jaaaaaaa. A zdjecia beda? no wiesz, to sprawy prywatne, więc nie wiem, czy chcę się tak obnażać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jestem wściekła, bo piękne słoneczko teraz świeci i moglibyśmy się spotkać Co to za dym tutaj? dym to będzie jak M do domu wróci O jaaaaaaa. A zdjecia beda? no wiesz, to sprawy prywatne, więc nie wiem, czy chcę się tak obnażać na forum no wiesz my przecież prawie jak rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jestem wściekła, bo piękne słoneczko teraz świeci i moglibyśmy się spotkać Co to za dym tutaj? dym to będzie jak M do domu wróci O jaaaaaaa. A zdjecia beda? no wiesz, to sprawy prywatne, więc nie wiem, czy chcę się tak obnażać na forum no wiesz my przecież prawie jak rodzina W zasadzie nie prawie, my jestesmy rodzina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jestem wściekła, bo piękne słoneczko teraz świeci i moglibyśmy się spotkać Co to za dym tutaj? dym to będzie jak M do domu wróci O jaaaaaaa. A zdjecia beda? no wiesz, to sprawy prywatne, więc nie wiem, czy chcę się tak obnażać na forum no wiesz my przecież prawie jak rodzina W zasadzie nie prawie, my jestesmy rodzina... nawet lepiej, bo rodzina się wcina a my chcemy tylko obejrzec foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jestem wściekła, bo piękne słoneczko teraz świeci i moglibyśmy się spotkać Co to za dym tutaj? dym to będzie jak M do domu wróci O jaaaaaaa. A zdjecia beda? no wiesz, to sprawy prywatne, więc nie wiem, czy chcę się tak obnażać na forum no wiesz my przecież prawie jak rodzina W zasadzie nie prawie, my jestesmy rodzina... nawet lepiej, bo rodzina się wcina a my chcemy tylko obejrzec foty Taaaaaaa, wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no... ja to wiedziałam kiedy sobie wpaść to kaj te foty z mordobicia ? dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.07.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no... ja to wiedziałam kiedy sobie wpaść to kaj te foty z mordobicia ? dzień dobry a może dziś będzie tylko ścierą przez plechy - a ty od razu tak byś tak po pysiu waliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no... ja to wiedziałam kiedy sobie wpaść to kaj te foty z mordobicia ? dzień dobry a może dziś będzie tylko ścierą przez plechy - a ty od razu tak byś tak po pysiu waliła a to dlatego, że do pleców nawet ścierą nie sięgam za duży brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts