lidszu 09.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No i cacy. Lidzia a wy macie gaz mamy w ulicy i będziemy się podłączać a dlaczego pytasz ? bo my nie mamy i nie zapowiada się, że będziecie mieć ? a wodociąg macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Aaaaaaaaaaaaa i będę mieć kominek dwustronny pomiędzy salonem i jadalnią dzisiaj sprawdzaliśmy dokładnie rzuty i kierbud powiedział, że OK i można robić nieskromnie mówiąc wiedziałam to i bez jego gadania, ale cieszę się, że potwierdził i mamy zielone światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 dobry wieczór Liduś no piknie nie ma to jak odliczanie do godziny zero a działkę konkretnie zarośniętą masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 dobry wieczór Liduś no piknie nie ma to jak odliczanie do godziny zero a działkę konkretnie zarośniętą masz a co se bede żałować a wiecie ile śmieci mam na działce ? Gruz, połamane płytki terrakoty, jakieś stare podarte buty, piłka (będą chłopaki mieli w co grać po robocie ) i drewniana drabina sąsiada - dzisiaj nam mówił, że od 4 lat jej szukał Ludzie są ohydni, bo jak tylko znajdą jakiś bezpański kawałek ziemi, to od razu robią sobie z tego śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 wodociągu tyż nie.Wszystko 180 mod nas i chore kwoty za przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 wodociągu tyż nie.Wszystko 180 mod nas i chore kwoty za przyłącza to był właśnie powód dla którego nie zdecydowaliśmy się wtedy na kupno działki koło ciebie . po doświadczeniach z poprzednią nie uzbrojoną działką, chcieliśmy mieć wszystkie media w ulicy - a gaz to musowo. A jak będą wam robić ulicę, to nie pociągną mediów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Lidszu to juz prawie prawie się u ciebie dzieje Ja mam kanalize 70 metrów do pociągnięcia i zawór ze złota za 7 tysi do nabycia, nieźle no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.07.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Lidszu to juz prawie prawie się u ciebie dzieje Ja mam kanalize 70 metrów do pociągnięcia i zawór ze złota za 7 tysi do nabycia, nieźle no nie? ale mam nadzieję, że przynajmniej 24 karatowe to złoto a kanalizę u mnie to dopiero mają ciągnąć i sąsiad dzisiaj mówił, że przewidywany koszt, to jakieś 3,5 tysi, więc ujdzie I udało mi się podłączyć pod całościową inwestycję, bo tak pewnie drożej by mnie wyniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 dzień dobry czasem lepiej sobie wlasną studnię wywiercić i oczyszczalnię zrobić niż z miejskich mediów korzystać płacąc koszmarne ceny za przyłącza i równie koszmarne ceny za eksploatację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Cze To wszystko ma plusy i minusy, wusiu. Myśmy z marzeń o gazie się wyleczyli, bo musieliśmy, ale ciekaw byłbym, jak się mają koszty eksploatacji szamba do opłat za kanalizację. I chyba jednak kanalizacja wychodzi taniej. Ale z kanalizy też się musieliśy wyleczyć, jest w planach do 2018 r. Jak zobaczę, to uwierzę Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Baranku ja nie mówię o szambie bo koszty eksploatacji szamba to tragedia tylko o przydomowej oczyszczalni ścieków gdzie koszty eksploatacji to jest około 200 zł na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Baranku ja nie mówię o szambie bo koszty eksploatacji szamba to tragedia tylko o przydomowej oczyszczalni ścieków gdzie koszty eksploatacji to jest około 200 zł na rok Jak się ma gliniastą glinę gruuuuuubowarstwową, z której można garnki lepić, to przydomowa oczyszczalnia się zda psu na budę niestety. My nie wiemy jeszcze do końca, jak pacyfikować deszczówkę, i dodatkowe płyny do rozsączenia nie wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Baranku ale są takie oczyszczalnie (wprawdzie droższe w postawieniu) z których woda wychodzi tak oczyszczona że nie musisz jej rozsączać tylko możesz pod jakiś rów sie podłączyć albo coś z tego co wiem to Anjamenka ma taką fajnistą oczyszczanię to możesz z Nią pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 tak zgadza sie ja mam taka z odprowadzeniem do rowu doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ania to już w sumie 2 tygodnie tylko matko jak ten czas leci znaczy jeszcze mnie demencja starcza nie łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ja tez nie wiem kiedy to zlecialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a mówią że oczekiwanie się dłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Cześć Liduś Wiesz ulicę to robią już od 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dzień dobry wszystkim Wiesz ulicę to robią już od 2006 roku u mnie też kanaliza miała być 2 lata temu Co do szamba, to ja moi rodzice mieli przez 20 lat i koszty eksploatacji są masakryczne w porównaniu z kanalizacją, którą teraz mają. Kiedyś musieli co 2-3 tygodnie wybierać szambo po 120 zł, a teraz płacą jakieś 150 zł raz na 3-4 miesiące. Nie wiem jakie są koszty POŚ. Pewnie gdybym nie miała w planach kanalizy u siebie to zrobiłabym POŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dzień dobry wszystkim Wiesz ulicę to robią już od 2006 roku u mnie też kanaliza miała być 2 lata temu Co do szamba, to ja moi rodzice mieli przez 20 lat i koszty eksploatacji są masakryczne w porównaniu z kanalizacją, którą teraz mają. Kiedyś musieli co 2-3 tygodnie wybierać szambo po 120 zł, a teraz płacą jakieś 150 zł raz na 3-4 miesiące. Nie wiem jakie są koszty POŚ. Pewnie gdybym nie miała w planach kanalizy u siebie to zrobiłabym POŚ. Liduś ja nie wiem jak uciebie ale u mnie poś nie można - wody gruntowe za wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts