Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidziu spokojnie taka rola dzieci :lol: :lol: :lol:

ja wiem, że tak, ale czasami mi ręce opadają :-? :-?

a dzisiaj to już naprawdę chyba lewą nogą wstała, bo nic jej się nie podoba, chodzi uwieszona na mojej nodze i ciągle tylko: "mama, maamaa, maaamaaa" :evil: :evil: albo "iga, iga, iga" - czyli Inga - bo chce jechać po nią do przedszkola - i tak od 9 rano :evil: :evil: :evil:

Lidziu jutro bedzie lepiej :wink: Piotrus też na wieczór mnie doprowadził na skraj :lol: a dzisiaj od rana "mamusiu kochana jestem twoim skarbem" mi mówi i całuje i przytula no anioł prosto :lol: :lol: :lol:

moja pewnie jak wstanie, to da mi takiego wielkiego buziaka i się mocno przytuli, że już nie będę pamiętać o tym, co było przed spaniem :lol: :lol: :lol:

i będzie aniołkiem pewnie przez 10 min, bo potem jej przejdzie :lol: :lol: :lol:

Dzwoniłam dzisiaj do mojego projektanta przyłącza wodnego, bo coś mi się to wczorajsze stwierdzenie mojego kierbuda, że woda idzie pod budynkiem nie podobało :-?

Wieczorem sobie jeszcze tak myślałam i analizowałam projekt zagospodarowania działki i wyszło mi, że jednak przyłącze powinno być dobrze zrobione. Kierbud mnie wczoraj trochę nakręcił i dałam się skołować, ponieważ uznał, że rura od zaworu idzie prosto przez działkę (pod planowanym garażem), a ona powinna obchodzić garaż dookoła.

Spotkam się oczywiście w poniedziałek z panem wodziarzem, aby mi to potwierdził na 100% :roll: , bo nie chcę żadnych niespodzianek

No i mam problem z geodetą :-? Dzwoniłam do swojej geodetki, która mi robiła mapki do celów projektowych i powiedziała, że przez najbliższe 2 tygodnie nie ma wolnego terminu :evil: :evil: Drugi polecany geodeta ma wyłączony telefon :x Będę jeszcze do niego dzwonić i mam nadzieję, że się uda dogadać

oj bez geodety to problem będzie zacząć :roll: a z tą wodą to nie bardzo wiem co u Ciebie jest bo u nas wyglądało to tak że na początku działki bliżej ulicy wodziarz studnię wodomierzową zrobiłi i przy niej kranik potem po zaszalowaniu a przed zalaniem ław położyli do środka domu rurkę do wody i potem jak juz zalane było to przyjechała kopara wykopała rowik pod rurkę z wodą aż do studni wodomierzowej położyli rurkę hydraulik potem wpiął ją do studni wodomierzowej zasypali i już w ten sposób nie miałam problemu czy mi nie wyjdzie pod domem :D