lidszu 10.07.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Monika, u mnie też wysoko wody gruntowe są Nie zgłębiałam się w temacie poś, bo wiedziałam, że będzie kanaliza. Moje młodsze dziecko doprowadza mnie dzisiaj do szału Ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 i jeszcze nową stronkę strzeliłam mam dzisiaj szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 10.07.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 na pewno będę śledziła budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Lidziu spokojnie taka rola dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Lidziu daj jej klapsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Lidziu daj jej klapsa no wiesz ? wyeksportowałam ją do krainy Morfeusza i mam teraz chwilę spokoju i CISZY Jak ja kocham takie chwile wytchnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Lidziu spokojnie taka rola dzieci ja wiem, że tak, ale czasami mi ręce opadają a dzisiaj to już naprawdę chyba lewą nogą wstała, bo nic jej się nie podoba, chodzi uwieszona na mojej nodze i ciągle tylko: "mama, maamaa, maaamaaa" albo "iga, iga, iga" - czyli Inga - bo chce jechać po nią do przedszkola - i tak od 9 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 na pewno będę śledziła budowę zapraszam dawno się nie odzywałaś. a jak wasze przygotowania do budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 tak zgadza sie ja mam taka z odprowadzeniem do rowu doberek tylko trzeba mieć drożny rów w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Matko jak ja się cieszę, że Kondzio poszedł do przedszkola. Tylko jak my weekend przetrwamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Lidziu jutro bedzie lepiej Piotrus też na wieczór mnie doprowadził na skraj a dzisiaj od rana "mamusiu kochana jestem twoim skarbem" mi mówi i całuje i przytula no anioł prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 To się nazywa prowokacja nieletnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Lidziu jutro bedzie lepiej Piotrus też na wieczór mnie doprowadził na skraj a dzisiaj od rana "mamusiu kochana jestem twoim skarbem" mi mówi i całuje i przytula no anioł prosto moja pewnie jak wstanie, to da mi takiego wielkiego buziaka i się mocno przytuli, że już nie będę pamiętać o tym, co było przed spaniem i będzie aniołkiem pewnie przez 10 min, bo potem jej przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Matko jak ja się cieszę, że Kondzio poszedł do przedszkola. Tylko jak my weekend przetrwamy ja już się nie mogę września doczekać, kiedy Zołzelina też pójdzie do przedszkola i będzie przez cały dzień ciociom zawracać gitarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 To się nazywa prowokacja nieletnia przez tą moją nieletnią prowokację to mnie moga kiedyś wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 To się nazywa prowokacja nieletnia przez tą moją nieletnią prowokację to mnie moga kiedyś wsadzić Nie tylko ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 tak zgadza sie ja mam taka z odprowadzeniem do rowu doberek tylko trzeba mieć drożny rów w okolicy my placilismy za udroznienie naszego i wyczyszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Wyjec wstał, więc uciekam będę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dzwoniłam dzisiaj do mojego projektanta przyłącza wodnego, bo coś mi się to wczorajsze stwierdzenie mojego kierbuda, że woda idzie pod budynkiem nie podobało Wieczorem sobie jeszcze tak myślałam i analizowałam projekt zagospodarowania działki i wyszło mi, że jednak przyłącze powinno być dobrze zrobione. Kierbud mnie wczoraj trochę nakręcił i dałam się skołować, ponieważ uznał, że rura od zaworu idzie prosto przez działkę (pod planowanym garażem), a ona powinna obchodzić garaż dookoła. Spotkam się oczywiście w poniedziałek z panem wodziarzem, aby mi to potwierdził na 100% , bo nie chcę żadnych niespodzianek No i mam problem z geodetą Dzwoniłam do swojej geodetki, która mi robiła mapki do celów projektowych i powiedziała, że przez najbliższe 2 tygodnie nie ma wolnego terminu Drugi polecany geodeta ma wyłączony telefon Będę jeszcze do niego dzwonić i mam nadzieję, że się uda dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 oj bez geodety to problem będzie zacząć a z tą wodą to nie bardzo wiem co u Ciebie jest bo u nas wyglądało to tak że na początku działki bliżej ulicy wodziarz studnię wodomierzową zrobiłi i przy niej kranik potem po zaszalowaniu a przed zalaniem ław położyli do środka domu rurkę do wody i potem jak juz zalane było to przyjechała kopara wykopała rowik pod rurkę z wodą aż do studni wodomierzowej położyli rurkę hydraulik potem wpiął ją do studni wodomierzowej zasypali i już w ten sposób nie miałam problemu czy mi nie wyjdzie pod domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts