Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cze lidzia :D

Startujesz? U nas tynki wewn około 12 dni roboczych, GK i ocieplanie poddasza - 3 tygodnie, ocieplanie zewnetrzne i elewacja - 2 tygodnie, wylewki dwa dni, ale nie można tego robić aż tak szybko, bo się bank zasapie :D

Kurcze, teraz to ci będzie tylko śmigać - strasznie fajny etap, taki szybki i widowiskowy :wink:

I w końcu po wielu oczekiwaniach nadeszła i dla mnie wiekopomna chwila !!!

Otóż oświadczam, iż dnia

14 lipca 2009

rozpoczęliśmy naszą przygodę pt: BUDOWA DOMU

O godz. 10:00 rano zjawił się na działce pan koparkowy i ochoczo zabrał się do pracy :D :D Prawdziwy wirtuoz koparki nam się trafił i roboty początkowo szły bardzo szybko i sprawnie :D . Jednak okazało się, że czeka na nas niemiła niespodzianka w postaci wielkiej ilości gruzu, którą sobie ktoś (albo raczej wielu ktosi :evil: :evil: :evil: ) wyrzucił na nasze włości :evil: :evil: . Pan koparkowy po początkowym osłupieniu wziął byka za rogi i ruszył taranem na gruz, nie dając mu żadnych szans :lol: :lol: Całe szczęście, że gruz nie znajdował się na całej powierzchni działki, a tylko na jej początku i po jego wydobyciu prace znowu ruszyły z kopyta :D :D

Oto kopareczka z "małym" kawałkiem jakiejś ceglanej ściany :x

http://img404.imageshack.us/img404/2135/p7140069.jpg

"trochę" gruzu

http://img217.imageshack.us/img217/2539/p7140070.jpg

ściągamy humus :roll:, mhmmmm to jednak nie humus, a gruz :x

http://img129.imageshack.us/img129/1107/p7140071a.jpg

Dzwonił właśnie do mnie mąż i dostałam takiego wkurwa, że aż mnie nosi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Wyobraźcie sobie, że kolega poinformował nas, iż na naszej pierwszej działce, ktoś postawił sobie wychodek :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . No rzesz kur...a mać :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: jakiś palant się buduje na jednej z sąsiednich działek i sobie właśnie na naszej postanowił zrobić dla roboli sracz :evil: :evil: :evil: :evil:

Jestem tak wkurwiona, że jadę tam we czwartek i zrobię taką zadymę, że normalnie panowie pożałują, że w ogóle kiedykolwiek musieli mnie poznać :evil: :evil: :evil: :evil: .

Takiego chamstwa to już nie rozumiem.