Piątka 03.02.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 cześć Lidszu będę kibicować jakby co naszą ekipę murarzy do stanu surowego mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 udało mi się znaleźć fajnego faceta, który zrobi nam projekt przyłącza wodociągu na działkę Jest to mąż mojej koleżanki, więc liczę, że współpraca będzie dobrze się nam układać. Dodatkowo chłopak znalazł nam geodetę, który zrobi nam mapki do celów projektowych Dodatkowo od kolegi dostałam namiar na elektryka, który zrobi nam projekt przyłącza elektrycznego działki cieszę się, że ruszamy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 cześć Lidszu będę kibicować jakby co naszą ekipę murarzy do stanu surowego mogę polecić dziękuję i oczywiście proszę o kibicowanie wysłałam co ciebie PW w sprawie ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.02.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Lidszu mój M mi doniósł, że spotakmy się na u nas na budowie w poniedziałek wieczorem - mam nadzieję, że uda mi się wyrwać i poznam Cię osobiście. Ekipę Pana Adama bardzo polecam ale tak jak mąż pisał, nie da się z nimi targować no i trzeba ich pilnować ze sprzątaniem na budowie Za to mają złote rączki i dom nam wybudowali cud miód - mam nadzieję, że sama zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Lidszu mój M mi doniósł, że spotakmy się na u nas na budowie w poniedziałek wieczorem - mam nadzieję, że uda mi się wyrwać i poznam Cię osobiście. Ekipę Pana Adama bardzo polecam ale tak jak mąż pisał, nie da się z nimi targować no i trzeba ich pilnować ze sprzątaniem na budowie Za to mają złote rączki i dom nam wybudowali cud miód - mam nadzieję, że sama zobaczysz mam nadzieję, że uda nam się spotkać w poniedziałek. Już się nie mogę doczekać. W ten piątek mam mieć odpowiedź od ekipy Nefer. Dam na pewno projekt do wyceny również do waszego wykonawcy, skoro jest taki godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Lidszunawet zakładając że to warszafka to i tak ta kasa to za dużo. zwłaszcza przy aktualnej sytuacji na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ile masz metrów tego topaza Lidszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ile masz metrów tego topaza Lidszu? ale chodzi ci o powierzchnię użytkową, czy całkowitą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Lidszu nawet zakładając że to warszafka to i tak ta kasa to za dużo. zwłaszcza przy aktualnej sytuacji na rynku. dokładnie o tym wiem i dlatego szukam dalej Szacuję, że koszt ekipy będzie u mnie w granicach koło 80 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.02.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Moje komentarze były odwiedzane 3000 razy, za co wszystkim bardzo serdecznie dziękuję !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no to ja znowu cie odwiedze. lidszu powierzchni całkowitej ile jest? Wiesz co ja znalazłam w Twoim dzienniczku? nie wiem czego wczesniej nie rzuciło mi sie to w oczy - oglądałam conajmniej kilka razy. Otóz wizualki topaza w srodku. Mozesz mi powiedziec jakie wymiary mają te fixy w salonie?Chodzi mi o balkonowe i o okno kuchenne... i to w jadalni. Masz rozrysowane gdzies te okna? uklad podobny do mojego i jeszcze to szprosowanie, ktore wyglada niczego sobie i pasilo by mi do mojej bryły.I gdzie jest kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no to ja znowu cie odwiedze. lidszu powierzchni całkowitej ile jest? Wiesz co ja znalazłam w Twoim dzienniczku? nie wiem czego wczesniej nie rzuciło mi sie to w oczy - oglądałam conajmniej kilka razy. Otóz wizualki topaza w srodku. Mozesz mi powiedziec jakie wymiary mają te fixy w salonie?Chodzi mi o balkonowe i o okno kuchenne... i to w jadalni. Masz rozrysowane gdzies te okna? uklad podobny do mojego i jeszcze to szprosowanie, ktore wyglada niczego sobie i pasilo by mi do mojej bryły. I gdzie jest kominek? Myszko, wizualek wnętrz nie było, dodałam je niedawno. Są to standardowe wizualki zamieszczone na stronie MGProjekt. zaraz poszukam wymiarów i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Więc tak: okno w kuchni: 210/150okno w jadalni: 240/180 - ale my tutaj zrobimy okno balkonowe do samej ziemi,fixy w salonie: 240/220okno balkonowe w salonie: 180/235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 o to mnie zaskoczylas, to okno w kuchni z podzialem na dwa wyglada dobrze. Nie ma co sie silic na 3, a moje jest węższe 180 na 150. W jadalni mam balkonowe: 210x250 - tez na dwadrugie w jadalni 180x150 (na dwa)w sraloniku są dwa: 300x250 i tu sie wacham miedzy podzialem na dwa lub na 3Bedzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 o to mnie zaskoczylas, to okno w kuchni z podzialem na dwa wyglada dobrze. Nie ma co sie silic na 3, a moje jest węższe 180 na 150. W jadalni mam balkonowe: 210x250 - tez na dwa drugie w jadalni 180x150 (na dwa) w sraloniku są dwa: 300x250 i tu sie wacham miedzy podzialem na dwa lub na 3 Bedzie dobrze? jeśli byłaby możliwość zrobienia tego dużego okna 300x250 z podziałem na dwie części, to ja bym tak zrobiła. Osobiście nielubię jak jest dużo podziałów na oknach. Oczywiście zależy to również od tego, czy ten podział na dwa będzie pasował do reszty okien i elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Lidszu widzialam sie dzisiaj z panem Mariuszem. Wiedzialas ze on juz Topazy budowal wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Lidszu widzialam sie dzisiaj z panem Mariuszem. Wiedzialas ze on juz Topazy budowal wczesniej? CO ? Nie nie wiedziałam Ja go nie widziałam, bo spotykał się z nim mąż, ale nic mu nie mówił, że wcześniej budował Topazy. No chyba, że chodziło mu o Topaza Neferki, ale ona ma z innego biura projektowego A Ty będziesz budować z Mariuszem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 05.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 lidszu, zdradz kto to jest mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.02.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No i jak spotkanie z Mariuszem - ja jutro M wysyłam do niego z projektem, zobaczymy czy nas jeszcze z budową gdzieś wciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No i jak spotkanie z Mariuszem - ja jutro M wysyłam do niego z projektem, zobaczymy czy nas jeszcze z budową gdzieś wciśnie Mariusz ma nam dzisiaj dać wycenę, pewnie jakoś po południu, bo ma dzwonić do męża. Mam nadzieję, że nie powali nas na kolana i będzie do zaakceptowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts