Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

udało mi się znaleźć fajnego faceta, który zrobi nam projekt przyłącza wodociągu na działkę :D :D Jest to mąż mojej koleżanki, więc liczę, że współpraca będzie dobrze się nam układać. Dodatkowo chłopak znalazł nam geodetę, który zrobi nam mapki do celów projektowych :D

Dodatkowo od kolegi dostałam namiar na elektryka, który zrobi nam projekt przyłącza elektrycznego działki :D

cieszę się, że ruszamy do przodu :D :D :D :D :D

Lidszu mój M mi doniósł, że spotakmy się na u nas na budowie w poniedziałek wieczorem - mam nadzieję, że uda mi się wyrwać i poznam Cię osobiście.

Ekipę Pana Adama bardzo polecam ale tak jak mąż pisał, nie da się z nimi targować no i trzeba ich pilnować ze sprzątaniem na budowie :roll:

Za to mają złote rączki i dom nam wybudowali cud miód - mam nadzieję, że sama zobaczysz :)

Lidszu mój M mi doniósł, że spotakmy się na u nas na budowie w poniedziałek wieczorem - mam nadzieję, że uda mi się wyrwać i poznam Cię osobiście.

Ekipę Pana Adama bardzo polecam ale tak jak mąż pisał, nie da się z nimi targować no i trzeba ich pilnować ze sprzątaniem na budowie :roll:

Za to mają złote rączki i dom nam wybudowali cud miód - mam nadzieję, że sama zobaczysz :)

mam nadzieję, że uda nam się spotkać w poniedziałek. Już się nie mogę doczekać. W ten piątek mam mieć odpowiedź od ekipy Nefer. Dam na pewno projekt do wyceny również do waszego wykonawcy, skoro jest taki godny polecenia :D

no to ja znowu cie odwiedze. lidszu powierzchni całkowitej ile jest?

Wiesz co ja znalazłam w Twoim dzienniczku? nie wiem czego wczesniej nie rzuciło mi sie to w oczy - oglądałam conajmniej kilka razy.

Otóz wizualki topaza w srodku. Mozesz mi powiedziec jakie wymiary mają te fixy w salonie?Chodzi mi o balkonowe i o okno kuchenne... i to w jadalni. Masz rozrysowane gdzies te okna? uklad podobny do mojego i jeszcze to szprosowanie, ktore wyglada niczego sobie i pasilo by mi do mojej bryły.

I gdzie jest kominek?

no to ja znowu cie odwiedze. lidszu powierzchni całkowitej ile jest?

Wiesz co ja znalazłam w Twoim dzienniczku? nie wiem czego wczesniej nie rzuciło mi sie to w oczy - oglądałam conajmniej kilka razy.

Otóz wizualki topaza w srodku. Mozesz mi powiedziec jakie wymiary mają te fixy w salonie?Chodzi mi o balkonowe i o okno kuchenne... i to w jadalni. Masz rozrysowane gdzies te okna? uklad podobny do mojego i jeszcze to szprosowanie, ktore wyglada niczego sobie i pasilo by mi do mojej bryły.

I gdzie jest kominek?

Myszko, wizualek wnętrz nie było, dodałam je niedawno. Są to standardowe wizualki zamieszczone na stronie MGProjekt.

zaraz poszukam wymiarów i napiszę :D

o to mnie zaskoczylas, to okno w kuchni z podzialem na dwa wyglada dobrze. Nie ma co sie silic na 3, a moje jest węższe 180 na 150. W jadalni mam balkonowe: 210x250 - tez na dwa

drugie w jadalni 180x150 (na dwa)

w sraloniku są dwa: 300x250 i tu sie wacham miedzy podzialem na dwa lub na 3

Bedzie dobrze?

o to mnie zaskoczylas, to okno w kuchni z podzialem na dwa wyglada dobrze. Nie ma co sie silic na 3, a moje jest węższe 180 na 150. W jadalni mam balkonowe: 210x250 - tez na dwa

drugie w jadalni 180x150 (na dwa)

w sraloniku są dwa: 300x250 i tu sie wacham miedzy podzialem na dwa lub na 3

Bedzie dobrze?

jeśli byłaby możliwość zrobienia tego dużego okna 300x250 z podziałem na dwie części, to ja bym tak zrobiła. Osobiście nielubię jak jest dużo podziałów na oknach. Oczywiście zależy to również od tego, czy ten podział na dwa będzie pasował do reszty okien i elewacji.

Lidszu widzialam sie dzisiaj z panem Mariuszem. Wiedzialas ze on juz Topazy budowal wczesniej?

CO ? :o Nie nie wiedziałam :o Ja go nie widziałam, bo spotykał się z nim mąż, ale nic mu nie mówił, że wcześniej budował Topazy.

No chyba, że chodziło mu o Topaza Neferki, ale ona ma z innego biura projektowego :roll:

A Ty będziesz budować z Mariuszem ?

No i jak spotkanie z Mariuszem - ja jutro M wysyłam do niego z projektem, zobaczymy czy nas jeszcze z budową gdzieś wciśnie :o

Mariusz ma nam dzisiaj dać wycenę, pewnie jakoś po południu, bo ma dzwonić do męża.

Mam nadzieję, że nie powali nas na kolana i będzie do zaakceptowania.