Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ufff dotarłam do domu :) :)

Od rana w drodze jestem i padam.

Pojechałam obaczyć wychodek i takie oto cudo ujrzałam na swojej działce :evil: :evil: :evil:

http://img6.imageshack.us/img6/1787/p7170076.jpg

http://img136.imageshack.us/img136/693/p7170077.jpg

Jak dokładanie widać, to wychodek znajduje się poza ogrodzeniem, a to jest już moja działka :evil: :evil: :evil:

Niestety nikogo nie spotkałam na budowie, więc zadzwoniłam do kierownika budowy i kazałam mu, aby przekazał inwestorom, że mają czas do jutra na usunięcie kibelka, bo jeśli nie, to przyjeżdżam z policją. Niestety na tablicy informacyjnej nie było tel do inwestorów i kierbudowi się dostało ode mnie.

W związku z tym jutro się znowu tam przejadę po południu i zobaczę. Może trafię na właścicieli, to ich opier.....lę :evil: :evil: :evil:

Ooo jaki ładny

Liduś wiesz właściciele to może nawet jeszcze nie wiedzą o tym kibelku.

Jak go jutro nie usuną to weź polej benzyną i spal w piz..u.

Przecież jest na twojej dziłce i możesz z nim zrobić co zechcesz.

kochana oni dokładnie wiedzą o tym kibelku, bo domek mają już w stanie SSZ, więc trudno, aby go nie widzieli :evil: :evil: Murarze musieli przecież, gdzieś załatwiać swoje potrzeby :evil: :evil:

Spalić za bardzo nie mogę, bo zrobiony jest z folii i strasznie by śmierdziało :-?