lidszu 06.02.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 lidszu, zdradz kto to jest mariusz To jest bardzo rozchwytywany na forum wykonawca SSO. Budował już kilka domów w okolicy Warszawy i będzie w tym roku jeszcze kilka budował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No i jak spotkanie z Mariuszem - ja jutro M wysyłam do niego z projektem, zobaczymy czy nas jeszcze z budową gdzieś wciśnie Mariusz ma nam dzisiaj dać wycenę, pewnie jakoś po południu, bo ma dzwonić do męża. Mam nadzieję, że nie powali nas na kolana i będzie do zaakceptowania. bedzie nie najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 06.02.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 mozesz mi do niego dac namiar? z checia zrobie wywiad cenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No i jak spotkanie z Mariuszem - ja jutro M wysyłam do niego z projektem, zobaczymy czy nas jeszcze z budową gdzieś wciśnie Mariusz ma nam dzisiaj dać wycenę, pewnie jakoś po południu, bo ma dzwonić do męża. Mam nadzieję, że nie powali nas na kolana i będzie do zaakceptowania. bedzie nie najgorzej Mysia, a możesz mi na priv napisać ile od Ciebie bierze Mariusz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 mozesz mi do niego dac namiar? z checia zrobie wywiad cenowy jasne, zaraz prześlę ci na priv. A ty masz już jakąś inną ekipę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 06.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 mam fajnego kierownika budowy, który budowal nasze osiedle na którym obecnie mieszkamy. zaprzyjaźnilismy sie z nim. bedzie naszym kierbudem oraz bedziemy przez niego kupowac materiały bo w hurtowniach ma duże upusty.Wspominal ze zna dwie solidne ekipy górali, i na pewno poprosimy ich o wyceny. tylko chyba najpierw musimy miec pewnosc ze budujemy i kiedy i projekt w ręku. jednym słowem jak dostaniemy wz (niby za miesiac) z urzedu to sie zaczniemy tym interesować. zreszta, moze juz sie zaczniemy (?) dzisiaj zadzwonie do kierownika budowyale namiary do mariusza - poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 mam fajnego kierownika budowy, który budowal nasze osiedle na którym obecnie mieszkamy. zaprzyjaźnilismy sie z nim. bedzie naszym kierbudem oraz bedziemy przez niego kupowac materiały bo w hurtowniach ma duże upusty. Wspominal ze zna dwie solidne ekipy górali, i na pewno poprosimy ich o wyceny. tylko chyba najpierw musimy miec pewnosc ze budujemy i kiedy i projekt w ręku. jednym słowem jak dostaniemy wz (niby za miesiac) z urzedu to sie zaczniemy tym interesować. zreszta, moze juz sie zaczniemy (?) dzisiaj zadzwonie do kierownika budowy ale namiary do mariusza - poprosze namiary poszły na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 06.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 06.02.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 zrobilas moze juz przymiarkę Lidszu do cen jakie sa zamieszczone w kosztorysie Topaz? są zawyżone, zanizone, odpowiednie? wlasnie sie do tego przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 zrobilas moze juz przymiarkę Lidszu do cen jakie sa zamieszczone w kosztorysie Topaz? są zawyżone, zanizone, odpowiednie? wlasnie sie do tego przymierzam generalnie uważam, że są zaniżone, tak jak każdy kosztorys przedstawiany na stronach biur architektonicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dostaliśmy wycenę od Mariusza. Jeszcze nie wiem jak ona wygląda, bo męża jeszcze nie ma w domu. Generalnie z tego co mi mąż zdążył powiedzieć, to jest tańsza od poprzedniej castingowej ekipy http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif . Czekam, aż mąż wróci do domu, to wtedy dowiem się wszystkich szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 06.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 jesli to nie tajemnica to chetnie bym sie dowiedziala ile sie ceni pan mariusz za poszczegolne etapy takiego ładnego Tomazika z tym ze ceny sa zaniżone to mnie troche zalamałas. bylam przekonana ze jednak ceny sa z górką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 jesli to nie tajemnica to chetnie bym sie dowiedziala ile sie ceni pan mariusz za poszczegolne etapy takiego ładnego Tomazika z tym ze ceny sa zaniżone to mnie troche zalamałas. bylam przekonana ze jednak ceny sa z górką nie wiem czy będę mogła podać ci kwoty za poszczególne etapy. Muszę zobaczyć jaką dał wycenę i jak jest ona rozpisana. Z tego co wiem, to na pewno wycena jest podzielona na dwie części, sama robocizna i robocizna + materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 06.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 byłoby miło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 i jak tam ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 jestem i się witam.... nadrobiłam już dziennik i jestem na bieżąco gratuluje cierpliwości... wiele osób po takich przygodach by sie już poddało.... oczywiście będę zaglądać.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 jestem i się witam.... nadrobiłam już dziennik i jestem na bieżąco gratuluje cierpliwości... wiele osób po takich przygodach by sie już poddało.... oczywiście będę zaglądać.... pozdr witam w moich skromnych wypocinach i zachęcam do jak najczęstszego zaglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 i jak tam ekipa? wycena dla nas całkiem miła okazuje się, że SSO robocizna + materiały wyszły ponad 100k mniej Nieźle co ? Ta cena jest dla nas do zaakceptowania i nawet mniej więcej tyle liczyliśmy, że SSO wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hej Lidszu Było mi bardzo miło Cię poznać w realu :D i resztę Twojej rodzinki Będziesz w tę sobotę u Rasi na zlocie? Będziemy macały Rasiowy kominek ucałuj Ingę od ciotki Maluszka Fajna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jestem i się witam.... nadrobiłam już dziennik i jestem na bieżąco gratuluje cierpliwości... wiele osób po takich przygodach by sie już poddało.... oczywiście będę zaglądać.... pozdr witam w moich skromnych wypocinach i zachęcam do jak najczęstszego zaglądania a pewnie, że będę zaglądać... już zaglądam u mnie słonko, a u Was? chyba się kopne do jakiegoś ogrodniczego... oj coś czuję, że się kopnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts