Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i jak spotkanie z Mariuszem - ja jutro M wysyłam do niego z projektem, zobaczymy czy nas jeszcze z budową gdzieś wciśnie :o

Mariusz ma nam dzisiaj dać wycenę, pewnie jakoś po południu, bo ma dzwonić do męża.

Mam nadzieję, że nie powali nas na kolana i będzie do zaakceptowania.

bedzie nie najgorzej

No i jak spotkanie z Mariuszem - ja jutro M wysyłam do niego z projektem, zobaczymy czy nas jeszcze z budową gdzieś wciśnie :o

Mariusz ma nam dzisiaj dać wycenę, pewnie jakoś po południu, bo ma dzwonić do męża.

Mam nadzieję, że nie powali nas na kolana i będzie do zaakceptowania.

bedzie nie najgorzej

Mysia, a możesz mi na priv napisać ile od Ciebie bierze Mariusz ?

mam fajnego kierownika budowy, który budowal nasze osiedle na którym obecnie mieszkamy. zaprzyjaźnilismy sie z nim. bedzie naszym kierbudem oraz bedziemy przez niego kupowac materiały bo w hurtowniach ma duże upusty.

Wspominal ze zna dwie solidne ekipy górali, i na pewno poprosimy ich o wyceny. tylko chyba najpierw musimy miec pewnosc ze budujemy i kiedy i projekt w ręku. jednym słowem jak dostaniemy wz (niby za miesiac) z urzedu to sie zaczniemy tym interesować.

zreszta, moze juz sie zaczniemy (?) dzisiaj zadzwonie do kierownika budowy

ale namiary do mariusza - poprosze

mam fajnego kierownika budowy, który budowal nasze osiedle na którym obecnie mieszkamy. zaprzyjaźnilismy sie z nim. bedzie naszym kierbudem oraz bedziemy przez niego kupowac materiały bo w hurtowniach ma duże upusty.

Wspominal ze zna dwie solidne ekipy górali, i na pewno poprosimy ich o wyceny. tylko chyba najpierw musimy miec pewnosc ze budujemy i kiedy i projekt w ręku. jednym słowem jak dostaniemy wz (niby za miesiac) z urzedu to sie zaczniemy tym interesować.

zreszta, moze juz sie zaczniemy (?) dzisiaj zadzwonie do kierownika budowy

ale namiary do mariusza - poprosze

namiary poszły na PW

zrobilas moze juz przymiarkę Lidszu do cen jakie sa zamieszczone w kosztorysie Topaz? są zawyżone, zanizone, odpowiednie?

wlasnie sie do tego przymierzam

generalnie uważam, że są zaniżone, tak jak każdy kosztorys przedstawiany na stronach biur architektonicznych :-?

dostaliśmy wycenę od Mariusza. Jeszcze nie wiem jak ona wygląda, bo męża jeszcze nie ma w domu.

Generalnie z tego co mi mąż zdążył powiedzieć, to jest tańsza od poprzedniej castingowej ekipy :D :D http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif . Czekam, aż mąż wróci do domu, to wtedy dowiem się wszystkich szczegółów :D

jesli to nie tajemnica to chetnie bym sie dowiedziala ile sie ceni pan mariusz za poszczegolne etapy takiego ładnego Tomazika

z tym ze ceny sa zaniżone to mnie troche zalamałas. bylam przekonana ze jednak ceny sa z górką

nie wiem czy będę mogła podać ci kwoty za poszczególne etapy. Muszę zobaczyć jaką dał wycenę i jak jest ona rozpisana.

Z tego co wiem, to na pewno wycena jest podzielona na dwie części, sama robocizna i robocizna + materiały.

jestem i się witam....

nadrobiłam już dziennik i jestem na bieżąco :) gratuluje cierpliwości... wiele osób po takich przygodach by sie już poddało....

oczywiście będę zaglądać.... :)

pozdr

witam w moich skromnych wypocinach i zachęcam do jak najczęstszego zaglądania :D

jestem i się witam....

nadrobiłam już dziennik i jestem na bieżąco :) gratuluje cierpliwości... wiele osób po takich przygodach by sie już poddało....

oczywiście będę zaglądać.... :)

pozdr

witam w moich skromnych wypocinach i zachęcam do jak najczęstszego zaglądania :D

a pewnie, że będę zaglądać... już zaglądam :lol:

u mnie słonko, a u Was? chyba się kopne do jakiegoś ogrodniczego... oj coś czuję, że się kopnę :)