nitubaga 22.07.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 wyglądasz jak na awatarku ale to tylko dzisiaj, bo na co dzień mam baranka na głowie a co na to pani Barrankowa ? ale Ci fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.07.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No normalnie prawie nie ta sama A pani barrankowa oczywiście fuka, ale wszak wie, że niejedna chadza z barankiem na głowie, życie takie No i co z tą mapą?[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Duzo bym dala za takiego baranka jak Ty masz. kiedyś go nie lubiłam, ale nie zamieniłabym się, bo jak mi się zamarzy, to zawsze je sobie na imprezkę mogę wyprostować Jasne, przynajmniej nie musisz trwalej miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.07.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No normalnie prawie nie ta sama A pani barrankowa oczywiście fuka, ale wszak wie, że niejedna chadza z barankiem na głowie, życie takie No i co z tą mapą?[/i] a nie dostałeś PW ? wysyłałam mapkę z dojazdem A pani Barrankowa niech nie fuka, bo każdy może mieć takiego baranka jak pan Barranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.07.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ale Ci fajnie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 O jej Lidio coz Ci się staneło? Niby i ładnie Ci tak, ale twój baranek to mnie wręcz zbija z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.07.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No normalnie prawie nie ta sama A pani barrankowa oczywiście fuka, ale wszak wie, że niejedna chadza z barankiem na głowie, życie takie No i co z tą mapą?[/i] a nie dostałeś PW ? wysyłałam mapkę z dojazdem A pani Barrankowa niech nie fuka, bo każdy może mieć takiego baranka jak pan Barranek No nie dostałem właśnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.07.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Lidszu gratulacje wpadłam złożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Przepraszam ze mój piewszy wpis tutaj zamiast być o pieknych fundamentach to o włosach bedzie ale nie mogłam sie powstrzymać - w baranku było ci zdecydowanie lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No normalnie prawie nie ta sama A pani barrankowa oczywiście fuka, ale wszak wie, że niejedna chadza z barankiem na głowie, życie takie No i co z tą mapą?[/i] a nie dostałeś PW ? wysyłałam mapkę z dojazdem A pani Barrankowa niech nie fuka, bo każdy może mieć takiego baranka jak pan Barranek No nie dostałem właśnie nic OK, to wysyłam jeszcze raz, może tym razem dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 O jej Lidio coz Ci się staneło? Niby i ładnie Ci tak, ale twój baranek to mnie wręcz zbija z nóg moja fryzjerka dzisiaj sobie zaszalała ale jakoś taka przyklapnięta się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Przepraszam ze mój piewszy wpis tutaj zamiast być o pieknych fundamentach to o włosach bedzie ale nie mogłam sie powstrzymać - w baranku było ci zdecydowanie lepiej . dziękuję ja też się zdecydowanie lepiej w nim czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Lidszu gratulacje wpadłam złożyć Gosia, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Przepraszam ze mój piewszy wpis tutaj zamiast być o pieknych fundamentach to o włosach bedzie ale nie mogłam sie powstrzymać - w baranku było ci zdecydowanie lepiej . dziękuję ja też się zdecydowanie lepiej w nim czuję uff zazdroszcze tego baranka, ja mam niestety proste, nudne włosy a trwała niestety niszczy włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Przepraszam ze mój piewszy wpis tutaj zamiast być o pieknych fundamentach to o włosach bedzie ale nie mogłam sie powstrzymać - w baranku było ci zdecydowanie lepiej . dziękuję ja też się zdecydowanie lepiej w nim czuję uff zazdroszcze tego baranka, ja mam niestety proste, nudne włosy a trwała niestety niszczy włosy Jedynie jak ktos jej nie umie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Fakt że dawno temu ją robiłam, teraz pewnie sa lepsze preparaty ( jedna taka prawie mi spaliła włosy na moje własne wesele stąd mam uraz), ale do tych moich prostych grubych włosów lekka trwała się nie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Sorry, ale do grubych wlasnie sprawdza sie idealnie, to nie jest kwestia grubosci, tylko odpowiedniego ciecia. Oczywiscie nie kazdy moze miec sprezynki, ale kazdy moze miec trwala. Przyjedz do Krakowa to Ci udowodnie. Tak myslalam jak Ty dopoki sie nie przeszlam do super fryzjerki, a teraz sobie pluje w brode, ze wczesniej do niej nie poszlam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Fakt że dawno temu ją robiłam, teraz pewnie sa lepsze preparaty ( jedna taka prawie mi spaliła włosy na moje własne wesele stąd mam uraz), ale do tych moich prostych grubych włosów lekka trwała się nie sprawdza. wcale się nie dziwię, że masz uraz wiem, że niektóre włosy nie przyjmują trwałej, mi za to na ślub najpierw fryzjerka prostowała włosy, a potem je kręciła, bo moje własne nie dały się tak ładnie ułożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ja bym chciala miec loki ale juz całkiem bym wyglądała jak swinka pigi. Natura jednak raczej wie co robi, choc nie zawsze postepuje rozsądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Tos wymyslila. A pach i nog tez nie depilujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts