78mysz 22.07.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Tos wymyslila. A pach i nog tez nie depilujesz? no, ale tylko raz w miesiącu, co by matce naturze za bardzo nie wchodzic w parade ;P Wole scierac włosy kamieniem jak robiły starożytne piękności ;)To takie naturalne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Tos wymyslila. A pach i nog tez nie depilujesz? no, ale tylko raz w miesiącu, co by matce naturze za bardzo nie wchodzic w parade ;P Wole scierac włosy kamieniem jak robiły starożytne piękności ;)To takie naturalne jest A zamiast prezerwatyw rybie pecherze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 no ładnie. gooopi to ma zawsze szczescie otworzyc stronke jakims mondrym hasłem Lidus Ty mi otworzyłas dzisiaj a ja Ci. Czas najwyższy zebym poszła do fryzjera tak przy temacie wykarczowac z głowy troche siana, bo zarosłam okrutnie[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Rozumiem, prezerwatyw wcale - to jeszcze naturalniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Rozumiem, prezerwatyw wcale - to jeszcze naturalniej. oczywiscie, tylko te spreparowane z byczego jelita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.07.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A te znowu o sexie! Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Gdzie? O wlosach bylo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.07.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 dzień doberek wszystkim zaraz spadam na spotkanie z Nitką i MonikąC Będziemy oglądać dom Moni i moją budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.07.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 dzień doberek wszystkim zaraz spadam na spotkanie z Nitką i MonikąC Będziemy oglądać dom Moni i moją budowę Ja też kcem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 załapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A ja się chciałam koleżanki Lidki zapytać, czy dba o moją - już swoją ekipę? Widziałam na fotkach zielony "dom gier" - jak nazwała go moja sąsiadka i pana P w kapelutku ... teraz najszybciej zmiany widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.07.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dzięki za odwiedziny Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 dzień doberek wszystkim zaraz spadam na spotkanie z Nitką i MonikąC Będziemy oglądać dom Moni i moją budowę Ja też kcem! trzeba było wcześniej wstać i do nas przyjechać następną razą A nieskromnie powiem, że Nitu była zachwycona moją działeczką i okolicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A ja się chciałam koleżanki Lidki zapytać, czy dba o moją - już swoją ekipę? Widziałam na fotkach zielony "dom gier" - jak nazwała go moja sąsiadka i pana P w kapelutku ... teraz najszybciej zmiany widać Kochanie dbam o nich, dbam Fajne chłopaki z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dzięki za odwiedziny Lidzia ja też bardzo dziękuję za spotkanie fajnie, że udało nam się w końcu spotkać w realu Fajny masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A ja się chciałam koleżanki Lidki zapytać, czy dba o moją - już swoją ekipę? Widziałam na fotkach zielony "dom gier" - jak nazwała go moja sąsiadka i pana P w kapelutku ... teraz najszybciej zmiany widać Kochanie dbam o nich, dbam Fajne chłopaki z nich Wiem, że fajne ... to i ja kiedyś się do Ciebie wproszę i przy okazji inspekcję zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A ja się chciałam koleżanki Lidki zapytać, czy dba o moją - już swoją ekipę? Widziałam na fotkach zielony "dom gier" - jak nazwała go moja sąsiadka i pana P w kapelutku ... teraz najszybciej zmiany widać Kochanie dbam o nich, dbam Fajne chłopaki z nich Wiem, że fajne ... to i ja kiedyś się do Ciebie wproszę i przy okazji inspekcję zrobię Kochana koniecznie , bo bym się obraziła jakbyś tego nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.07.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 cześć Lidzia bardzo się cieszę, że w końcu nawiedziałam Twoją budowe kochani jaką ona ma piękną okolicę, nowe domeczki, las, ptaszki hmmmm super.. oczywiście zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 cześć Lidzia bardzo się cieszę, że w końcu nawiedziałam Twoją budowe kochani jaką ona ma piękną okolicę, nowe domeczki, las, ptaszki hmmmm super.. oczywiście zapraszam do siebie ja też się cieszę z wizyty i że ci się podobało Zapraszam z mężem oczywiście następnym razem, tak jak obiecałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts