Gosiek33 23.07.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 ale wam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 ale wam dobrze Gosia, zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ba dzięki, kiedyś pewnie mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.07.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 A ja chyba jeszcze nie gratulowałam rozpoczęcia prac.I zmiany wizerunku na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.07.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Cześć przyszłam powiedzieć i zmykam dalej bo zaraz wyruszam do wawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.07.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 dzien dobry, Lidziu dziekuje bardzo ze przyjechalas. ps widzialam zdjecie Twoje z driniem z parasolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 dobry wieczór Loczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.07.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Lidszu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochana, dzięki wielkie za dotrzymywanie towarzystwa podczas całej drogi, za pogaduchy w hotelu, za pokazanie budowy i za WSIO !!!!!!!!! ciężko się rozdrabniać - Super Kobitka z Ciebie !!!!!!!!!!! następną parapetówkę musimy sobie dłuższą zroganizować, tylko nie wiem co na to M - chyba mnie nie polubi Dzięki raz jeszcze !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.07.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Lidszu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochana, dzięki wielkie za dotrzymywanie towarzystwa podczas całej drogi, za pogaduchy w hotelu, za pokazanie budowy i za WSIO !!!!!!!!! ciężko się rozdrabniać - Super Kobitka z Ciebie !!!!!!!!!!! następną parapetówkę musimy sobie dłuższą zroganizować, tylko nie wiem co na to M - chyba mnie nie polubi Dzięki raz jeszcze !!!!!!!!!!!!!!! Hi, hi... ja też bym chciała dłuższą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Zazdroszczę wycieczki do Anji, do Wrocławia mojego rodzinnego miasta.Ostatnio wcale nie mamy czasu na łażenie po mieście jak przyjeżdżamy w odwiedziny. A teraz jest taki fajny czas, żeby posiedzieć na wrocławskim Rynku. Ach, rozmarzyłam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Lidszu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochana, dzięki wielkie za dotrzymywanie towarzystwa podczas całej drogi, za pogaduchy w hotelu, za pokazanie budowy i za WSIO !!!!!!!!! ciężko się rozdrabniać - Super Kobitka z Ciebie !!!!!!!!!!! następną parapetówkę musimy sobie dłuższą zroganizować, tylko nie wiem co na to M - chyba mnie nie polubi Dzięki raz jeszcze !!!!!!!!!!!!!!! Hi, hi... ja też bym chciała dłuższą... to już dzis rezerwuję ci miejsce w furce i co by było spokjnie to Kamyk jedzie z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.07.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 dzien dobry u nas slonko, mam ostatni dzien urlopu i musze isc sprzatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Lidszu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochana, dzięki wielkie za dotrzymywanie towarzystwa podczas całej drogi, za pogaduchy w hotelu, za pokazanie budowy i za WSIO !!!!!!!!! ciężko się rozdrabniać - Super Kobitka z Ciebie !!!!!!!!!!! następną parapetówkę musimy sobie dłuższą zroganizować, tylko nie wiem co na to M - chyba mnie nie polubi Dzięki raz jeszcze !!!!!!!!!!!!!!! Hi, hi... ja też bym chciała dłuższą... u ciebie zorganizujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 dzień dobry wczoraj padłam jak kawka z córą jak ją usypiałam ale i tak ledwo żyję dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.07.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 cześć, Lidziu miło Cię było poznać Mam nadzieję, że jeszcze będą okazje do spotkania Buziaki zostawiam i gratulacje z okazji rozpoczętej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.07.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Hejka! Ech, zazdraszczamy rozbijactwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.07.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 dobry wieczór Liduś jak Ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 dobry wieczór Liduś jak Ci idzie dzisiaj po południu pojechałam na budowę, a tam ZONK bo nie było moich chłopaków Mają być jutro Dodatkowo zamknęli mi budowę na swoją kłódkę i nawet sobie wejść do siebie nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 dobry wieczór Liduś jak Ci idzie dzisiaj po południu pojechałam na budowę, a tam ZONK bo nie było moich chłopaków Mają być jutro Dodatkowo zamknęli mi budowę na swoją kłódkę i nawet sobie wejść do siebie nie mogłam Sie ciesz, ze Ci nie zapiankowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts