78mysz 27.07.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 dobry wieczór Liduś jak Ci idzie dzisiaj po południu pojechałam na budowę, a tam ZONK bo nie było moich chłopaków Mają być jutro Dodatkowo zamknęli mi budowę na swoją kłódkę i nawet sobie wejść do siebie nie mogłam Sie ciesz, ze Ci nie zapiankowali. na budowe to najlepszy jest drucik. Przy czym mój przy bramie juz sie troche zmechacił był i nalezy mu sie wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dzieńdoberek u nas też działał drucik. Teraz już zniknął był bo się ogrodzenie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dobry wieczór Liduś jak Ci idzie dzisiaj po południu pojechałam na budowę, a tam ZONK bo nie było moich chłopaków Mają być jutro Dodatkowo zamknęli mi budowę na swoją kłódkę i nawet sobie wejść do siebie nie mogłam Sie ciesz, ze Ci nie zapiankowali. cieszę się ale za to mogę się do ich baraczka dostać, bo sobie moją kłódką go zamykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 lecę na budowę zobaczyć, czy się szanowne towarzystwo pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dzień doberek ale ja do tego baraczku to bałabym się wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a co w tym baraczku sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a co w tym baraczku sie dzieje? sodoma i gomora A baraczek jest super. I naprawdę mają tam super porządek Po każdym weekendzie pojawiają się jakieś nowe sprzęty Przywieźli sobie lodóweczkę, kuchenkę elektryczną, tylko jeszcze telewizora brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.07.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witanko cześć Monia, co tam słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.07.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Matko narobiłam się dzisiaj strasznie wszystko mnie boli noalejuż blizej trawnika jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Matko narobiłam się dzisiaj strasznie wszystko mnie boli noalejuż blizej trawnika jestem fanie, że już niedługo będziesz mieć trawnik chociaż pewnie dużo pracy było przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.07.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a co w tym baraczku sie dzieje? sodoma i gomora A baraczek jest super. I naprawdę mają tam super porządek Po każdym weekendzie pojawiają się jakieś nowe sprzęty Przywieźli sobie lodóweczkę, kuchenkę elektryczną, tylko jeszcze telewizora brakuje ale jak oni sobie tam zamontują TV to przecie po robocie będzie witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a co w tym baraczku sie dzieje? sodoma i gomora A baraczek jest super. I naprawdę mają tam super porządek Po każdym weekendzie pojawiają się jakieś nowe sprzęty Przywieźli sobie lodóweczkę, kuchenkę elektryczną, tylko jeszcze telewizora brakuje A czy jest tam wygodny materacyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.07.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dzień Dobry tylko powiem i lecę dalej - właśnie słoneczko wyszło. Szkoda, że tak późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Bo moze Ty Nefcia za dlugo spisz tak jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.07.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 My się baliśmy zaglądać do przyczepy... Tam zdecydowanie nie było fajnie... Czeeeść budowniczym i wypoczywającym tysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a co w tym baraczku sie dzieje? sodoma i gomora A baraczek jest super. I naprawdę mają tam super porządek Po każdym weekendzie pojawiają się jakieś nowe sprzęty Przywieźli sobie lodóweczkę, kuchenkę elektryczną, tylko jeszcze telewizora brakuje A czy jest tam wygodny materacyk? kochana są 2 łóżka piętrowe . Panowie bardzo dbają o porządek w baraczku, więc nie strach do niego zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a co w tym baraczku sie dzieje? sodoma i gomora A baraczek jest super. I naprawdę mają tam super porządek Po każdym weekendzie pojawiają się jakieś nowe sprzęty Przywieźli sobie lodóweczkę, kuchenkę elektryczną, tylko jeszcze telewizora brakuje A czy jest tam wygodny materacyk? kochana są 2 łóżka piętrowe . Panowie bardzo dbają o porządek w baraczku, więc nie strach do niego zaglądać Mrrrrau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a co w tym baraczku sie dzieje? sodoma i gomora A baraczek jest super. I naprawdę mają tam super porządek Po każdym weekendzie pojawiają się jakieś nowe sprzęty Przywieźli sobie lodóweczkę, kuchenkę elektryczną, tylko jeszcze telewizora brakuje A czy jest tam wygodny materacyk? kochana są 2 łóżka piętrowe . Panowie bardzo dbają o porządek w baraczku, więc nie strach do niego zaglądać Mrrrrau. Aaaa, no i jest w ekipie chłopak, wiek na oko 17-18 lat, więc taki prawie w sam raz jak chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.07.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jaka spostrzegawcza Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts