lidszu 09.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hej Lidszu Było mi bardzo miło Cię poznać w realu :D i resztę Twojej rodzinki Będziesz w tę sobotę u Rasi na zlocie? Będziemy macały Rasiowy kominek ucałuj Ingę od ciotki Maluszka Fajna jest Maluszku, mi też było niezmiernie miło cię poznać . W sobotę u Rasi niestety nas nie będzie, bo ruszamy do Wisły na narty, więc pewnie jak wy się spotkacie, to my będziemy daleko w drodze Ale co się odwlecze, to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 szkoda, że Was nie będzie jakoś mi się wydawało, że później wyjeżdżacie - miłego wypoczynku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 szkoda, że Was nie będzie jakoś mi się wydawało, że później wyjeżdżacie - miłego wypoczynku życzę dzienkować później też wyjeżdżamy, ale to już sami bez dzieci na prawdziwe szusowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 szkoda, że Was nie będzie jakoś mi się wydawało, że później wyjeżdżacie - miłego wypoczynku życzę dzienkować później też wyjeżdżamy, ale to już sami bez dzieci na prawdziwe szusowanie zazdraszczam tych wyjazdów - bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.02.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dołączam do grona trzymających kciuki !!!! Ja tez przymierzam sie do budowy, ale narazie rozpoczęłam od wycieczki do UG w celu info co mi bedzie potrzebne aby ją zrealizować. Dodam że podobnie jak Pasie na początku,mam problemy z geodetą. Mam nadzieję że będę mogła skorzystać z twoich doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 09.02.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 mozesz mi do niego dac namiar? z checia zrobie wywiad cenowy jasne, zaraz prześlę ci na priv. A ty masz już jakąś inną ekipę ? Lidszu, puść mi na priva swojego maila to przesle ci wycene jaka dostalam od Pana z Izabelina (budował 6 topazów juz). moze wtedy uda nam sie porównać jak tam ceny sie kształtuja w tym sezonie (ps. przeszlesz mi Pana Mariusza?) dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kurcze ale Wam zazdroszczę tych wyjazdów my to może dopiero w maju gdzieś uderzymy, ale też nie wiem bo komunia starszego 10 maja a roczek Zuzki 14 maja a potem dwie kolejne komunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 o rety jak ja bym chciała by juz był maj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 szkoda, że Was nie będzie jakoś mi się wydawało, że później wyjeżdżacie - miłego wypoczynku życzę dzienkować później też wyjeżdżamy, ale to już sami bez dzieci na prawdziwe szusowanie zazdraszczam tych wyjazdów - bawcie się dobrze dziękuję . Wiesz korzystamy teraz, bo pewnie jak się budowa zacznie, to już nie będzie czasu, ani kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dołączam do grona trzymających kciuki !!!! Ja tez przymierzam sie do budowy, ale narazie rozpoczęłam od wycieczki do UG w celu info co mi bedzie potrzebne aby ją zrealizować. Dodam że podobnie jak Pasie na początku,mam problemy z geodetą. Mam nadzieję że będę mogła skorzystać z twoich doświadczeń zuz@nka, witaj i jak najbardziej zaglądaj i korzystaj z doświadczeń - chociaż ja też jestem "zielona" jeszcze i korzystam z rad bardziej doświadczonych kobitek budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dziękuję . Wiesz korzystamy teraz, bo pewnie jak się budowa zacznie, to już nie będzie czasu, ani kasy oj coś wiem na ten temat już nie pamiętam kiedy byliśmy na wyjazdowym urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 o rety jak ja bym chciała by juz był maj.... Nooo i to maj 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No i co macie juz wykonawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No i co macie juz wykonawce? mojemu mężowi podoba się Mariusz i tak jakoś w jego stronę się kieruje. Myślę, że ta cena nie jest wygórowana. Zresztą z tego co wiem, to firma, która buduje Topazy w W-wie (zbudowała ich około 6 chyba), dała porównywalną cenę do Mariusza. Muszę to mężowi powiedzieć i będziemy się wtedy zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dołączam do grona trzymających kciuki !!!! Ja tez przymierzam sie do budowy, ale narazie rozpoczęłam od wycieczki do UG w celu info co mi bedzie potrzebne aby ją zrealizować. Dodam że podobnie jak Pasie na początku,mam problemy z geodetą. Mam nadzieję że będę mogła skorzystać z twoich doświadczeń zuz@nka, witaj i jak najbardziej zaglądaj i korzystaj z doświadczeń - chociaż ja też jestem "zielona" jeszcze i korzystam z rad bardziej doświadczonych kobitek budujących Dzięki serdeczne - w gronie doświadczonych łatwiej sprostać wyzwaniu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 mojemu mężowi podoba się Mariusz ... z takimi wnioskami to do wątku psychologicznego może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 mojemu mężowi podoba się Mariusz ... z takimi wnioskami to do wątku psychologicznego może... no tak, ale Mariusz jest w pakiecie z Tomkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.02.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Widzę że sławny jest Mariusz, mam nadzieję że otrzymam od was namiary na niego jak znajdzie w tym oblężeniu chwilkę dla mojego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 mojemu mężowi podoba się Mariusz ... z takimi wnioskami to do wątku psychologicznego może... no tak, ale Mariusz jest w pakiecie z Tomkiem ale ja nie biorę pakietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a właśnie to można Mariusza bez jego kierbuda, bo ja już znalazłam swojego a Mariuszowi wysłałam maila ale mi nie odpisał, jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts