lidszu 04.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jeszcze sprawa kredytu nie jest zakończona, bo na razie wszystko jest w toku. Jeśli wszystko pójdzie wg planu, to pewnie zdecydujemy się na MBank, bo ma trochę lepszą ofertę od Nordei. Za jakieś 2 tygodnie powinno się wszystko wyjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Lidszu, ja po prośbie przekaz proszę M ( nie mogę się do niego dodzwonić ) żeby się do mnie odezwał i oddał mi mój projekt nie wspomnę o wycenie Zuza, no jasne, że poproszę będę z nim na pewno jutro rozmawiać, więc mu powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Liduś, no jak to nie zaglądają, jak zaglądają? Berek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Lidszu dzięki za wyczerpującą odpowiedź.My robiliśmy kosztorys sami dla siebie przed rozpoczęciem budowy.Pochwal się jak już będziesz miała za sobą wszystkie formalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Lidusia no pięknie pięknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Lidszu dzięki za wyczerpującą odpowiedź. My robiliśmy kosztorys sami dla siebie przed rozpoczęciem budowy. Pochwal się jak już będziesz miała za sobą wszystkie formalności. proszę bardzo i w razie czego służę informacjami a kosztorys robiony dla siebie, a dla banku - to dwie różne sprawy czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Lidusia no pięknie pięknie u Ciebie dziękować dzisiaj jest jeszcze piękniej, ale nie wstawiłam jeszcze zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Liduś, no jak to nie zaglądają, jak zaglądają? Berek ! chyba jakąś okrężną drogą szliście , ale najważniejsze, że dotarliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a ja już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a ja już tak ja właśnie zgrywam zdjęcia i zaraz też wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 no to może doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wstawiaj, wstawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wstawiaj, wstawiaj. Małgoś, nie ma w tym tygodniu ciacha na budowie , przyjechał jakiś inny facet za niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wstawiaj, wstawiaj. Małgoś, nie ma w tym tygodniu ciacha na budowie , przyjechał jakiś inny facet za niego Jaja sobie robia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wstawiaj, wstawiaj. Małgoś, nie ma w tym tygodniu ciacha na budowie , przyjechał jakiś inny facet za niego Jaja sobie robia? no właśnie nie wiem , chyba jutro złożę reklamację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.08.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wstawiaj, wstawiaj. Małgoś, nie ma w tym tygodniu ciacha na budowie , przyjechał jakiś inny facet za niego Jaja sobie robia? no właśnie nie wiem , chyba jutro złożę reklamację a u mnie ciagle ciacho urzęduje.A jak sie ładnie kłania, uuu. Dobros moze zaświadczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 nooooooooooooo Lidzia jakie piękne niebiańskie kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.08.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wstawiaj, wstawiaj. Małgoś, nie ma w tym tygodniu ciacha na budowie , przyjechał jakiś inny facet za niego Jaja sobie robia? no właśnie nie wiem , chyba jutro złożę reklamację a u mnie ciagle ciacho urzęduje.A jak sie ładnie kłania, uuu. Dobros moze zaświadczyc moze to twoje ciacho nie było w stanie spokojnie znosic twojego boskiego widoku i musialo wziąść urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.08.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Zaświadczam....Mysza u siebie na budowie ma ciasteczko mniam mniam. Ciastko sie kłania , chodzi z gołą klatą i promiennie sie usmiecha....a my się wtedy potykamy o własne nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ta to sie zawsze ustawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts