dobroszka 04.08.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja mam używanie przy okazji....Mycha miłą sonsiadkom jezd i sie dzieli widoczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.08.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja mam używanie przy okazji....Mycha miłą sonsiadkom jezd i sie dzieli widoczkami a co bede żałowac, ja nie pies ogrodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wstawiaj, wstawiaj. Małgoś, nie ma w tym tygodniu ciacha na budowie , przyjechał jakiś inny facet za niego Jaja sobie robia? no właśnie nie wiem , chyba jutro złożę reklamację a u mnie ciagle ciacho urzęduje.A jak sie ładnie kłania, uuu. Dobros moze zaświadczyc ależ ci dobrze jaka to przyjemność jeździć na budowę jak ma się ciacho na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 U mnie dotychczas bylo tylko jedno ciacho w mieszkanku, ale zajete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 nooooooooooooo Lidzia jakie piękne niebiańskie kolorki dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jeszcze sprawa kredytu nie jest zakończona, bo na razie wszystko jest w toku. Jeśli wszystko pójdzie wg planu, to pewnie zdecydujemy się na MBank, bo ma trochę lepszą ofertę od Nordei. Za jakieś 2 tygodnie powinno się wszystko wyjaśnić. Lidszu, nie orientuję się, na jakich zasadach mbank teraz udziela kredytów, ale mam nadzieje, że oprocentowanie będziesz miała na zasadzie Libor+marża, a nie że zarząd ustala oprocentowanie. Znasz stronkę http://www.mStop.pl? Moi znajomi klną mbank na potęgę, ale to klienci z tzw. starego portfela... Ale ja nie o tym w zasadzie chciałam Tak naprawdę chciałam napisać, że szybciutko Ci ten domek budują, a ze zdjęć wynika, że masz porządną ekipę. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.08.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 U mnie dotychczas bylo tylko jedno ciacho w mieszkanku, ale zajete... Trza prowadzić dom otwarty moja droga , wtedy się prędzej czy później jakieś ciacho przyplącze...A jak się siedzi z kompem w nocy , a śpi w dzień to i o ciastko nielekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wstawiaj, wstawiaj. Małgoś, nie ma w tym tygodniu ciacha na budowie , przyjechał jakiś inny facet za niego Jaja sobie robia? no właśnie nie wiem , chyba jutro złożę reklamację a u mnie ciagle ciacho urzęduje.A jak sie ładnie kłania, uuu. Dobros moze zaświadczyc moze to twoje ciacho nie było w stanie spokojnie znosic twojego boskiego widoku i musialo wziąść urlop? mojego boskiego wyglądu kurcze, ja nie wiem jak to jest, ale u mnie co tydzień jakiś nowy pracuś zjawia się na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 U mnie dotychczas bylo tylko jedno ciacho w mieszkanku, ale zajete... Trza prowadzić dom otwarty moja droga , wtedy się prędzej czy później jakieś ciacho przyplącze...A jak się siedzi z kompem w nocy , a śpi w dzień to i o ciastko nielekko No taaaak, teraz juz wiem, dlaczego wlasnie tak robie. Nie chce sie denerwowac. Elena76 - od wrzesnia 2007 zmienily sie zasady naliczania oprocentowania w calej UE. Jesli ci ludzie byli na tyle nieroztropni, ze nie skorzystali z mozliwosci zmiany na LIBOR+ stala marza, to powinni sami do siebie miec pretensje. Kazdy takie pismo dostal do domu i mial taka mozliwosc, a mbank juz w lutym 2007 podpisywal umowy na nowych zasadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.08.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wstawiaj, wstawiaj. Małgoś, nie ma w tym tygodniu ciacha na budowie , przyjechał jakiś inny facet za niego Jaja sobie robia? no właśnie nie wiem , chyba jutro złożę reklamację a u mnie ciagle ciacho urzęduje.A jak sie ładnie kłania, uuu. Dobros moze zaświadczyc moze to twoje ciacho nie było w stanie spokojnie znosic twojego boskiego widoku i musialo wziąść urlop? mojego boskiego wyglądu kurcze, ja nie wiem jak to jest, ale u mnie co tydzień jakiś nowy pracuś zjawia się na działce widać w kolejce się ustawiają ,żeby pooglądac Miss Inwestorek Mazowieckich na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jeszcze sprawa kredytu nie jest zakończona, bo na razie wszystko jest w toku. Jeśli wszystko pójdzie wg planu, to pewnie zdecydujemy się na MBank, bo ma trochę lepszą ofertę od Nordei. Za jakieś 2 tygodnie powinno się wszystko wyjaśnić. Lidszu, nie orientuję się, na jakich zasadach mbank teraz udziela kredytów, ale mam nadzieje, że oprocentowanie będziesz miała na zasadzie Libor+marża, a nie że zarząd ustala oprocentowanie. Znasz stronkę http://www.mStop.pl? Moi znajomi klną mbank na potęgę, ale to klienci z tzw. starego portfela... Ale ja nie o tym w zasadzie chciałam Tak naprawdę chciałam napisać, że szybciutko Ci ten domek budują, a ze zdjęć wynika, że masz porządną ekipę. Oby tak dalej Elena, witaj z tego co się orientuję (bo mąż załatwia całą papierologię) to jest libor + marża. Mąż finansista, więc raczej w bambuko się nie da zrobić Dziękuję za pochwały dla mojej ekipy Jak na razie (oby nie zapeszyć), to jestem z nich bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wstawiaj, wstawiaj. Małgoś, nie ma w tym tygodniu ciacha na budowie , przyjechał jakiś inny facet za niego Jaja sobie robia? no właśnie nie wiem , chyba jutro złożę reklamację a u mnie ciagle ciacho urzęduje.A jak sie ładnie kłania, uuu. Dobros moze zaświadczyc moze to twoje ciacho nie było w stanie spokojnie znosic twojego boskiego widoku i musialo wziąść urlop? mojego boskiego wyglądu kurcze, ja nie wiem jak to jest, ale u mnie co tydzień jakiś nowy pracuś zjawia się na działce widać w kolejce się ustawiają ,żeby pooglądac Miss Inwestorek Mazowieckich na żywca ło matko, ale słodzicie to teraz czekam, aż Myszy ciacho się u mnie zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Elena76 - od wrzesnia 2007 zmienily sie zasady naliczania oprocentowania w calej UE. Jesli ci ludzie byli na tyle nieroztropni, ze nie skorzystali z mozliwosci zmiany na LIBOR+ stala marza, to powinni sami do siebie miec pretensje. Kazdy takie pismo dostal do domu i mial taka mozliwosc, a mbank juz w lutym 2007 podpisywal umowy na nowych zasadach. Małgoś, nie chcę czegoś przekręcić, bo tak głęboko w temacie nie jestem, ale problem w tym, że znajomi chcieli przejść na libor a bank się nie zgodził. No, ale skoro obecnie regulują to przepisy, to nowi kredytobiorcy już takich problemów mieć nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Elena76 - od wrzesnia 2007 zmienily sie zasady naliczania oprocentowania w calej UE. Jesli ci ludzie byli na tyle nieroztropni, ze nie skorzystali z mozliwosci zmiany na LIBOR+ stala marza, to powinni sami do siebie miec pretensje. Kazdy takie pismo dostal do domu i mial taka mozliwosc, a mbank juz w lutym 2007 podpisywal umowy na nowych zasadach. Małgoś, nie chcę czegoś przekręcić, bo tak głęboko w temacie nie jestem, ale problem w tym, że znajomi chcieli przejść na libor a bank się nie zgodził. No, ale skoro obecnie regulują to przepisy, to nowi kredytobiorcy już takich problemów mieć nie będą. Loj, to ja nie wiem, o co chodzi, bo kazdy, kto ma kredyt we frankach ma libor... Chyba, ze byly jakies kombinacje z 1, 3 i 6 miesiecznym. W kazdym razie teraz juz tych problemow nie ma, a prawda jest taka, ze wszystkie banki to takie same pijawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.08.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Elena76 - od wrzesnia 2007 zmienily sie zasady naliczania oprocentowania w calej UE. Jesli ci ludzie byli na tyle nieroztropni, ze nie skorzystali z mozliwosci zmiany na LIBOR+ stala marza, to powinni sami do siebie miec pretensje. Kazdy takie pismo dostal do domu i mial taka mozliwosc, a mbank juz w lutym 2007 podpisywal umowy na nowych zasadach. Małgoś, nie chcę czegoś przekręcić, bo tak głęboko w temacie nie jestem, ale problem w tym, że znajomi chcieli przejść na libor a bank się nie zgodził. No, ale skoro obecnie regulują to przepisy, to nowi kredytobiorcy już takich problemów mieć nie będą. Loj, to ja nie wiem, o co chodzi, bo kazdy, kto ma kredyt we frankach ma libor... Chyba, ze byly jakies kombinacje z 1, 3 i 6 miesiecznym. W kazdym razie teraz juz tych problemow nie ma, a prawda jest taka, ze wszystkie banki to takie same pijawki. Generalnie tak. Ale jak sobie patrzę na nasze oprocentowanie, to mimo wszystko mi się gęba cieszy... 1,21 proc. to zdecydowanie Top on The Top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Noooo, ja mam 1,40. Gdybym teraz brala mialabym rate co najmniej 3,5 kola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.08.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Swoją drogą ciekawe, bo kolega z ławki ostatnio zamieniał złotowy kredyt w mBanku na frankową Nordeę i jest zachwycony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ale co jest ciekawe? Mial ponad 5% w zlotych, a teraz ma ok. 3,5% we frankach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.08.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 A propos lidszu i tego, że mBank miał lepszą ofertę od Nordei. To teraz byłby rzadki przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 One sa wszystkie swietne na poczatku te banki. A potem robia z Toba co chca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts