lidszu 05.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 My też stawiamy na franka, bo nasza złotówka, to o kant dupy potłuc Żałuję tylko, że frank teraz spadł, bo jednak lepiej by było gdyby stał po 3 złote. No chyba w tyłek chcesz . Musi spaść do 2,5 co najmniej. My dwie transze z trzech w zeszłym roku braliśmy średnio 2,05, trzecia na 3,01, więc na razie jesteśmy grubo nad kreską, ale jak się weźmie nie wartość franków kredytu wyrażoną w złotych, ale skumulowaną wartość odsetek, to zdecydowanie zyskujemy... I tego się trzymajmy. Uściskamy Niech jeszcze przez 2 tygodnie będzie na tym poziomie - aż dostaniemy kredyt, a potem to niech sobie leci na łeb na szyję nawet do 2 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mam to samo z PKO BP, juz kiedys pisalam... Flejtuchy i balganiarze. Nie rozrozniaja na przyklad mojej mamy ode mnie. Jeszcze chwila, a wyciag z konta jakiejs innej babie z moim nazwiskiem wysla i beda uwazali, ze wszystko jest w porzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Niech jeszcze przez 2 tygodnie będzie na tym poziomie - aż dostaniemy kredyt, a potem to niech sobie leci na łeb na szyję nawet do 2 zł Chciałabyś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Niech jeszcze przez 2 tygodnie będzie na tym poziomie - aż dostaniemy kredyt, a potem to niech sobie leci na łeb na szyję nawet do 2 zł Chciałabyś :) pewnie, że chciałabym o was też myślę, aby ten frank spadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Niech jeszcze przez 2 tygodnie będzie na tym poziomie - aż dostaniemy kredyt, a potem to niech sobie leci na łeb na szyję nawet do 2 zł Chciałabyś :) pewnie, że chciałabym o was też myślę, aby ten frank spadał To sie powstrzymaj, bo ja w dolarach i euro zarabiam, a jak waluty leca to wszystkie na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.08.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mam to samo z PKO BP, juz kiedys pisalam... Flejtuchy i balganiarze. Nie rozrozniaja na przyklad mojej mamy ode mnie. Jeszcze chwila, a wyciag z konta jakiejs innej babie z moim nazwiskiem wysla i beda uwazali, ze wszystko jest w porzadku. Właśnie mam podobne odczucia i boje się od zawsze tych banków Nigdy z nich nie korzystałam (kilkanaście lat temu po roku posiadania konta w PeKaO S.A. szybko przenosiłam konto gdzie indziej) Za to PKO BP na pierwszy rzut oka ma ciekawą ofertę - tylko ciekawe czy oddzwonią ze szczegółami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mam to samo z PKO BP, juz kiedys pisalam... Flejtuchy i balganiarze. Nie rozrozniaja na przyklad mojej mamy ode mnie. Jeszcze chwila, a wyciag z konta jakiejs innej babie z moim nazwiskiem wysla i beda uwazali, ze wszystko jest w porzadku. Właśnie mam podobne odczucia i boje się od zawsze tych banków Nigdy z nich nie korzystałam (kilkanaście lat temu po roku posiadania konta w PeKaO S.A. szybko przenosiłam konto gdzie indziej) Za to PKO BP na pierwszy rzut oka ma ciekawą ofertę - tylko ciekawe czy oddzwonią ze szczegółami? Wiesz co... Ja tam na poczatku zrobilam dzika awanture, bo przyszlam zapytac, jakie maja warunki, a oni do mnie, ze sie trzeba umowic... W koncu przyjela mnie naczelnik sekcji kredytow i tam niby przygotowala oferte pode mnie, jako klienta wieloletniego itp. Marza zalezala od wielu czynnikow. No i... mimo zdolnosci gigantycznie przewyzszajacej kwote kredytu odmowili mi. Tylko czas stracilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ...no właśnie a już miałam nadzieję, że się cudownie pozmieniało i szanują klientów Czyli pewnie zostanie jednak Nordea - jutro jeszcze mam dzwonić do MBanku i zobaczymy co oni powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Trzeba sie starac w kilku bankach jednoczesnie - jedyne, czego nie nalezy robic to isc i do Multi i mBanku, bo to ten sam bank w zasadzie i tego nie lubia. 2 lata temu jak ja bralam to najlepsza oferte mialo Deutsche, ale nie mialam u nich zdolnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.08.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Lidszu mam nadzieję, że się nie gniewasz na to moje rozpisanie na temat kredytów w Twoich komentarzach z przeprosinami z mojego ogródka http://lh6.ggpht.com/_rI_-_j0BlTk/SnnwOv8GnYI/AAAAAAAAAb8/2XwWnhKY8Ak/s640/IMG_0004.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Lidszu mam nadzieję, że się nie gniewasz na to moje rozpisanie na temat kredytów w Twoich komentarzach z przeprosinami z mojego ogródka http://lh6.ggpht.com/_rI_-_j0BlTk/SnnwOv8GnYI/AAAAAAAAAb8/2XwWnhKY8Ak/s640/IMG_0004.JPG Kochana, pewnie, że się nie gniewam Przy okazji też się czegoś dowiem, a może inni też skorzystają A słonecznik jest cudny dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.08.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 o fak , ja myłslałam ze tu poszło na noże o coś, a to o rozgadywanie poszło i te przeprosiny. ech wyobraźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dobranoc Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A jak teraz stoi mille? bo ja jestem z nich bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 pewnie, że chciałabym o was też myślę, aby ten frank spadał yyyyyyyyyyyy to ja już dziękuję , bo nieźle na tym spadku firma po dupie dostała - starczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A jak teraz stoi mille? bo ja jestem z nich bardzo zadowolona ja nie wiem, bo ich ofertą chyba się nie interesowaliśmy musiałabym M zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jesoooo Babo, ale Ty jesteś niecierpliwa ... jeden dzień i dym Uśmiechnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dzień dobry my w sumie z millenium jesteśmy zadowoleni.... ale nasz przykład też nauczył, że duzo zależy od pracownika na jakiego trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 to chyba w sumie w każdym banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.08.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts