78mysz 06.08.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 berek Lidio i szanowne gremium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dzień dobry wszystkim dzisiaj mam o wiele lepszy humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.08.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dzień {akurat u mnie } nie za bardzo dobry. nie wyspawszy się ani trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.08.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Doberek, a ja się witam słonecznie u nas dziś znowu plażowa pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.08.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wpadłam na chwilkę to się witam z właścicielką wątku i jej gośćmi. Dzień dobryyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dzień dobry wszystkim dzisiaj mam o wiele lepszy humor O!!! Po takim dictum i mi się od razu poprawia! Hej Li! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.08.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Czesc Lidziu. dobrze ze humorek lepszy u mnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Och jak miło wejść i zobaczyć, że wszyscy mają dzisiaj dobry dzień Byłam na działce, a tam cicho i pusto Chłopaki mają wolne dzisiaj i jutro. Wracają w sobotę rano i będziemy wtedy lać chudziaka. Czeka mnie ranna pobudka, bo kierbud zapowiedział się o 7 rano No i jestem szczęśliwa, że pojechałam dzisiaj na działkę, bo spotkałam pana, którego firma będzie startowała do przetargu na wykonanie kanalizacji u nas . Pan powiedział, że przetarg przewiduje, że inwestycja ma być zakończona do 15 grudnia 2009 Bardzo się cieszę, bo to oznacza, że nie będę musiała robić szamba Muszę się wybrać w przyszłym tygodniu do gminy w sprawie mojego podłączenia, bo nie jestem ujęta w całej inwestycji i chcę się pod nią podpiąć . Niestety poprzedni właściciele kiedy były robione plany nie wyrazili chyba chęci podłączenia i teraz sama muszę się tym zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nie będziesz miała z tym większego problemu, bo im więcej odbiorców/czyli szamborobów / tym lepiej, ale projekt przyłącza muszą dla Ciebie szybko zrobić, żeby uwzględnili Cię w przetargu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nie będziesz miała z tym większego problemu, bo im więcej odbiorców/czyli szamborobów / tym lepiej, ale projekt przyłącza muszą dla Ciebie szybko zrobić, żeby uwzględnili Cię w przetargu... projekt przyłącza kanalizy mam już zrobiony Robił go mi mój projektant wraz z przyłączem wody . Już wtedy było wiadomo, że muszę sama zrobić projekt, aby się podłączyć pod całość, więc mam nadzieję, że jak zawiozę go do gminy, to będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nie będziesz miała z tym większego problemu, bo im więcej odbiorców/czyli szamborobów / tym lepiej, ale projekt przyłącza muszą dla Ciebie szybko zrobić, żeby uwzględnili Cię w przetargu... projekt przyłącza kanalizy mam już zrobiony Robił go mi mój projektant wraz z przyłączem wody . Już wtedy było wiadomo, że muszę sama zrobić projekt, aby się podłączyć pod całość, więc mam nadzieję, że jak zawiozę go do gminy, to będzie OK No to super! /Ale i tak musi być wrysowany w ich/ogólny projekt / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nie będziesz miała z tym większego problemu, bo im więcej odbiorców/czyli szamborobów / tym lepiej, ale projekt przyłącza muszą dla Ciebie szybko zrobić, żeby uwzględnili Cię w przetargu... projekt przyłącza kanalizy mam już zrobiony Robił go mi mój projektant wraz z przyłączem wody . Już wtedy było wiadomo, że muszę sama zrobić projekt, aby się podłączyć pod całość, więc mam nadzieję, że jak zawiozę go do gminy, to będzie OK No to super! /Ale i tak musi być wrysowany w ich/ogólny projekt / no właśnie wiem i dlatego zanim się rozstrzygnie przetarg, muszę pojechać do gminy, aby mnie ujęli w całej inwestycji i nanieśli na ogólny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.08.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 super ze już będziecie mieć kanalizacje, my jestemy dopiero w projekcie długo terminowym, czyli do 2012r ale to nie oznacza ze tak w ogóle będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 super ze już będziecie mieć kanalizacje, my jestemy dopiero w projekcie długo terminowym, czyli do 2012r ale to nie oznacza ze tak w ogóle będzie. u nas podobno kanalizacja miała być już 2 lata temu Trochę się im obsunęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.08.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 super ze już będziecie mieć kanalizacje, my jestemy dopiero w projekcie długo terminowym, czyli do 2012r ale to nie oznacza ze tak w ogóle będzie. u nas podobno kanalizacja miała być już 2 lata temu Trochę się im obsunęło U mnie obsuwa sie już czwarty rok. To jest dopiero dokładność w planowaniu. Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 super ze już będziecie mieć kanalizacje, my jestemy dopiero w projekcie długo terminowym, czyli do 2012r ale to nie oznacza ze tak w ogóle będzie. u nas podobno kanalizacja miała być już 2 lata temu Trochę się im obsunęło U mnie obsuwa sie już czwarty rok. To jest dopiero dokładność w planowaniu. Doberek! Hej Edytko czasami to jest niezależne od gminy, tylko od tego, czy dostaną fundusze z UE U nas właśnie przez to się wszystko odwlekło w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.08.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzień dobry ale trafiłam na temat który jest dla mnie bardzo drazniacy bo z braku kanalizacji ( obiecanej w tym roku) na mojej ulicy nie moge dostac PNB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzień dobry ale trafiłam na temat który jest dla mnie bardzo drazniacy bo z braku kanalizacji ( obiecanej w tym roku) na mojej ulicy nie moge dostac PNB Zuza, wrysuj sobie szambo w projekt zagospodarowania działki i tyle. Ja tak zrobiłam, dostałam PNB, a w międzyczasie zrobiłam kanalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.08.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzień dobry ale trafiłam na temat który jest dla mnie bardzo drazniacy bo z braku kanalizacji ( obiecanej w tym roku) na mojej ulicy nie moge dostac PNB Zuza, wrysuj sobie szambo w projekt zagospodarowania działki i tyle. Ja tak zrobiłam, dostałam PNB, a w międzyczasie zrobiłam kanalizację. tez tak myslalam ale juz nie pozwalaja na szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzień dobry ale trafiłam na temat który jest dla mnie bardzo drazniacy bo z braku kanalizacji ( obiecanej w tym roku) na mojej ulicy nie moge dostac PNB Zuza, wrysuj sobie szambo w projekt zagospodarowania działki i tyle. Ja tak zrobiłam, dostałam PNB, a w międzyczasie zrobiłam kanalizację. tez tak myslalam ale juz nie pozwalaja na szambo i dla mnie to jest straszna głupota ciekawi mnie tylko, czy gmina może sobie takie zapisy robić ? ludzie nie mogą się pobudować, bo nie mają kanalizy, ale jednocześnie na okres przejściowy nie mogą sobie zainstalować szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts