Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Och jak miło wejść i zobaczyć, że wszyscy mają dzisiaj dobry dzień :D

Byłam na działce, a tam cicho i pusto :( Chłopaki mają wolne dzisiaj i jutro. Wracają w sobotę rano i będziemy wtedy lać chudziaka. Czeka mnie ranna pobudka, bo kierbud zapowiedział się o 7 rano :-?

No i jestem szczęśliwa, że pojechałam dzisiaj na działkę, bo spotkałam pana, którego firma będzie startowała do przetargu na wykonanie kanalizacji u nas :D :D . Pan powiedział, że przetarg przewiduje, że inwestycja ma być zakończona do 15 grudnia 2009 :D :D Bardzo się cieszę, bo to oznacza, że nie będę musiała robić szamba :D

Muszę się wybrać w przyszłym tygodniu do gminy w sprawie mojego podłączenia, bo nie jestem ujęta w całej inwestycji i chcę się pod nią podpiąć :roll: . Niestety poprzedni właściciele kiedy były robione plany nie wyrazili chyba chęci podłączenia i teraz sama muszę się tym zająć :-?

Nie będziesz miała z tym większego problemu, bo im więcej odbiorców/czyli szamborobów :wink: / tym lepiej, ale projekt przyłącza muszą dla Ciebie szybko zrobić, żeby uwzględnili Cię w przetargu... :roll: :D

projekt przyłącza kanalizy mam już zrobiony :D Robił go mi mój projektant wraz z przyłączem wody :D .

Już wtedy było wiadomo, że muszę sama zrobić projekt, aby się podłączyć pod całość, więc mam nadzieję, że jak zawiozę go do gminy, to będzie OK :D

Nie będziesz miała z tym większego problemu, bo im więcej odbiorców/czyli szamborobów :wink: / tym lepiej, ale projekt przyłącza muszą dla Ciebie szybko zrobić, żeby uwzględnili Cię w przetargu... :roll: :D

projekt przyłącza kanalizy mam już zrobiony :D Robił go mi mój projektant wraz z przyłączem wody :D .

Już wtedy było wiadomo, że muszę sama zrobić projekt, aby się podłączyć pod całość, więc mam nadzieję, że jak zawiozę go do gminy, to będzie OK :D

No to super! :D /Ale i tak musi być wrysowany w ich/ogólny projekt :-? /

No to super! :D /Ale i tak musi być wrysowany w ich/ogólny projekt :-? /

no właśnie wiem i dlatego zanim się rozstrzygnie przetarg, muszę pojechać do gminy, aby mnie ujęli w całej inwestycji i nanieśli na ogólny projekt :-?

super ze już będziecie mieć kanalizacje, my jestemy dopiero w projekcie długo terminowym, czyli do 2012r :( ale to nie oznacza ze tak w ogóle będzie.

u nas podobno kanalizacja miała być już 2 lata temu :roll: :-? Trochę się im obsunęło :-?

U mnie obsuwa sie już czwarty rok. :x

To jest dopiero dokładność w planowaniu. :-?

Doberek! :)

super ze już będziecie mieć kanalizacje, my jestemy dopiero w projekcie długo terminowym, czyli do 2012r :( ale to nie oznacza ze tak w ogóle będzie.

u nas podobno kanalizacja miała być już 2 lata temu :roll: :-? Trochę się im obsunęło :-?

U mnie obsuwa sie już czwarty rok. :x

To jest dopiero dokładność w planowaniu. :-?

Doberek! :)

Hej Edytko :D

czasami to jest niezależne od gminy, tylko od tego, czy dostaną fundusze z UE :-? U nas właśnie przez to się wszystko odwlekło w czasie :-?

Dzień dobry :D

ale trafiłam na temat :o

który jest dla mnie bardzo drazniacy bo z braku kanalizacji ( obiecanej w tym roku) na mojej ulicy nie moge dostac PNB :evil: :evil:

Zuza, wrysuj sobie szambo w projekt zagospodarowania działki i tyle. Ja tak zrobiłam, dostałam PNB, a w międzyczasie zrobiłam kanalizację. :D

który jest dla mnie bardzo drazniacy bo z braku kanalizacji ( obiecanej w tym roku) na mojej ulicy nie moge dostac PNB :evil: :evil:

Zuza, wrysuj sobie szambo w projekt zagospodarowania działki i tyle. Ja tak zrobiłam, dostałam PNB, a w międzyczasie zrobiłam kanalizację. :D

tez tak myslalam ale juz nie pozwalaja na szambo :evil: :evil:

tez tak myslalam ale juz nie pozwalaja na szambo :evil: :evil:

i dla mnie to jest straszna głupota :evil: :evil: :evil: ciekawi mnie tylko, czy gmina może sobie takie zapisy robić ? :roll:

ludzie nie mogą się pobudować, bo nie mają kanalizy, ale jednocześnie na okres przejściowy nie mogą sobie zainstalować szamba :evil: :evil: