78mysz 09.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 wusia zawsze na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Mycha no jak mnie któregoś dnia nie będzie to albo ja umarłam albo net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ja lecę juz papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.08.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Mycha no jak mnie któregoś dnia nie będzie to albo ja umarłam albo net bede wiedziec i kontrolowac Twój stan ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 dobrej nocki Daro zaglądaj częściej Myszko dziękować z góry za troskę i pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ....... dzień dobry wstawać śpiochy wstawać mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 chyba jeszcze raz trzeba huknąćWstawać, dzien dobryyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A co to za krzyki Już dawno na nogach jestem Odwiozłam jedno dziecię do przedszkola, drugie zostawiłam z babcią i pojechałam na działkę. A tam robota wrze od rana Przyjechał Porotherm, chłopaki robią izolację poziomą i zaczną stawiać ściany parteru Zawiozłam im poprawki parteru, więc teraz mają wszelkie wytyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Będąc na tropie wszystkich fajnych dziewczyn, które ostatnio poznałem musiałem trafić i tutaj - bardzo ładny domek budujesz, będę czasem odwiedzał Cię. Co do emblematu - wolę real Daro, witaj w moich skromnych progach Cieszę się, że zajrzałeś i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.08.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ooo, to my jeszcze zera nie pogratulowali Super... Miłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ooo, to my jeszcze zera nie pogratulowali Super... Miłego... dziękować pokonaliście już zjadacza czasu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.08.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 POkonamy go dopiero w sobotę, kiedy odpalimy załadowanego po uszy bruma i pojedziemy w chorerę szukać szczęścia w ciepłym morzu... Do piątku raczej nie przewiduję takich cudów, uwzględniając ilość spaw które musimy załatwić. . I pewnie jeszcze kilka będzie załatwiać zdalnie, ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ale wam fajnie, że sobie na urlopik jedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.08.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Zasadniczo to w tym roku to nawet niespecjalnie nas stać na taką rozrywkę, ale z kolei jak nie pojedziemy, to padniemy na pysk i już w ogóle pożytku z nas nie będzie... Więc to taka przyjemna konieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Zasadniczo to w tym roku to nawet niespecjalnie nas stać na taką rozrywkę, ale z kolei jak nie pojedziemy, to padniemy na pysk i już w ogóle pożytku z nas nie będzie... Więc to taka przyjemna konieczność ooo my mamy tak samo.... przyjemna konieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Mi może uda się wyciągnąć M nad jakieś ciepłe morze w październiku, albo listopadzie Przydałby się przynajmniej tydzień wylegiwania się na słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 bossszzz, mało sloneczka w farszafie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jak dla mnie mało a listopadzie, to już w ogóle będzie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jak dla mnie mało a listopadzie, to już w ogóle będzie mało jak mój mnie chciał wyciągnąc wczoraj nad jakies bajoro to z oburzeniem powiedizalam ze nigdzie nie jade tylko na działke. Zaczynam miec swira juz na punkcie tej skamialiny na działce. Uwielbiam nawet ją. Ciekawe czy moja pani od ogrodu ma juz dla mnie projekcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A co to za krzyki Już dawno na nogach jestem Odwiozłam jedno dziecię do przedszkola, drugie zostawiłam z babcią i pojechałam na działkę. A tam robota wrze od rana Przyjechał Porotherm, chłopaki robią izolację poziomą i zaczną stawiać ściany parteru Zawiozłam im poprawki parteru, więc teraz mają wszelkie wytyczne Aaaaaaaaa foty dla rekonwalescentki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts