Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co to za krzyki :o :wink:

Już dawno na nogach jestem :lol:

Odwiozłam jedno dziecię do przedszkola, drugie zostawiłam z babcią i pojechałam na działkę. A tam robota wrze od rana :D Przyjechał Porotherm, chłopaki robią izolację poziomą i zaczną stawiać ściany parteru :D :D :D Zawiozłam im poprawki parteru, więc teraz mają wszelkie wytyczne :D

Będąc na tropie wszystkich fajnych dziewczyn, które ostatnio poznałem musiałem trafić i tutaj 8) - bardzo ładny domek budujesz, będę czasem odwiedzał Cię. Co do emblematu - wolę real :wink:

Daro, witaj w moich skromnych progach :D Cieszę się, że zajrzałeś i zapraszam częściej :D

POkonamy go dopiero w sobotę, kiedy odpalimy załadowanego po uszy bruma i pojedziemy w chorerę szukać szczęścia w ciepłym morzu... Do piątku raczej nie przewiduję takich cudów, uwzględniając ilość spaw które musimy załatwić. :(. I pewnie jeszcze kilka będzie załatwiać zdalnie, ale cóż...

Zasadniczo to w tym roku to nawet niespecjalnie nas stać na taką rozrywkę, ale z kolei jak nie pojedziemy, to padniemy na pysk i już w ogóle pożytku z nas nie będzie... Więc to taka przyjemna konieczność

ooo my mamy tak samo.... przyjemna konieczność :p

jak dla mnie mało 8)

a listopadzie, to już w ogóle będzie mało :lol:

jak mój mnie chciał wyciągnąc wczoraj nad jakies bajoro to z oburzeniem powiedizalam ze nigdzie nie jade tylko na działke. Zaczynam miec swira juz na punkcie tej skamialiny na działce. Uwielbiam nawet ją. Ciekawe czy moja pani od ogrodu ma juz dla mnie projekcik?

A co to za krzyki :o :wink:

Już dawno na nogach jestem :lol:

Odwiozłam jedno dziecię do przedszkola, drugie zostawiłam z babcią i pojechałam na działkę. A tam robota wrze od rana :D Przyjechał Porotherm, chłopaki robią izolację poziomą i zaczną stawiać ściany parteru :D :D :D Zawiozłam im poprawki parteru, więc teraz mają wszelkie wytyczne :D

Aaaaaaaaa foty dla rekonwalescentki? :roll: :roll: :roll: