Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

jak dla mnie mało 8)

a listopadzie, to już w ogóle będzie mało :lol:

jak mój mnie chciał wyciągnąc wczoraj nad jakies bajoro to z oburzeniem powiedizalam ze nigdzie nie jade tylko na działke. Zaczynam miec swira juz na punkcie tej skamialiny na działce. Uwielbiam nawet ją. Ciekawe czy moja pani od ogrodu ma juz dla mnie projekcik?

oooooooo też tak mieliśmy :lol:

każda wolna chwila i siup na działkę :p , ale nasze dzieci nas z tego wyleczyły :) one tam lubia jeżdzić.... ale kiedyś mój starszy syn powiedział, że N... to on już widział, a taraz chce zobaczyć coś czego jeszcze nie widział :o

i nam klapki opadły...że to co dla nas jest fajną kryjówką, powoli naszą przystanią... a z czasem przyjemnym domkiem.... nie koniecznie jest tym samym dla naszych Pociech..... ona chcą czegoś innego.... i już wiemy, że nie samą budową powiniem człowiek żyć :)

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czesc Lidziu ;)

a gdzie chcialabys w listopadzie pojechac?

jakis pomysl?

pewnie znowu do Egiptu. Byliśmy w zeszłym roku na początku listopada i bardzo sobie chwalę. Nie było niemiłosiernego upału - jakieś 25-28 stopni. Słońce już tak nie parzyło, więc można było sobie spokojnie poleżeć na leżaczku :D Byliśmy tylko ze starszą córką, bo młodsza została z babcią, więc i odpocząć mogliśmy :lol: :lol:

A co to za krzyki :o :wink:

Już dawno na nogach jestem :lol:

Odwiozłam jedno dziecię do przedszkola, drugie zostawiłam z babcią i pojechałam na działkę. A tam robota wrze od rana :D Przyjechał Porotherm, chłopaki robią izolację poziomą i zaczną stawiać ściany parteru :D :D :D Zawiozłam im poprawki parteru, więc teraz mają wszelkie wytyczne :D

Aaaaaaaaa foty dla rekonwalescentki? :roll: :roll: :roll:

fotki niedługo postaram się wstawić :D

teraz walczę z moją Stonką, aby obiad zjadła :lol:

Egipt jest nawet fajny, chociaż rozczarowały mnie piramidy, które są na przedmieściach Kairu i tak naprawdę trudno zrobić jakieś sensowne zdjęcie bez miasta w tle :-? Za to Luxor jest przepiękny :D

Nigdy nie byłam w Rzymie i chciałabym tam kiedyś pojechać

Mnie też proszę wyjaśnić jaki to zawód ma Wuśka 8)

I jeszcze Barcelonę chciałabym zobaczyć

Jak pokazalam malzowi zdjecia z Rzymu to powiedzial: to tak jakby Warszawy po wojnie nie odbudowali... :lol: :lol:

no chyba trochę przesadził :lol:

Ale tylko troche, bo faktycznie te ruiny smetnie wygladaja... Z drugiej strony Forum Romanum musialo dziwnie wygladac jak to wszystko stalo... :roll: