nitubaga 10.08.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jak dla mnie mało a listopadzie, to już w ogóle będzie mało jak mój mnie chciał wyciągnąc wczoraj nad jakies bajoro to z oburzeniem powiedizalam ze nigdzie nie jade tylko na działke. Zaczynam miec swira juz na punkcie tej skamialiny na działce. Uwielbiam nawet ją. Ciekawe czy moja pani od ogrodu ma juz dla mnie projekcik? oooooooo też tak mieliśmy każda wolna chwila i siup na działkę , ale nasze dzieci nas z tego wyleczyły one tam lubia jeżdzić.... ale kiedyś mój starszy syn powiedział, że N... to on już widział, a taraz chce zobaczyć coś czego jeszcze nie widział i nam klapki opadły...że to co dla nas jest fajną kryjówką, powoli naszą przystanią... a z czasem przyjemnym domkiem.... nie koniecznie jest tym samym dla naszych Pociech..... ona chcą czegoś innego.... i już wiemy, że nie samą budową powiniem człowiek żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dzień dobry jak dobrze że póki co dla Piotrusia największą frajdą jest wypad na budowe i przebić to jest w stanie tylko jazda z tatą na rowerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.08.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 czesc Lidziu a gdzie chcialabys w listopadzie pojechac? jakis pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 czesc Lidziu a gdzie chcialabys w listopadzie pojechac? jakis pomysl? pewnie znowu do Egiptu. Byliśmy w zeszłym roku na początku listopada i bardzo sobie chwalę. Nie było niemiłosiernego upału - jakieś 25-28 stopni. Słońce już tak nie parzyło, więc można było sobie spokojnie poleżeć na leżaczku Byliśmy tylko ze starszą córką, bo młodsza została z babcią, więc i odpocząć mogliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A co to za krzyki Już dawno na nogach jestem Odwiozłam jedno dziecię do przedszkola, drugie zostawiłam z babcią i pojechałam na działkę. A tam robota wrze od rana Przyjechał Porotherm, chłopaki robią izolację poziomą i zaczną stawiać ściany parteru Zawiozłam im poprawki parteru, więc teraz mają wszelkie wytyczne Aaaaaaaaa foty dla rekonwalescentki? fotki niedługo postaram się wstawić teraz walczę z moją Stonką, aby obiad zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.08.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 to fajnie tez kiedys bylam pozna jesienia w Egipcie, fajnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A ja jeszcze nigdy nie bylam w Egipcie - wstyd, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 e tam Małgoś jaki wstyd ja też nie byłam i się nie wsytdzę tylko zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ale Ty nie jestes historykiem... W Grecji tez nie bylam, cale szczescie, ze chociaz Rzym zaliczylam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 nie jestem fakt ale jakby się dobrze zastanowić to ze względu na wyuczony zawód to i Egipt i Rzym i Grecję i parę innych miejsc trzeba by zwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Znaczy sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 znaczy o co pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Znaczy sie, jaki masz ten wyuczony zawod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Noooo to prosze pani, Grecja i Rzym owszem, owszem, ale Egipt to juz niekoniecznie. Mezopotamia najwyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 nooo tośta se pogadały... a teraz prosze i mnie wyjaśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Egipt jest nawet fajny, chociaż rozczarowały mnie piramidy, które są na przedmieściach Kairu i tak naprawdę trudno zrobić jakieś sensowne zdjęcie bez miasta w tle Za to Luxor jest przepiękny Nigdy nie byłam w Rzymie i chciałabym tam kiedyś pojechać Mnie też proszę wyjaśnić jaki to zawód ma Wuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Straaaasznie wredny. Jak pokazalam malzowi zdjecia z Rzymu to powiedzial: to tak jakby Warszawy po wojnie nie odbudowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 I jeszcze Barcelonę chciałabym zobaczyć Jak pokazalam malzowi zdjecia z Rzymu to powiedzial: to tak jakby Warszawy po wojnie nie odbudowali... :lol: no chyba trochę przesadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 I jeszcze Barcelonę chciałabym zobaczyć Jak pokazalam malzowi zdjecia z Rzymu to powiedzial: to tak jakby Warszawy po wojnie nie odbudowali... :lol: no chyba trochę przesadził Ale tylko troche, bo faktycznie te ruiny smetnie wygladaja... Z drugiej strony Forum Romanum musialo dziwnie wygladac jak to wszystko stalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts