zuznka 10.08.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Lidszu, w Wawie jestem jutro i w środę i chetnie cie nawiedzę, tylko daj znać czy złapię cię na budowie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.08.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam się i gratuluję stanu zero.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Lidszu, w Wawie jestem jutro i w środę i chetnie cie nawiedzę, tylko daj znać czy złapię cię na budowie ???? Zuza, to może w takim razie jutro, co ? W środę wstępnie jesteśmy umówione na macanko u Myszy, może też przyjedziesz ? W końcu masz prawie rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam się i gratuluję stanu zero. Pozdrawiam! Becia, bardzo dziękuję czekam teraz na twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.08.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Lidszu, w Wawie jestem jutro i w środę i chetnie cie nawiedzę, tylko daj znać czy złapię cię na budowie ???? Zuza, to może w takim razie jutro, co ? W środę wstępnie jesteśmy umówione na macanko u Myszy, może też przyjedziesz ? W końcu masz prawie rzut beretem oki, bendem ze chenciom jutro o ktorej ????? u Muski tyz obmacam co nie cooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.08.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Gratuluję dojścia do "zerówki" Teraz czas na pierwszą klasę budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Lidszu, w Wawie jestem jutro i w środę i chetnie cie nawiedzę, tylko daj znać czy złapię cię na budowie ???? Zuza, to może w takim razie jutro, co ? W środę wstępnie jesteśmy umówione na macanko u Myszy, może też przyjedziesz ? W końcu masz prawie rzut beretem oki, bendem ze chenciom jutro o ktorej ????? u Muski tyz obmacam co nie cooooooooooooo może koło 10-11 ?, chyba że chcesz później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.08.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Lidszu, w Wawie jestem jutro i w środę i chetnie cie nawiedzę, tylko daj znać czy złapię cię na budowie ???? Zuza, to może w takim razie jutro, co ? W środę wstępnie jesteśmy umówione na macanko u Myszy, może też przyjedziesz ? W końcu masz prawie rzut beretem oki, bendem ze chenciom jutro o ktorej ????? u Muski tyz obmacam co nie cooooooooooooo może koło 10-11 ?, chyba że chcesz później o 9 mam spotkanie w Centrum, myslę że potrwa ok 1,5 godz wiec ok 11 lub po bym była - oki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Gratuluję dojścia do "zerówki" Teraz czas na pierwszą klasę budowlaną dzięki Dobroś fajnie, że wpadłaś, bo dawne cię u mnie nie było chociaż mamy jeszcze sierpień, to pierwsza klasa już rozpoczęta dzisiaj, później wstawię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Lidszu, w Wawie jestem jutro i w środę i chetnie cie nawiedzę, tylko daj znać czy złapię cię na budowie ???? Zuza, to może w takim razie jutro, co ? W środę wstępnie jesteśmy umówione na macanko u Myszy, może też przyjedziesz ? W końcu masz prawie rzut beretem oki, bendem ze chenciom jutro o ktorej ????? u Muski tyz obmacam co nie cooooooooooooo może koło 10-11 ?, chyba że chcesz później o 9 mam spotkanie w Centrum, myslę że potrwa ok 1,5 godz wiec ok 11 lub po bym była - oki ??? OK, jak będziesz wyjeżdżać, to daj znać Może zajedziesz do mnie do W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.08.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Lidszu, w Wawie jestem jutro i w środę i chetnie cie nawiedzę, tylko daj znać czy złapię cię na budowie ???? Zuza, to może w takim razie jutro, co ? W środę wstępnie jesteśmy umówione na macanko u Myszy, może też przyjedziesz ? W końcu masz prawie rzut beretem oki, bendem ze chenciom jutro o ktorej ????? u Muski tyz obmacam co nie cooooooooooooo może koło 10-11 ?, chyba że chcesz później o 9 mam spotkanie w Centrum, myslę że potrwa ok 1,5 godz wiec ok 11 lub po bym była - oki ??? OK, jak będziesz wyjeżdżać, to daj znać Może zajedziesz do mnie do W oki, zadzwonie jak bede jechac i pojedziemy razem do Ch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Lidszu, w Wawie jestem jutro i w środę i chetnie cie nawiedzę, tylko daj znać czy złapię cię na budowie ???? Zuza, to może w takim razie jutro, co ? W środę wstępnie jesteśmy umówione na macanko u Myszy, może też przyjedziesz ? W końcu masz prawie rzut beretem oki, bendem ze chenciom jutro o ktorej ????? u Muski tyz obmacam co nie cooooooooooooo może koło 10-11 ?, chyba że chcesz później o 9 mam spotkanie w Centrum, myslę że potrwa ok 1,5 godz wiec ok 11 lub po bym była - oki ??? OK, jak będziesz wyjeżdżać, to daj znać Może zajedziesz do mnie do W oki, zadzwonie jak bede jechac i pojedziemy razem do Ch. do mojego H, czy do Ch gdzie robią kuchnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.08.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Lidszu, w Wawie jestem jutro i w środę i chetnie cie nawiedzę, tylko daj znać czy złapię cię na budowie ???? Zuza, to może w takim razie jutro, co ? W środę wstępnie jesteśmy umówione na macanko u Myszy, może też przyjedziesz ? W końcu masz prawie rzut beretem oki, bendem ze chenciom jutro o ktorej ????? u Muski tyz obmacam co nie cooooooooooooo może koło 10-11 ?, chyba że chcesz później o 9 mam spotkanie w Centrum, myslę że potrwa ok 1,5 godz wiec ok 11 lub po bym była - oki ??? OK, jak będziesz wyjeżdżać, to daj znać Może zajedziesz do mnie do W oki, zadzwonie jak bede jechac i pojedziemy razem do Ch. do mojego H, czy do Ch gdzie robią kuchnie ? no widzisz, to moje skrzywienie zawodowe jasne że do H zadzwonie jak wyruszę z Centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.08.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Gratuluję dojścia do "zerówki" Teraz czas na pierwszą klasę budowlaną dzięki Dobroś fajnie, że wpadłaś, bo dawne cię u mnie nie było chociaż mamy jeszcze sierpień, to pierwsza klasa już rozpoczęta dzisiaj, później wstawię zdjęcia A bo ja zaglądam , ale jestem tak zagoniona,że czasem nie mam siły zaznaczyć terenu i posta skrobnąć Coraz bardziej zumiewają mnie ludzie,którym po wybudowaniu jednej chałupy chce się w to bawić kolejny raz. Ja sobie obiecuję ,że robię to pierwszy i ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 10.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nie ma opcji, bym w normalnym toku pracy zdążył za Wami wszystko czytać, na wszystko odpisyać i jeszcze z Wami dokazywać. Więc po krótce POZDRAWIAM i wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dziewczynki dajcie sie namówic na czwartek u mnie, srodę mam wyjętą z życiorysu normalnie cio? plizzz. No chyba ze po 14tej, ale o 17tej musze leciec po małą do psyckola więc taki ratataj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Lidziu już jest później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Lidziu już jest później no wiem usnęło mi się razem ze starszą córą jutro rano wstawię, bo teraz już szoruję do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Nie ma opcji, bym w normalnym toku pracy zdążył za Wami wszystko czytać, na wszystko odpisyać i jeszcze z Wami dokazywać. Więc po krótce POZDRAWIAM i wymiękam Daro, nie bądź miętki Niektóre z nas normalnie pracują i dają radę, więc ty też dasz. Kwestia wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Daro trzeba dazyc do idealu dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts