MonikaC 11.08.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cześć LIDZIA GRATULEJSZYN STANU ZERO Zuzanko Hmmm a może skoro już będziesz u Lidzi to i do mnie nalot zrobicie - ja będę na działeczce. Jakby co to zapraszam. Tylko u mie jeszcze gołe mury Lidzia ma do mnie fona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.08.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 to co od poniedziałku bedzie sie robiło czerwono, czy juz zaczynają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 to co od poniedziałku bedzie sie robiło czerwono, czy juz zaczynają? Podejrzewam już sporo czerwonego stoi - przynajmniej tak było u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam się i gratuluję stanu zero. Pozdrawiam! Becia, bardzo dziękuję czekam teraz na twój Nawet nie wiesz jakbym już chciała. No cóż siła wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 to co od poniedziałku bedzie sie robiło czerwono, czy juz zaczynają? już jest trochę czerwono Zaraz wstawię zdjęcia. Monika, postaram się z Zuzą wpaść do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Lidszu to szczęśliwa jesteś teraz taki piękny okres, ze wszystko szybko przybywa i zmian tyle gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 to co od poniedziałku bedzie sie robiło czerwono, czy juz zaczynają? już jest trochę czerwono Zaraz wstawię zdjęcia. Monika, postaram się z Zuzą wpaść do ciebie Lidzia doopa blada jadę z bratem i jegopsemna usg oka więc będę ok 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 dzień dobry Liduś no piękny czerwony okres masz fajnie jak tak ścianki rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 11.08.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 gratuluję stanu zero gdzie kupujecie porotherm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Faktycznie z tymi wyjściami/wejściami możesz zamieszać (jeśli jeszcze możesz ). Wejście do domu może być węższe a na taras zawsze wygodniej dać szerzej jeśli są do tego możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 gratuluję stanu zero gdzie kupujecie porotherm? nie wiem, bo kupuje go nasz wykonawca Z tego co widziałam, to przywozi z hurtowni Girls-Bud z Ożarowa Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Odwiedziła mnie dzisiaj Zuz@nka na budowie Bardzo dziękuję za mile spędzony czas Podobała jej się moja budowa i mam nadzieję, że na wiosnę będę się mogła cieszyć z jej postępów budowlanych . Zuza trzymam kciuki, bo wiem, że dopniesz swego http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a025.gif Później odwiedziłyśmy domek MonikiC . Monia dzięki za spotkanie oraz możliwość ponownego obejrzenia twoich włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 dzień dobry Liduś no piękny czerwony okres masz fajnie jak tak ścianki rosną codziennie są wyższe i fajnie tak patrzeć jak rosną mury mojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a potem będzie już tylko czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a potem będzie już tylko czekanie weź mnie nie przerażaj ja nie znoszę czekania, a tu zima idzie i będzie przestój przez kilka miesięcy Byle do wiosny, bo potem to ruszymy z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Liduś a gdzie tam jeszcze zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Tez sobie tak mowie z ta wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Później odwiedziłyśmy domek MonikiC . Monia dzięki za spotkanie oraz możliwość ponownego obejrzenia twoich włości To ja dziękuję! No ale mam nadzieję że następnym razem wpadniecie na dłużej co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Później odwiedziłyśmy domek MonikiC . Monia dzięki za spotkanie oraz możliwość ponownego obejrzenia twoich włości To ja dziękuję! No ale mam nadzieję że następnym razem wpadniecie na dłużej co trzeba będzie Zuzce zabrać telefon, abyśmy mogły sobie spokojnie pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Później odwiedziłyśmy domek MonikiC . Monia dzięki za spotkanie oraz możliwość ponownego obejrzenia twoich włości To ja dziękuję! No ale mam nadzieję że następnym razem wpadniecie na dłużej co trzeba będzie Zuzce zabrać telefon, abyśmy mogły sobie spokojnie pogadać Na wejściu trzeba będzie ją przeszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts