malgos2 11.08.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Później odwiedziłyśmy domek MonikiC . Monia dzięki za spotkanie oraz możliwość ponownego obejrzenia twoich włości To ja dziękuję! No ale mam nadzieję że następnym razem wpadniecie na dłużej co trzeba będzie Zuzce zabrać telefon, abyśmy mogły sobie spokojnie pogadać Na wejściu trzeba będzie ją przeszukać Albo takie nagranie zrobic jak w teatrach teraz puszczaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 czesc Lidzia jak Twoje dziewczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.08.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no ładnie tu o mnie mówicie obiecuję że nastepnym razem zostawię telefon w aucie - oki no co ja poradzę że mnie tak napastują Lidszu fenks za mozliwość pomacania Porothermu na twych wznoszących się piknie scianach i za zabranie mnie do MonikiC dziewczynki to był fajny dzień mimo pogody i tego ze mi non stop dzwonił telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 11.08.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Odwiedziła mnie dzisiaj Zuz@nka na budowie Bardzo dziękuję za mile spędzony czas Podobała jej się moja budowa i mam nadzieję, że na wiosnę będę się mogła cieszyć z jej postępów budowlanych . Zuza trzymam kciuki, bo wiem, że dopniesz swego http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a025.gif Później odwiedziłyśmy domek MonikiC . Monia dzięki za spotkanie oraz możliwość ponownego obejrzenia twoich włości dziś akurat byłam na budowie dłużej i ja z dzieciakami, szkoda że nie zgadałam się z Wami to byście wpadły i do mnie następnym razem zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.08.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Daro trzeba dazyc do idealu dzien dobry A już myślałem że jestem blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Odwiedziła mnie dzisiaj Zuz@nka na budowie Bardzo dziękuję za mile spędzony czas Podobała jej się moja budowa i mam nadzieję, że na wiosnę będę się mogła cieszyć z jej postępów budowlanych . Zuza trzymam kciuki, bo wiem, że dopniesz swego http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a025.gif Później odwiedziłyśmy domek MonikiC . Monia dzięki za spotkanie oraz możliwość ponownego obejrzenia twoich włości dziś akurat byłam na budowie dłużej i ja z dzieciakami, szkoda że nie zgadałam się z Wami to byście wpadły i do mnie następnym razem zapraszam Malutka, z rozdzwonionym telefonem Zuzki, niestety pewnie nie miałybyśmy szansy zahaczyć o ciebie Byłyśmy raptem 5 min u MonikiC, bo Zuza musiała już uciekać Ale następnym razem wrzucę jej tel. do bagażnika i będzie mogła spokojnie spędzić u nas pół dnia, to wtedy nawiedziemy i ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 czesc Lidzia jak Twoje dziewczynki? a dziękuję dobrze młoda Stonka rozrabia na całego (a nawet nadrabia za dwoje ). Już w wytęsknieniem wyczekuję września, kiedy w końcu pójdzie do przedszkola i panie będą się z nią męczyły starsza jest grzeczniejsza całe szczęście, ale też dokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Odwiedziła mnie dzisiaj Zuz@nka na budowie Bardzo dziękuję za mile spędzony czas Podobała jej się moja budowa i mam nadzieję, że na wiosnę będę się mogła cieszyć z jej postępów budowlanych . Zuza trzymam kciuki, bo wiem, że dopniesz swego http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a025.gif Później odwiedziłyśmy domek MonikiC . Monia dzięki za spotkanie oraz możliwość ponownego obejrzenia twoich włości dziś akurat byłam na budowie dłużej i ja z dzieciakami, szkoda że nie zgadałam się z Wami to byście wpadły i do mnie następnym razem zapraszam Malutka, z rozdzwonionym telefonem Zuzki, niestety pewnie nie miałybyśmy szansy zahaczyć o ciebie Byłyśmy raptem 5 min u MonikiC, bo Zuza musiała już uciekać Ale następnym razem wrzucę jej tel. do bagażnika i będzie mogła spokojnie spędzić u nas pół dnia, to wtedy nawiedziemy i ciebie no pieknie - i wszystko na mnie w czwartek - przyzekam ze zostawię tel w bagażniku o matko, chyba nie powinnam obiecywać takich trudnych do spełnienia obietnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zuza, spoko, następną razą sobie odbijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zuza, spoko, następną razą sobie odbijemy juz ja sie o to postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zuza, spoko, następną razą sobie odbijemy juz ja sie o to postaram Obym był wtedy w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zuza, spoko, następną razą sobie odbijemy juz ja sie o to postaram Obym był wtedy w pobliżu czyli ty tez się postaraj - być w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zuza, spoko, następną razą sobie odbijemy juz ja sie o to postaram Obym był wtedy w pobliżu kupuj na czwartek bilet do stolicy, bo robimy zlot, więc będziesz miał okazję być w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zuza, spoko, następną razą sobie odbijemy juz ja sie o to postaram Obym był wtedy w pobliżu kupuj na czwartek bilet do stolicy, bo robimy zlot, więc będziesz miał okazję być w pobliżu W czwartek lecę do Gdańska po konkretny kontrakt Jak go zdobędę za jakiś miesiąc, to rzeczywiście odpocznę sobie zasłużenie odwiedzając Was (mimo, że mieszkacie w Wawie ). No cóż, czego nie robi się dla ........... kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.08.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Lidszu a może zlot u Mysi rozpoczniesz herbatką u mnie i razem jednym autem śmigniemy do N. ???? wszak masz mnie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 11.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Odwiedziła mnie dzisiaj Zuz@nka na budowie Bardzo dziękuję za mile spędzony czas Podobała jej się moja budowa i mam nadzieję, że na wiosnę będę się mogła cieszyć z jej postępów budowlanych . Zuza trzymam kciuki, bo wiem, że dopniesz swego http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a025.gif Później odwiedziłyśmy domek MonikiC . Monia dzięki za spotkanie oraz możliwość ponownego obejrzenia twoich włości dziś akurat byłam na budowie dłużej i ja z dzieciakami, szkoda że nie zgadałam się z Wami to byście wpadły i do mnie następnym razem zapraszam Malutka, z rozdzwonionym telefonem Zuzki, niestety pewnie nie miałybyśmy szansy zahaczyć o ciebie Byłyśmy raptem 5 min u MonikiC, bo Zuza musiała już uciekać Ale następnym razem wrzucę jej tel. do bagażnika i będzie mogła spokojnie spędzić u nas pół dnia, to wtedy nawiedziemy i ciebie ok. co się odwlecze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Lidszu a może zlot u Mysi rozpoczniesz herbatką u mnie i razem jednym autem śmigniemy do N. ???? wszak masz mnie po drodze Zuza, zdzwonimy się, OK ? Jedzie ze mną moja Stonka i zbieram MonikęC po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zuza, spoko, następną razą sobie odbijemy juz ja sie o to postaram Obym był wtedy w pobliżu kupuj na czwartek bilet do stolicy, bo robimy zlot, więc będziesz miał okazję być w pobliżu W czwartek lecę do Gdańska po konkretny kontrakt Jak go zdobędę za jakiś miesiąc, to rzeczywiście odpocznę sobie zasłużenie odwiedzając Was (mimo, że mieszkacie w Wawie ). No cóż, czego nie robi się dla ........... kobiet w takim razie trzymamy za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Lidszu a może zlot u Mysi rozpoczniesz herbatką u mnie i razem jednym autem śmigniemy do N. ???? wszak masz mnie po drodze Zuza, zdzwonimy się, OK ? Jedzie ze mną moja Stonka i zbieram MonikęC po drodze oki, ale że co że się nie zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts