78mysz 14.08.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 czesc Sprężynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.08.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 dzień doberek wszystkim Jak już wiadomo, wczoraj byłam na fantastycznym spotkaniu na włościach u Myszy Mysza ma przepiękny domek, którym się wszystkie pozachwycałyśmy, super działeczkę i w ogóle sama jest superaśną kobitką Cieszę się, że udało nam się wszystkim spotkać w jednym miejscu, a uzbierało się nas aż 8 sztuk + 3 dzieci + 2 piesy i 6 samochodów . Cały podjazd na działce, był zablokowany Aniu, było mi bardzo miło cię poznać i twoje wspaniałe pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A jakie plcie tych 8 sztuk? Same baby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.08.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A jakie plcie tych 8 sztuk? Same baby? Nooo same baby i dlatego było tak fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A jakie plcie tych 8 sztuk? Same baby? był jeszcze Jeremi lat 2 - ale z nami gadać nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A jakie plcie tych 8 sztuk? Same baby? był jeszcze Jeremi lat 2 - ale z nami gadać nie chciał Tez bym sie przestraszyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.08.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A jakie plcie tych 8 sztuk? Same baby? był jeszcze Jeremi lat 2 - ale z nami gadać nie chciał Tez bym sie przestraszyla. on taki małomówny jest jeszcze ale Liwi bardzo podobały się palące cienkie papieroski ciocie forumowe czeka na lizaka bo uznała że patyczek po nim idealnie nadaje się do udawania pecika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A jakie plcie tych 8 sztuk? Same baby? był jeszcze Jeremi lat 2 - ale z nami gadać nie chciał Tez bym sie przestraszyla. on taki małomówny jest jeszcze ale Liwi bardzo podobały się palące cienkie papieroski ciocie forumowe czeka na lizaka bo uznała że patyczek po nim idealnie nadaje się do udawania pecika Jeszcze troche i kupisz e-papieroska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.08.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Lidszu - ogromniaste podziękowania za odwiedziny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Masz cudowną rodzinkę i liczę na wiele, wiele wiele wiele wiele i jeszcze raz duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo takich spotkań !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowienia dla M i I i O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.08.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 czesc Sprężynka Miło było wczoraj nieprawdaz?Ide szukać tej torebeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Spałam dzisiaj do 10:30 Ale mi było dobrze Wczoraj spędziłam wspaniały dzień w Raju, za co bardzo dziękuję Zuzce i przemiłej rodzince oraz Myszce z równie wspaniałą rodzinką. Mogliśmy sobie w spokoju poplotkować, pośmiać się, bo nasze dziewczynki (sztuk 4) zajęły się sobą i dały nam troszkę luzu . Miło w takiej błogiej ciszy posiedzieć i odprężyć się. Mój M już zachorował na posiadanie takiej włości - może kiedyś, jak się trochę odkujemy Zuza, na nasze częste odwiedziny możesz liczyć, teraz znamy już drogę ( ), więc nie ma możliowści zabłądzenia Myszko nie szukaj torebki, moje dziewczynki już dawno o niej zapomniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.08.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 doberek po weekendzie jestem rozleniwiona i się zebrać nie mogę na budowie jak to na budowie, nic ciekawego się nie dzieje, tylko ściany się budują chłopaki (przyjechało dzisiaj jakieś nowe, nieznane mi ciacho ) kręcą zbrojenia do nadproży, których nie da się zrobić z gotowych L-ek. A ja za chwilkę lecę ze Stonką na pierwsze zajęcia adaptacyjne w przedszkolu Ciekawe jak moje kochane, butne dziecię będzie się zachowywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ooo już ją widzę jak lata z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 doberek po weekendzie jestem rozleniwiona i się zebrać nie mogę na budowie jak to na budowie, nic ciekawego się nie dzieje, tylko ściany się budują chłopaki (przyjechało dzisiaj jakieś nowe, nieznane mi ciacho ) kręcą zbrojenia do nadproży, których nie da się zrobić z gotowych L-ek. A ja za chwilkę lecę ze Stonką na pierwsze zajęcia adaptacyjne w przedszkolu Ciekawe jak moje kochane, butne dziecię będzie się zachowywało Wszystko widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.08.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 doberek po weekendzie jestem rozleniwiona i się zebrać nie mogę na budowie jak to na budowie, nic ciekawego się nie dzieje, tylko ściany się budują chłopaki (przyjechało dzisiaj jakieś nowe, nieznane mi ciacho ) kręcą zbrojenia do nadproży, których nie da się zrobić z gotowych L-ek. A ja za chwilkę lecę ze Stonką na pierwsze zajęcia adaptacyjne w przedszkolu Ciekawe jak moje kochane, butne dziecię będzie się zachowywało Wszystko widze. zdjęć nie ma, bo rano nie miałam aparatu . Nie wiem co prawda, czy ci się będzie podobać, bo to brunet Może mu jakąś fotę cyknę wieczorową porą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 doberek po weekendzie jestem rozleniwiona i się zebrać nie mogę na budowie jak to na budowie, nic ciekawego się nie dzieje, tylko ściany się budują chłopaki (przyjechało dzisiaj jakieś nowe, nieznane mi ciacho ) kręcą zbrojenia do nadproży, których nie da się zrobić z gotowych L-ek. A ja za chwilkę lecę ze Stonką na pierwsze zajęcia adaptacyjne w przedszkolu Ciekawe jak moje kochane, butne dziecię będzie się zachowywało Wszystko widze. zdjęć nie ma, bo rano nie miałam aparatu . Nie wiem co prawda, czy ci się będzie podobać, bo to brunet Może mu jakąś fotę cyknę wieczorową porą ? Z braku laku niech bedzie brunet. Sie zobaczy i oceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.08.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 doberek po weekendzie jestem rozleniwiona i się zebrać nie mogę na budowie jak to na budowie, nic ciekawego się nie dzieje, tylko ściany się budują chłopaki (przyjechało dzisiaj jakieś nowe, nieznane mi ciacho ) kręcą zbrojenia do nadproży, których nie da się zrobić z gotowych L-ek. A ja za chwilkę lecę ze Stonką na pierwsze zajęcia adaptacyjne w przedszkolu Ciekawe jak moje kochane, butne dziecię będzie się zachowywało Wszystko widze. zdjęć nie ma, bo rano nie miałam aparatu . Nie wiem co prawda, czy ci się będzie podobać, bo to brunet Może mu jakąś fotę cyknę wieczorową porą ? Z braku laku niech bedzie brunet. Sie zobaczy i oceni. spakowałam już na jutro aparat, więc foto na pewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts