78mysz 19.08.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 albo i dwie burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Liduś miło było dzisiaj sobie pogadać - dzięki za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.08.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 buziaki helo co tam przyszłam sie przywitac i lece do Twojego dziennika czytac co od mojego ostatniego czasu sie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Hej Lidszu, Zamiana wylewanych nadproży na L-ki to w zasadzie malutki zonkuś Ekipa ma nauczkę, żeby na przyszłość uzgadniać tego typu zmiany. Wydaje mi się, że kierbud wkurzył się bardziej ze względu na fakt, że nikt tego z nim nie uzgadniał niż ze względu na samą zamianę. Bo przecież gotowe L-ki to wygodne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.08.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a ja sie dizś widziałam z M - okazało sie że mamy wspólnych znajomych ale kocham twojego kierbuda i musi na wiosne byc mój dobrze że wszystko poszło w dobra strone z tymi nadprozami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Hej Lidszu, Zamiana wylewanych nadproży na L-ki to w zasadzie malutki zonkuś Ekipa ma nauczkę, żeby na przyszłość uzgadniać tego typu zmiany. Wydaje mi się, że kierbud wkurzył się bardziej ze względu na fakt, że nikt tego z nim nie uzgadniał niż ze względu na samą zamianę. Bo przecież gotowe L-ki to wygodne rozwiązanie dokładnie tak samo myślę macie albo spokojnego majstra albo stresznego kierbuda skoro majster spokojnie zniósł awanturę o takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Hej Lidszu, Zamiana wylewanych nadproży na L-ki to w zasadzie malutki zonkuś Ekipa ma nauczkę, żeby na przyszłość uzgadniać tego typu zmiany. Wydaje mi się, że kierbud wkurzył się bardziej ze względu na fakt, że nikt tego z nim nie uzgadniał niż ze względu na samą zamianę. Bo przecież gotowe L-ki to wygodne rozwiązanie na pewno chodziło o to, że nikt z nim tego nie uzgadniał. KB był wkurzony i ja to widziałam, natomiast u niego objawia się to tym, że mówi zimnym spokojnym tonem nie znoszącym sprzeciwu. On nie krzyczy, nie rzuca się, wręcz przeciwnie - pełen spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 buziaki helo co tam przyszłam sie przywitac i lece do Twojego dziennika czytac co od mojego ostatniego czasu sie zmieniło kogo moje cudne oczy widzą ? już myślałam, że cię coś w tej naszej Polsce wcięło fajnie, że wpadłaś i mam nadzieję, że już teraz będziesz częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Liduś miło było dzisiaj sobie pogadać - dzięki za spotkanie ja też dziękuję za miłe spotkanie i nawiedzenie moich włości było mi bardzo miło cię gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 widzę, ze na budowie wszystko idzie jak burza idzie, idzie a wy już zaczęliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Hej Lidszu, Zamiana wylewanych nadproży na L-ki to w zasadzie malutki zonkuś Ekipa ma nauczkę, żeby na przyszłość uzgadniać tego typu zmiany. Wydaje mi się, że kierbud wkurzył się bardziej ze względu na fakt, że nikt tego z nim nie uzgadniał niż ze względu na samą zamianę. Bo przecież gotowe L-ki to wygodne rozwiązanie na pewno chodziło o to, że nikt z nim tego nie uzgadniał. KB był wkurzony i ja to widziałam, natomiast u niego objawia się to tym, że mówi zimnym spokojnym tonem nie znoszącym sprzeciwu. On nie krzyczy, nie rzuca się, wręcz przeciwnie - pełen spokój. NO to ma chłop tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a ja sie dizś widziałam z M - okazało sie że mamy wspólnych znajomych ale kocham twojego kierbuda i musi na wiosne byc mój dobrze że wszystko poszło w dobra strone z tymi nadprozami Oooo, to może będziesz mieć jakieś fory u M ? A moje KB się zapytam, czy będzie chciał się podjąć kolejnej budowy z M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Hej Lidszu, Zamiana wylewanych nadproży na L-ki to w zasadzie malutki zonkuś Ekipa ma nauczkę, żeby na przyszłość uzgadniać tego typu zmiany. Wydaje mi się, że kierbud wkurzył się bardziej ze względu na fakt, że nikt tego z nim nie uzgadniał niż ze względu na samą zamianę. Bo przecież gotowe L-ki to wygodne rozwiązanie na pewno chodziło o to, że nikt z nim tego nie uzgadniał. KB był wkurzony i ja to widziałam, natomiast u niego objawia się to tym, że mówi zimnym spokojnym tonem nie znoszącym sprzeciwu. On nie krzyczy, nie rzuca się, wręcz przeciwnie - pełen spokój. NO to ma chłop tak jak ja I ja, i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Hej Lidszu, Zamiana wylewanych nadproży na L-ki to w zasadzie malutki zonkuś Ekipa ma nauczkę, żeby na przyszłość uzgadniać tego typu zmiany. Wydaje mi się, że kierbud wkurzył się bardziej ze względu na fakt, że nikt tego z nim nie uzgadniał niż ze względu na samą zamianę. Bo przecież gotowe L-ki to wygodne rozwiązanie na pewno chodziło o to, że nikt z nim tego nie uzgadniał. KB był wkurzony i ja to widziałam, natomiast u niego objawia się to tym, że mówi zimnym spokojnym tonem nie znoszącym sprzeciwu. On nie krzyczy, nie rzuca się, wręcz przeciwnie - pełen spokój. NO to ma chłop tak jak ja I ja, i ja... lodowate babki z was ja też tak mam, ale czasami w trakcie rozmowy zaczynam wchodzić na coraz wyższe tony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 o a ja niestety sie unosze i hucze od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No nie, ja licze do 10 i zaczynam syczec przez zeby. Jak krzycze to znaczy, ze jestem jeszcze cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 o a ja niestety sie unosze i hucze od razu to też ma swoje zalety. Teraz jesteś w uprzywilejowanej sytuacji, bo nikt cię się nie postawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.08.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a ja sie dizś widziałam z M - okazało sie że mamy wspólnych znajomych ale kocham twojego kierbuda i musi na wiosne byc mój dobrze że wszystko poszło w dobra strone z tymi nadprozami Oooo, to może będziesz mieć jakieś fory u M ? A moje KB się zapytam, czy będzie chciał się podjąć kolejnej budowy z M i z ta sama ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 teraz moja droga to musze sie w pracy pilnowac, jak huknelam w piatek na 2 recepcjonistki, ktore przyszly po podwyzke to az mi samej glupio a w pracy jeszcze nie wiedza, wiec nie jest lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Hej Lidszu, Zamiana wylewanych nadproży na L-ki to w zasadzie malutki zonkuś Ekipa ma nauczkę, żeby na przyszłość uzgadniać tego typu zmiany. Wydaje mi się, że kierbud wkurzył się bardziej ze względu na fakt, że nikt tego z nim nie uzgadniał niż ze względu na samą zamianę. Bo przecież gotowe L-ki to wygodne rozwiązanie na pewno chodziło o to, że nikt z nim tego nie uzgadniał. KB był wkurzony i ja to widziałam, natomiast u niego objawia się to tym, że mówi zimnym spokojnym tonem nie znoszącym sprzeciwu. On nie krzyczy, nie rzuca się, wręcz przeciwnie - pełen spokój. NO to ma chłop tak jak ja I ja, i ja... lodowate babki z was ja też tak mam, ale czasami w trakcie rozmowy zaczynam wchodzić na coraz wyższe tony Ja niestety daję się łatwo podprowadzić i szybko w furię wpadam, ale jak tylko się wyzłoszczę to jestem do rany przyłóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts