lidszu 19.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 teraz moja droga to musze sie w pracy pilnowac, jak huknelam w piatek na 2 recepcjonistki, ktore przyszly po podwyzke to az mi samej glupio a w pracy jeszcze nie wiedza, wiec nie jest lekko hormonki dają znać ale jak już będą wiedzieć, to się będą z tobą obchodzić jak ze "śmierdzącym jajkiem" (sorry za skojarzenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a ja sie dizś widziałam z M - okazało sie że mamy wspólnych znajomych ale kocham twojego kierbuda i musi na wiosne byc mój dobrze że wszystko poszło w dobra strone z tymi nadprozami Oooo, to może będziesz mieć jakieś fory u M ? A moje KB się zapytam, czy będzie chciał się podjąć kolejnej budowy z M i z ta sama ekipa jak teraz przetrwają, to później u ciebie będą wiedzieli czego się spodziewać po moim KB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jeszcze tylko6 miesiecy przyzwyczaja sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jeszcze tylko6 miesiecy przyzwyczaja sie a może nawet tylko 5, bo ja to w ostatnim miesiącu byłam na zwolnieniu - nie chciało mi się chodzić do roboty A zresztą ubieranie się w te grube zimowe ciuchy przy wielkim brzuchu też niewygodne, więc wolałam siedzieć w dresie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jeszcze tylko6 miesiecy przyzwyczaja sie Czy ja dobrze czytam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jeszcze tylko6 miesiecy przyzwyczaja sie Czy ja dobrze czytam ??? dobrze dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.08.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jeszcze tylko6 miesiecy przyzwyczaja sie Czy ja dobrze czytam ??? ja tez cos tam przeczytałam miedzy wierszami/postami ale czekam na potwierdzenie ( az wstyd ze nie doczytalam u Ani o tym cudzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jeszcze tylko6 miesiecy przyzwyczaja sie Czy ja dobrze czytam ??? ja tez cos tam przeczytałam miedzy wierszami/postami ale czekam na potwierdzenie ( az wstyd ze nie doczytalam u Ani o tym cudzie ) jak to między wierszami czytałaś, jak Ania dokładnie u siebie napisała, jakieś 2-3 strony temu w komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 CU-DO-WNIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Lidszu, czepiasz się miedzy wierszami u ciebie bo ja mało aktywna byłam na fm i tylko wpadałam i wypadałam - nie doczytałam, gdzieś mi ummkneła ta CUDOWNA NOWINA ale się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anula - GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dobry wieczór Liduś noooooooo a jak fotków nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dobry wieczór Liduś noooooooo a jak fotków nie ma nie miałam jakoś ostatnio weny, a zresztą dzisiaj na budowie, to dzisiaj było więcej rozebrane, niż wybudowane, więc co fotografować ? Jutro zrobię, bo dzisiaj chłopaki roboli deskowanie do słupów, więc jutro powinno być coś więcej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nooooooo dooooooooooobra to chodź do mnie zobacz co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nooooooo dooooooooooobra to chodź do mnie zobacz co mam lecem http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/d055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 siem nie potknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 siem nie potknij siem postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 no i doleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 a w drodze powrotnej utknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 20.08.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 widzę, ze na budowie wszystko idzie jak burza idzie, idzie a wy już zaczęliście ? no właśnie czekamy na decyzję ws kredytu wstępnie umówieni jesteśmy na wrzesień(mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 a w drodze powrotnej utknęła bo siem zmęczyła ale już jestem i jestem super szczęśliwa będę mieć kanalizę i to nawet grawitacyjną, chociaż w całej gminie jest ciśnieniowa . Ode mnie będzie szła grawitacja, a potem siecią gminną ciśnieniowo. Dodatkowo nie będę się musiała podłączać pod całą inwestycję gminną, co wiązałoby się ze zmianą projektu mojego na gminny, nowymi uzgodnieniami ZUD oraz w zakładzie komunalnym i oczywiście kosztami. Koło mojej działki jest zaplanowana studnia (jakaśtam ), do której mogę sobie zrobić bezpośrednie podłączenie i zainstalować na działce własny zawór. Takie rozwiązanie jest korzystne nie tylko dla mnie, ale również dla gminy i wszyscy są szczęśliwi - no może oprócz projektanta , który miał nadzieję, że będzie wykonywał dodatkowy projekt dzisiaj spotykam się również z panem od gazu i mam nadzieję, że dogadamy się i będzie nam robił projekt i przyłącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts