Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

teraz moja droga to musze sie w pracy pilnowac, jak huknelam w piatek na 2 recepcjonistki, ktore przyszly po podwyzke to az mi samej glupio :oops:

a w pracy jeszcze nie wiedza, wiec nie jest lekko :roll:

hormonki dają znać 8)

ale jak już będą wiedzieć, to się będą z tobą obchodzić jak ze "śmierdzącym jajkiem" (sorry za skojarzenie :wink: ) :lol:

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja sie dizś widziałam z M - okazało sie że mamy wspólnych znajomych :roll:

ale kocham twojego kierbuda i musi na wiosne byc mój :wink: :wink:

dobrze że wszystko poszło w dobra strone z tymi nadprozami :D

Oooo, to może będziesz mieć jakieś fory u M ? :wink: 8)

A moje KB się zapytam, czy będzie chciał się podjąć kolejnej budowy z M :roll:

i z ta sama ekipa :roll: :roll:

jak teraz przetrwają, to później u ciebie będą wiedzieli czego się spodziewać po moim KB :lol:

jeszcze tylko6 miesiecy :lol: :lol: :lol: :lol:

przyzwyczaja sie :D

a może nawet tylko 5, bo ja to w ostatnim miesiącu byłam na zwolnieniu - nie chciało mi się chodzić do roboty 8)

A zresztą ubieranie się w te grube zimowe ciuchy przy wielkim brzuchu też niewygodne, więc wolałam siedzieć w dresie w domu :lol:

jeszcze tylko6 miesiecy :lol: :lol: :lol: :lol:

przyzwyczaja sie :D

Czy ja dobrze czytam ??? :)

ja tez cos tam przeczytałam miedzy wierszami/postami ale czekam na potwierdzenie ( az wstyd ze nie doczytalam u Ani o tym cudzie :oops: :oops: )

jak to między wierszami czytałaś, jak Ania dokładnie u siebie napisała, jakieś 2-3 strony temu w komentach :lol:

dobry wieczór

Liduś noooooooo a jak fotków nie ma :(

nie miałam jakoś ostatnio weny, a zresztą dzisiaj na budowie, to dzisiaj było więcej rozebrane, niż wybudowane, więc co fotografować ? 8) :roll:

Jutro zrobię, bo dzisiaj chłopaki roboli deskowanie do słupów, więc jutro powinno być coś więcej widać

a w drodze powrotnej utknęła :roll:

bo siem zmęczyła :lol: :wink:

ale już jestem i jestem super szczęśliwa :D

będę mieć kanalizę :D :D :D i to nawet grawitacyjną, chociaż w całej gminie jest ciśnieniowa :D . Ode mnie będzie szła grawitacja, a potem siecią gminną ciśnieniowo. Dodatkowo nie będę się musiała podłączać pod całą inwestycję gminną, co wiązałoby się ze zmianą projektu mojego na gminny, nowymi uzgodnieniami ZUD oraz w zakładzie komunalnym i oczywiście kosztami. Koło mojej działki jest zaplanowana studnia (jakaśtam :roll: ), do której mogę sobie zrobić bezpośrednie podłączenie i zainstalować na działce własny zawór. Takie rozwiązanie jest korzystne nie tylko dla mnie, ale również dla gminy i wszyscy są szczęśliwi - no może oprócz projektanta 8) , który miał nadzieję, że będzie wykonywał dodatkowy projekt 8)

dzisiaj spotykam się również z panem od gazu i mam nadzieję, że dogadamy się i będzie nam robił projekt i przyłącze