Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Masakra! Chciałbym może i czasami popisać z Wami, jakieś pozdrowionka przesłać, ale szans na to nie mam żadnych. Może i sam wpis sporządzić da się, ale przeczytać to wszystko od mojej ostatniej wizyty - NIE MA SZANS!

Tak więc, nie gniewajcie się, że moje pozdrowienia towarzyskie DLA WSZYSTKICH ZNANYCH MI OSÓB prześlę właśnie tu i teraz. 8) :lol:

No i czas się pochwalić; zawieram 3 umowę z kolejną spółką na świadczenia pracy. Jedną na etat pozostałe dwie na umowę zlecenie i prowizje od udanych kontraktów. Więc same (/-mi) widzicie, że łatwiej mi raz na rok gdzieś wpaść i się nagadać, obejrzeć coś, wypić wspólnie drina (i inne przyjemności wynikające ze spotkań z Wami) niż uczestniczyć w jakże sympatycznych i rozszerzających światopogląd dyskusjach.

Jestem Waszym wielbicielem - SILNE BUDUJĄCE KOBIETY (no Panów też lubię, ale jakby inaczej i nieco mniej :wink: )

Bry Wieczór Lidzia

no i kiedy do mnie wpadasz :wink:

teraz to najchętniej to jakoś w przyszłym tygodniu, bo moje obydwie księżniczki będą już w przedszkolu i będę miała chwilkę wolnego dla siebie 8) . W tym tygodniu biegam z młodą na zajęcia adaptacyjne do przedszkola i jestem trochę uziemiona