Kruela 10.02.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Tak to właśnie jest z rodziną ... lepiej nie mieć powiązań "biznesowych" ... a kiedy zaczynacie? pewnie realnie czerwiec-lipiec to, aby do lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 do lata, do lata, do lata piechotą będę szła, aaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.02.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Tak to właśnie jest z rodziną ... lepiej nie mieć powiązań "biznesowych" ... a kiedy zaczynacie? pewnie realnie czerwiec-lipiec to już niedługo zobaczysz jak to szybko zleci i będziesz miała swoją dziurę dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Tak to właśnie jest z rodziną ... lepiej nie mieć powiązań "biznesowych" ... a kiedy zaczynacie? pewnie realnie czerwiec-lipiec to już niedługo zobaczysz jak to szybko zleci i będziesz miała swoją dziurę dzień doberek a pamiętaj, że dobra Dziura nie jest zła..... ja Ci to mówię........ dzień dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 12.02.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 zaczynasz w czerwcu? gratuluję i zazdroszczę, bo wtedy już będzie trochę Topazów w zaawansowanym stadium budowy to można się dowiedzieć wiele o budowaniu tego bunkra Ja pewnie wtedy będę na etapie robienia tynków wewnętrzych. Na razie mogę powiedzieć,że kosztorys trochę inny niz w projekcie ale to jest podobno nagminne jeśli chodzi o projekty gotowe. tzrymam kciuki i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Fajnie Ci Liduś, ze masz wokół siebie inne topazy. A ponoc to zadki kamien Żadnej rodziny na budowie, pamiętaj, nawet w chwilach słabosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.02.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Żadnej rodziny na budowie, pamiętaj, nawet w chwilach słabosci Święte słowa Co do kierbuda to osobiście pakietu chyba bym nie wzięła ale skoro dziewczyny za ten pakiet ręczą to może warto. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 zaczynasz w czerwcu? gratuluję i zazdroszczę, bo wtedy już będzie trochę Topazów w zaawansowanym stadium budowy to można się dowiedzieć wiele o budowaniu tego bunkra Ja pewnie wtedy będę na etapie robienia tynków wewnętrzych. Na razie mogę powiedzieć,że kosztorys trochę inny niz w projekcie ale to jest podobno nagminne jeśli chodzi o projekty gotowe. tzrymam kciuki i kibicuję Bożena, a czy ja będę się mogła jakoś na wiosnę wprosić do ciebie z wizytą ? Rozumiem, że twój Topaz już stoi, a bardzo chętnie bym go sobie obejrzała "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Maluszek, nitubaga, bardzo dziękuję za wsparcie. Wiem, że czas szybko minie i niedługo ja też będę się mogła pochwalić duuuuużżżąąąą dziurą Fajnie Ci Liduś, ze masz wokół siebie inne topazy. A ponoc to zadki kamien ja też się cieszę, że kilka osób buduje ten domek, bo przynajmniej będziemy się mogli powymieniać naszymi doświadczeniami Rodziny na budowie nie zatrudnimy i to jest pewne. Z obcym to zawsze inaczej, bo bez problemu i obrażania się można się rozstać. A no i telefonicznie zaklepaliśmy Mariusza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Chyba zacznę brać procent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Jasne że tak - ja też będę dawać Mariuszowi do wyceny ale najpierw pani architekt mi projekt musi oddać a coś się z nim bliżej zaprzyjaźniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Pogonić, pogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Lepiej nie bo jeszcze może się przydać, wszak to nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Chyba zacznę brać procent ale mam nadzieję, że niezbyt duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 lidszu zajrzyj do mnie w ramach wolnej chwilki - potrzebuje opinii w sprawie łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 lidszu zajrzyj do mnie w ramach wolnej chwilki - potrzebuje opinii w sprawie łazienki już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Fajnie Ci Liduś, ze masz wokół siebie inne topazy. A ponoc to zadki kamien Żadnej rodziny na budowie, pamiętaj, nawet w chwilach słabosci Aaaaaa Mysia walnęła byka (a myślałby kto że to niemożliwe z punktu widzenia zoologii ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 lidszu zajrzyj do mnie w ramach wolnej chwilki - potrzebuje opinii w sprawie łazienki A do mnie to nie przyszłaś Sama musiałam się zoriencić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Lidziu a targowaliście się coś z Mariuszem, ba mi jak na razie udało się na dachu trochę zbić , ale jeszcze i tak nie zdecydowaliśmy czy go weźmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Lidziu a targowaliście się coś z Mariuszem, ba mi jak na razie udało się na dachu trochę zbić , ale jeszcze i tak nie zdecydowaliśmy czy go weźmiemy wiesz co, nie wiem, bo mąż do tej pory z nim rozmawiał. Na razie jest wstępnie zaklepany, a po naszym powrocie z gór chcę się z nim spotkać, aby dogadać szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts