Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak to właśnie jest z rodziną :) ... lepiej nie mieć powiązań "biznesowych" ;) ... a kiedy zaczynacie?

pewnie realnie czerwiec-lipiec

to już niedługo :D zobaczysz jak to szybko zleci i będziesz miała swoją dziurę :D

dzień doberek :D

a pamiętaj, że dobra Dziura nie jest zła..... ja Ci to mówię........

dzień dobry....

zaczynasz w czerwcu?

gratuluję i zazdroszczę, bo wtedy już będzie trochę Topazów w zaawansowanym stadium budowy to można się dowiedzieć wiele o budowaniu tego bunkra :wink: Ja pewnie wtedy będę na etapie robienia tynków wewnętrzych. Na razie mogę powiedzieć,że kosztorys trochę inny niz w projekcie ale to jest podobno nagminne jeśli chodzi o projekty gotowe.

tzrymam kciuki i kibicuję :p

zaczynasz w czerwcu?

gratuluję i zazdroszczę, bo wtedy już będzie trochę Topazów w zaawansowanym stadium budowy to można się dowiedzieć wiele o budowaniu tego bunkra :wink: Ja pewnie wtedy będę na etapie robienia tynków wewnętrzych. Na razie mogę powiedzieć,że kosztorys trochę inny niz w projekcie ale to jest podobno nagminne jeśli chodzi o projekty gotowe.

tzrymam kciuki i kibicuję :p

Bożena, a czy ja będę się mogła jakoś na wiosnę wprosić do ciebie z wizytą ? :oops:

Rozumiem, że twój Topaz już stoi, a bardzo chętnie bym go sobie obejrzała "na żywo" :oops:

Maluszek, nitubaga, bardzo dziękuję za wsparcie. Wiem, że czas szybko minie i niedługo ja też będę się mogła pochwalić duuuuużżżąąąą dziurą :D :D

Fajnie Ci Liduś, ze masz wokół siebie inne topazy. A ponoc to zadki kamien

ja też się cieszę, że kilka osób buduje ten domek, bo przynajmniej będziemy się mogli powymieniać naszymi doświadczeniami :D

Rodziny na budowie nie zatrudnimy i to jest pewne. Z obcym to zawsze inaczej, bo bez problemu i obrażania się można się rozstać.

A no i telefonicznie zaklepaliśmy Mariusza !!! :D :D :D

Lidziu a targowaliście się coś z Mariuszem, ba mi jak na razie udało się na dachu trochę zbić :lol: , ale jeszcze i tak nie zdecydowaliśmy czy go weźmiemy :roll:

wiesz co, nie wiem, bo mąż do tej pory z nim rozmawiał.

Na razie jest wstępnie zaklepany, a po naszym powrocie z gór chcę się z nim spotkać, aby dogadać szczegóły