lidszu 24.08.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Lidszu jak będzie okazja to pstryknę fotkę tego Topaza z ukrycia dzięki, bo bardzo mnie interesuje ta elewacja z drewna, bo my też chcemy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam wieczorkiem Widzę, że chyba nie znajdziesz czasu na kawkę u mnie w tym tygodniu Szkoda, bo potem to raczej nie będzie jak, no chyba że w weekend Ja w każdym razie zapraszam i czekam Buziaki Magi, nie mówię jeszcze nie, choć będzie mi trudno się wyrwać. A w weekend też się możemy spotkać, więc coś się na pewno wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.08.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 no to teraz już rozumiem dylematy tych co mają współwłasność drogi przechlapane z każdej strony Ale Lidszu dasz radę a tak w ogóle myślę że się rozbestwiłaś i do zbyt szybkiego tempa robót przyzwyczaiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.08.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Hejka Liduś dobrze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 czesc Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 no wiesz aniu u nas była współwłasność i gazownia tylko nasze zgody na piśmie wzięła. ale może dlatego że to gazowni zależało a nie nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 no wiesz aniu u nas była współwłasność i gazownia tylko nasze zgody na piśmie wzięła. ale może dlatego że to gazowni zależało a nie nam jak ja bym tak chciała muszę się jeszcze dopytać sąsiada, który postawił SSZ i wykańcza dom, a skrzynki gazowej nie widziałam, więc może on wcześniej będzie załatwiał ten wpis w KW na naszej drodze i ja już nie będę musiała tego robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Jaka ja niegrzeczna jestem dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.08.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cze Lidzia Przyszedłem powiedzieć, że Dandi1 i Dandi2 uważają, że masz przepiękny projekt domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Cze Lidzia Przyszedłem powiedzieć, że Dandi1 i Dandi2 uważają, że masz przepiękny projekt domu dziękować Państwu Dandi , bardzo się cieszę, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.08.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzień doberek Jak tam się Pani miewa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzień doberek Jak tam się Pani miewa?? Głowa mi pęka i właśnie łyknęłam niebieską tableteczkę (żeby nie było skojarzeń, to Ketonal ) A zaraz idę z młodą na zajęcia do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzień doberek Jak tam się Pani miewa?? Głowa mi pęka i właśnie łyknęłam niebieską tableteczkę (żeby nie było skojarzeń, to Ketonal ) A zaraz idę z młodą na zajęcia do przedszkola No to niedobrze jak głowa boli wiem bo sama mam to często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.08.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzień doberek Jak tam się Pani miewa?? Głowa mi pęka i właśnie łyknęłam niebieską tableteczkę (żeby nie było skojarzeń, to Ketonal ) A zaraz idę z młodą na zajęcia do przedszkola Aleve Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.08.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 taki etap nie poradzisz..ale przygotówka i jeje soldnosc dokladnosc wplywa na wszystko...dziendoberek dobry wieczór koledze a już myślałam, że o mnie to wo ogóle zapomniałeś ja nie zapominam..ja nie mam timu i jeszcze w pracy mi dysk padł właśnie znowu sie biore za cholernika..szlag mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 taki etap nie poradzisz..ale przygotówka i jeje soldnosc dokladnosc wplywa na wszystko...dziendoberek dobry wieczór koledze a już myślałam, że o mnie to wo ogóle zapomniałeś ja nie zapominam..ja nie mam timu i jeszcze w pracy mi dysk padł właśnie znowu sie biore za cholernika..szlag mnie A ty ciągle jesteś u Glowaców ? Bo od nich to masz do mnie rzut berecikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 taki etap nie poradzisz..ale przygotówka i jeje soldnosc dokladnosc wplywa na wszystko...dziendoberek dobry wieczór koledze a już myślałam, że o mnie to wo ogóle zapomniałeś ja nie zapominam..ja nie mam timu i jeszcze w pracy mi dysk padł właśnie znowu sie biore za cholernika..szlag mnie A ty ciągle jesteś u Glowaców ? Bo od nich to masz do mnie rzut berecikiem Wyobrazasz go sobie w bereciku? No przeeeeeestan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 taki etap nie poradzisz..ale przygotówka i jeje soldnosc dokladnosc wplywa na wszystko...dziendoberek dobry wieczór koledze a już myślałam, że o mnie to wo ogóle zapomniałeś ja nie zapominam..ja nie mam timu i jeszcze w pracy mi dysk padł właśnie znowu sie biore za cholernika..szlag mnie A ty ciągle jesteś u Glowaców ? Bo od nich to masz do mnie rzut berecikiem Wyobrazasz go sobie w bereciku? No przeeeeeestan. w takim z antenką, tak i do tego papieros w zębach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Wczoraj miałam lenia i nie chciało mi się na budowę jechać, zresztą pewnie znowu bym smęciła, że nic się nie zmieniło dzisiaj zastałam bardzo miły dla oka widok stanął już pierwszy lasek w domu i zaczęły się pierwsze szalowania pod strop. Zaraz postaram się wstawić dzisiejsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.08.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 wow super doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts