Kruela 26.08.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Liduś ... a o jaki nóż chodzi i gdzie był schowany? ... niczego podobnego nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.08.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 taki etap nie poradzisz..ale przygotówka i jeje soldnosc dokladnosc wplywa na wszystko...dziendoberek dobry wieczór koledze a już myślałam, że o mnie to wo ogóle zapomniałeś ja nie zapominam..ja nie mam timu i jeszcze w pracy mi dysk padł właśnie znowu sie biore za cholernika..szlag mnie A ty ciągle jesteś u Glowaców ? Bo od nich to masz do mnie rzut berecikiem Wyobrazasz go sobie w bereciku? No przeeeeeestan. w takim z antenką, tak i do tego papieros w zębach Jak sie zjawi to nam da popalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Liduś ... a o jaki nóż chodzi i gdzie był schowany? ... niczego podobnego nie znalazłam. Ela, to podobno jakieś ostrze owinięte sznurkiem, dość duże. Nie wiem, czy był gdzieś schowany. Mirek po prostu powiedział, że chyba zostawił u ciebie na budowie i prosił się zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.08.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Piękny lasek Ci wyrósł w domku To kiedy zalewanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Piękny lasek Ci wyrósł w domku To kiedy zalewanie??? dobre pytanie pewnie za jakieś 2 tygodnie, bo dopiero zaczynają stemplować, a w przyszłym tygodniu zaczną robić zbrojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.08.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Piękny lasek Ci wyrósł w domku To kiedy zalewanie??? dobre pytanie pewnie za jakieś 2 tygodnie, bo dopiero zaczynają stemplować, a w przyszłym tygodniu zaczną robić zbrojenie. To zaciskam kciukasy żeby wszystko się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 26.08.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Daro wirtualna impreza z okazji 50tej strony hihihhihi - ja to mam pecha, nawet taką iprezę przespałem jak to przespałeś ? przecież na 50-tkę się załapałeś, więc impreze trwa nadal Daro, gratulacje udanych kontraktów Kurde, znów to samo ..... nie przeczytałem wszystkiego .... ale pozdrowienia ślę!!!! .....z 20 piętra jednego z Warszawskich smutnych beznamietnych hoteli .... i sauna tu nic nie zmienia ......................................................i "weskey" toże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Daro wirtualna impreza z okazji 50tej strony hihihhihi - ja to mam pecha, nawet taką iprezę przespałem jak to przespałeś ? przecież na 50-tkę się załapałeś, więc impreze trwa nadal Daro, gratulacje udanych kontraktów Kurde, znów to samo ..... nie przeczytałem wszystkiego .... ale pozdrowienia ślę!!!! .....z 20 piętra jednego z Warszawskich smutnych beznamietnych hoteli .... i sauna tu nic nie zmienia ......................................................i "weskey" toże ... a po coś Ty się wdrapywał tak wysoko? trza było na palac ku...y wleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.08.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Hej Lidzik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.08.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Berek oo jaki lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dzieńdoberek Ale śpiąco dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Daro wirtualna impreza z okazji 50tej strony hihihhihi - ja to mam pecha, nawet taką iprezę przespałem jak to przespałeś ? przecież na 50-tkę się załapałeś, więc impreze trwa nadal Daro, gratulacje udanych kontraktów Kurde, znów to samo ..... nie przeczytałem wszystkiego .... ale pozdrowienia ślę!!!! .....z 20 piętra jednego z Warszawskich smutnych beznamietnych hoteli .... i sauna tu nic nie zmienia ......................................................i "weskey" toże ... no wiesz, jeszcze narzekasz nie dość, że masz piękny widok na stolycę, to jeszcze ci źle trzeba było dać znać, że przyjeżdżasz, to może jakoś milej spędziłbyś ten wieczór, sam sobie jesteś winien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Lidziu, rany boskie, czy to nie minął dopiero miesiąc od czasu rozpoczęcia budowy? Tempo zawrotne!!!! Bardzo się cieszę. Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 hejo hejo, nie marudzic mi tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hej Lidzik! hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Berek oo jaki lasek dzięki wczoraj musiałam się nieźle namęczyć, aby między nim lawirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Lidziu, rany boskie, czy to nie minął dopiero miesiąc od czasu rozpoczęcia budowy? Tempo zawrotne!!!! Bardzo się cieszę. Dobry! Edytko, dzięki chłopaki się rzeczywiście uwijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 hejo hejo, nie marudzic mi tu tak jest Myszo strażniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.08.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Berek oo jaki lasek poleciałam do dziennika szukać jakiegoś fajnego ciacha! a tu kora zamiast mięśni i opalonej skóry... A tak poza tym moim rozczarowaniem , to tempo zawrotne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.08.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Berek oo jaki lasek poleciałam do dziennika szukać jakiegoś fajnego ciacha! a tu kora zamiast mięśni i opalonej skóry... A tak poza tym moim rozczarowaniem , to tempo zawrotne! Dobrze, ze nie tylko ja szukam ciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts