lidszu 27.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Byłam przed chwilą na budowie i mam cały salon ostemplowany i część jadalni . poleciałam do dziennika szukać jakiegoś fajnego ciacha! a tu kora zamiast mięśni i opalonej skóry... moje ciacha były sobie pojechały i na razie nie ma co fotografować Może jak będą zbroić strop, to jakieś przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.08.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Daro wirtualna impreza z okazji 50tej strony hihihhihi - ja to mam pecha, nawet taką iprezę przespałem jak to przespałeś ? przecież na 50-tkę się załapałeś, więc impreze trwa nadal Daro, gratulacje udanych kontraktów Kurde, znów to samo ..... nie przeczytałem wszystkiego .... ale pozdrowienia ślę!!!! .....z 20 piętra jednego z Warszawskich smutnych beznamietnych hoteli .... i sauna tu nic nie zmienia ......................................................i "weskey" toże ... no wiesz, jeszcze narzekasz nie dość, że masz piękny widok na stolycę, to jeszcze ci źle trzeba było dać znać, że przyjeżdżasz, to może jakoś milej spędziłbyś ten wieczór, sam sobie jesteś winien Tak to prawda, moja wina lub tego kto umówił się ze mną na kolację i rozmowy o interesach... ale co się odwlecze to nie uciecze, choć nie chciałbym być zbyt napastliwy w tej mojej chęci odwiedzenia .... wspaniałych koleżanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.08.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 widze drzewa, las drzew. To mi sie podoba najbardziej: http://img137.imageshack.us/img137/7137/p8270139.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.08.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 nie nadrabiam zzległości bo..... czasu mało lidszu - piękny las ci wyrósł ale widzę że z gazem też masz "wesoło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 widze drzewa, las drzew. To mi sie podoba najbardziej: http://img137.imageshack.us/img137/7137/p8270139.jpg mi też się podoba. a te stemple są tak gęsto ustawione, że trzeba się nieźle nagimnastykować, aby się między nimi przecisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.08.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 cześć, fajnie, fajnie - to nadzieja - fajnie to będzie dopiero jak las zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Tak to prawda, moja wina lub tego kto umówił się ze mną na kolację i rozmowy o interesach... ale co się odwlecze to nie uciecze, choć nie chciałbym być zbyt napastliwy w tej mojej chęci odwiedzenia .... wspaniałych koleżanek. To się już więcej nie kryguj - coś się skręci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Liduś - piękna puszcza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.08.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dobry wieczór Lidszu ale masz fajny las w salonie Tak na marginesie pytanko mam - Będziesz robić elewację z drewna? Bo mnie się taka marzy ale mi małż marudzi, że taka to z 10 lat tylko pociągnie i do wymiany albo konserwacji się z tym nie zgadzam bo drewno jest takie ciepłe i w ogóle eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Dobry wieczór Lidszu ale masz fajny las w salonie Tak na marginesie pytanko mam - Będziesz robić elewację z drewna? Bo mnie się taka marzy ale mi małż marudzi, że taka to z 10 lat tylko pociągnie i do wymiany albo konserwacji się z tym nie zgadzam bo drewno jest takie ciepłe i w ogóle eh... Tutli, będę robić elewację z drewna, ale nie wiem, jeszcze z jakiego. Mam całą zimę na przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.08.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.08.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Bryyyyyyy, Informuję że to ostatni weekend przed rokiem Szkolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 28.08.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Bryyyyyyy, Informuję że to ostatni weekend przed rokiem Szkolnym Musiałaś przypomnieć Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 28.08.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Tutli, będę robić elewację z drewna, ale nie wiem, jeszcze z jakiego. Mam całą zimę na przemyślenia To ja mam całą zimę żeby chłopa przekonać Jak coś już przemyślisz napisz koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.08.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Bryyyyyyy, Informuję że to ostatni weekend przed rokiem Szkolnym Musiałaś przypomnieć Dzień dobry przypominam żeby go jak najlepiej wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.08.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Bryyyyyyy, Informuję że to ostatni weekend przed rokiem Szkolnym Musiałaś przypomnieć Dzień dobry przypominam żeby go jak najlepiej wykorzystać Tiaaa wyprawkę dla małolata do nowego przedszkola muszę zrobić Raju jak tam mało zabawek jest . Normalnie az zrobiłam remenent małemu i zawiozłam torbę ale to i tak mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a dlaczego jest malo zabawek? co to za przedszkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a dlaczego jest malo zabawek? co to za przedszkole? Państwowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.08.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a dlaczego jest malo zabawek? co to za przedszkole? Państwowe udalo Ci sie zapisac synka do panstwowego przedszkola? no gratuluje moja droga ja mam na przeciwko pracy przedszkole panstwowe i chyba juz teraz pojde i zapisze Helenke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts