zuznka 28.08.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 a dlaczego jest malo zabawek? co to za przedszkole? Państwowe moje też jest Państwe a jest wyczesane w kosmos !!!!!!!!!! a plac zabaw jest zjefajny i mega wypasiony !!!!!!!!!!! to wszystko zależy od Gminy jakie srodki przekazuje na przedszkole, bo bywa że to te prywatne sa ubogie w wyposazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.08.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ja mam na przeciwko pracy przedszkole panstwowe i chyba juz teraz pojde i zapisze Helenke nie wiem czy w państwowym tak można, ale jeśli jakieś dobre prywatne przedszkole, to może warto się dowiedzieć . W moim przedszkolu, to noworodki zapisują. Szał jakiś normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.08.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Bryyyyyyy, Informuję że to ostatni weekend przed rokiem Szkolnym Musiałaś przypomnieć Dzień dobry przypominam żeby go jak najlepiej wykorzystać Tiaaa wyprawkę dla małolata do nowego przedszkola muszę zrobić Raju jak tam mało zabawek jest . Normalnie az zrobiłam remenent małemu i zawiozłam torbę ale to i tak mało Monia, ja mam dwa kartony zabawek, książek i gier do oddania, nie chcesz do przedszkola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.08.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Cze Lidziu! Ile Ci drzew wyrosło A tempo prac powalające ale to chyba tak już jest z ekipami M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.08.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Cze Lidziu! Ile Ci drzew wyrosło A tempo prac powalające ale to chyba tak już jest z ekipami M. Beta, dziękuję bardzo Chłopaki się uwijają, chociaż i tak są o tydzień w plecy przez mojego kierbuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Tak to prawda, moja wina lub tego kto umówił się ze mną na kolację i rozmowy o interesach... ale co się odwlecze to nie uciecze, choć nie chciałbym być zbyt napastliwy w tej mojej chęci odwiedzenia .... wspaniałych koleżanek. To się już więcej nie kryguj - coś się skręci :) OK, wchodzę w to więc, choć lepiej się czuję zapraszając do siebie niż wpraszając sie do kogoś , ale może poradzę sobie z tym jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.08.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ja mam na przeciwko pracy przedszkole panstwowe i chyba juz teraz pojde i zapisze Helenke nie wiem czy w państwowym tak można, ale jeśli jakieś dobre prywatne przedszkole, to może warto się dowiedzieć . W moim przedszkolu, to noworodki zapisują. Szał jakiś normalnie. Ja wybrałem swoje przedszkole po zwiedzeniu 3-4 różnych (na państwowe nie mam szans). Wybrałem prawie rok wcześniej... więc do boju dziewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.08.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Monia, ja mam dwa kartony zabawek, książek i gier do oddania, nie chcesz do przedszkola? O jeju serio - bardzo chętnie . Oni tam wszystko przyjmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.08.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobry, dzień dobry, jesteśmy z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobry, dzień dobry, jesteśmy z powrotem dzień doberek , fajnie, że już jesteście z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Od dzisiaj moja Olga jest przedszkolakiem Czas tak szybko płynie, że nawet nie wiem kiedy minęły te 2,5 roku . Z jednej strony cieszę się bardzo, że poszła do przedszkola, bo będzie się miała z kim bawić, ale z drugiej trochę mi smutno, że jej tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.08.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Przytul Starego ode mnie A dziecku daj szansę na urośnięcie :) Gratuluję Przedszkolaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Przytul Starego ode mnie A dziecku daj szansę na urośnięcie :) Gratuluję Przedszkolaka przytulę No daję, daję Tak naprawdę nie mogłam się już doczekać tego przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobra, jadę po zołzelinę do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.08.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jak mała w przedszkolu ???????????????????????????? dawaj relacje i oczywiście Tęskniłaś - cooooooooooooo ja jak oddałam P do przedszkola to na poczatku bardzo mi jej brakowało i ten dzień był taki inny, pusty....zanim dostrzegłam same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jak mała w przedszkolu ???????????????????????????? dawaj relacje i oczywiście Tęskniłaś - cooooooooooooo ja jak oddałam P do przedszkola to na poczatku bardzo mi jej brakowało i ten dzień był taki inny, pusty....zanim dostrzegłam same plusy mała bardzo dobrze dwa razy tylko pytała gdzie mama i nawet nie płakała. Jak po nią przyjechałam to się we mnie wtuliła, ale nie chciała wyjść z przedszkola Myślałam, że pójdzie o wiele gorzej, ale jak na pierwszy dzień, to było super Oczywiście trochę za nią tęskniłam i tak jakoś cicho było w domu Ale nie wiedziałam, że mogę mieć tyyyyyyyyleeeeeeee wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.08.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jak mała w przedszkolu ???????????????????????????? dawaj relacje i oczywiście Tęskniłaś - cooooooooooooo ja jak oddałam P do przedszkola to na poczatku bardzo mi jej brakowało i ten dzień był taki inny, pusty....zanim dostrzegłam same plusy mała bardzo dobrze dwa razy tylko pytała gdzie mama i nawet nie płakała. Jak po nią przyjechałam to się we mnie wtuliła, ale nie chciała wyjść z przedszkola Myślałam, że pójdzie o wiele gorzej, ale jak na pierwszy dzień, to było super Oczywiście trochę za nią tęskniłam i tak jakoś cicho było w domu Ale nie wiedziałam, że mogę mieć tyyyyyyyyleeeeeeee wolnego czasu i tak zaraz stwierdzisz że masz tego czasu za mało, to tylko chwilkę trwa złudzenie że jest go aż tyyyyyyyyleeeeeeee - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jak mała w przedszkolu ???????????????????????????? dawaj relacje i oczywiście Tęskniłaś - cooooooooooooo ja jak oddałam P do przedszkola to na poczatku bardzo mi jej brakowało i ten dzień był taki inny, pusty....zanim dostrzegłam same plusy mała bardzo dobrze dwa razy tylko pytała gdzie mama i nawet nie płakała. Jak po nią przyjechałam to się we mnie wtuliła, ale nie chciała wyjść z przedszkola Myślałam, że pójdzie o wiele gorzej, ale jak na pierwszy dzień, to było super Oczywiście trochę za nią tęskniłam i tak jakoś cicho było w domu Ale nie wiedziałam, że mogę mieć tyyyyyyyyleeeeeeee wolnego czasu i tak zaraz stwierdzisz że masz tego czasu za mało, to tylko chwilkę trwa złudzenie że jest go aż tyyyyyyyyleeeeeeee - zobaczysz zawsze wiedziałam, że mogę liczyć na twoje wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.08.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 tsieńdobherek paniom i ponom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.08.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jak mała w przedszkolu ???????????????????????????? dawaj relacje i oczywiście Tęskniłaś - cooooooooooooo ja jak oddałam P do przedszkola to na poczatku bardzo mi jej brakowało i ten dzień był taki inny, pusty....zanim dostrzegłam same plusy mała bardzo dobrze dwa razy tylko pytała gdzie mama i nawet nie płakała. Jak po nią przyjechałam to się we mnie wtuliła, ale nie chciała wyjść z przedszkola Myślałam, że pójdzie o wiele gorzej, ale jak na pierwszy dzień, to było super Oczywiście trochę za nią tęskniłam i tak jakoś cicho było w domu Ale nie wiedziałam, że mogę mieć tyyyyyyyyleeeeeeee wolnego czasu i tak zaraz stwierdzisz że masz tego czasu za mało, to tylko chwilkę trwa złudzenie że jest go aż tyyyyyyyyleeeeeeee - zobaczysz zawsze wiedziałam, że mogę liczyć na twoje wsparcie ależ cię kochana wspieram - Prawdą i Doświdczeniem w tej dziedzinie i liczę na rewanż - ale w budownictwie siem znaczy budowaniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts