Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

jak mała w przedszkolu ????????????????????????????

dawaj relacje :wink: :wink:

i oczywiście Tęskniłaś - cooooooooooooo :wink: :wink:

ja jak oddałam P do przedszkola to na poczatku bardzo mi jej brakowało i ten dzień był taki inny, pusty....zanim dostrzegłam same plusy :lol: :lol: :lol:

mała bardzo dobrze :D dwa razy tylko pytała gdzie mama i nawet nie płakała. Jak po nią przyjechałam to się we mnie wtuliła, ale nie chciała wyjść z przedszkola :lol: :lol: :lol:

Myślałam, że pójdzie o wiele gorzej, ale jak na pierwszy dzień, to było super :D

Oczywiście trochę za nią tęskniłam i tak jakoś cicho było w domu :lol: :lol: :lol:

Ale nie wiedziałam, że mogę mieć tyyyyyyyyleeeeeeee wolnego czasu :lol: :lol:

i tak zaraz stwierdzisz że masz tego czasu za mało, to tylko chwilkę trwa złudzenie że jest go aż tyyyyyyyyleeeeeeee - zobaczysz :wink: :wink:

Dobrze Zuz@ napisała.

Jak już obie miałam poza domem to wydawało mi się, że mogę tyle zrobić a teraz nawet nie wiem gdzie ten czas ucieka.

Dobrze, że Ci córcia nie płacze. Moje obie panny na szczęście nie miały problemów z przystosowaniem się do życia przedszkolnego. Chociaż starsza miała kryzys trzeciego dnia. Akuratnie jak weszła do szatni większość maluchów płakała i powiedziałam tacie, że ona też nie chce tu zostać a następnego dnia stwierdziła, że już tyle razy była w tym przedszkolu, że już nie ma ochoty tam iść. Na szczęście przyszedł weekend, odpoczęła w domu i już więcej nie mówiła, że nie chce, raczej odwrotnie często płakała, że ją za szybko odbieram :roll:

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziewczyny za te komentarze... ja jutro idę pierwszy dzięn do przedszkola...tzn moja Weri- mam nadzieję, że będę mógł swobodnie pracować w ciągu dnia - a do tego jutro pierwszy dzięń mojej nowej pracy....

Wszystko u nas stoi na głowie.

to ci się wszystko jednego dnia zwaliło 8)

Weri sobie poradzi zobaczysz, to rodzice bardziej przeżywają jak dziecko idzie do przedszkola - szczególnie to pierwsze 8) :lol:

powodzenia :D

na razie cieszę się wolnością, bo jeszcze nie wiem co z tym czasem zrobić.

Ale już niedługo szykuje mi się jeżdżenie po sklepach i wybieranie kafelków itp.

ale Ci dobrze :D mnie czeka wybieranie kafelków razem z Zu :roll: :wink:

to będzie trochę ciężko, w szczególności teraz jak już jest mobilna :-?