BetaGreta 31.08.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jak mała w przedszkolu ???????????????????????????? dawaj relacje i oczywiście Tęskniłaś - cooooooooooooo ja jak oddałam P do przedszkola to na poczatku bardzo mi jej brakowało i ten dzień był taki inny, pusty....zanim dostrzegłam same plusy mała bardzo dobrze dwa razy tylko pytała gdzie mama i nawet nie płakała. Jak po nią przyjechałam to się we mnie wtuliła, ale nie chciała wyjść z przedszkola Myślałam, że pójdzie o wiele gorzej, ale jak na pierwszy dzień, to było super Oczywiście trochę za nią tęskniłam i tak jakoś cicho było w domu Ale nie wiedziałam, że mogę mieć tyyyyyyyyleeeeeeee wolnego czasu i tak zaraz stwierdzisz że masz tego czasu za mało, to tylko chwilkę trwa złudzenie że jest go aż tyyyyyyyyleeeeeeee - zobaczysz Dobrze Zuz@ napisała. Jak już obie miałam poza domem to wydawało mi się, że mogę tyle zrobić a teraz nawet nie wiem gdzie ten czas ucieka. Dobrze, że Ci córcia nie płacze. Moje obie panny na szczęście nie miały problemów z przystosowaniem się do życia przedszkolnego. Chociaż starsza miała kryzys trzeciego dnia. Akuratnie jak weszła do szatni większość maluchów płakała i powiedziałam tacie, że ona też nie chce tu zostać a następnego dnia stwierdziła, że już tyle razy była w tym przedszkolu, że już nie ma ochoty tam iść. Na szczęście przyszedł weekend, odpoczęła w domu i już więcej nie mówiła, że nie chce, raczej odwrotnie często płakała, że ją za szybko odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 na razie cieszę się wolnością, bo jeszcze nie wiem co z tym czasem zrobić. Ale już niedługo szykuje mi się jeżdżenie po sklepach i wybieranie kafelków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 31.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzięki dziewczyny za te komentarze... ja jutro idę pierwszy dzięn do przedszkola...tzn moja Weri- mam nadzieję, że będę mógł swobodnie pracować w ciągu dnia - a do tego jutro pierwszy dzięń mojej nowej pracy....Wszystko u nas stoi na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzięki dziewczyny za te komentarze... ja jutro idę pierwszy dzięn do przedszkola...tzn moja Weri- mam nadzieję, że będę mógł swobodnie pracować w ciągu dnia - a do tego jutro pierwszy dzięń mojej nowej pracy.... Wszystko u nas stoi na głowie. to ci się wszystko jednego dnia zwaliło Weri sobie poradzi zobaczysz, to rodzice bardziej przeżywają jak dziecko idzie do przedszkola - szczególnie to pierwsze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobry wieczór Liduś jaki piękny lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobry wieczór Liduś jaki piękny lasek a to jeszcze nie wszystko zawiozłam w niedzielę mojego M na budowę po 2 tygodniach niebytności i się przeraził ich ilością nawet się mnie pytał, czy musi ich aż tak dużo być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.08.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 na razie cieszę się wolnością, bo jeszcze nie wiem co z tym czasem zrobić. Ale już niedługo szykuje mi się jeżdżenie po sklepach i wybieranie kafelków itp. ale Ci dobrze mnie czeka wybieranie kafelków razem z Zu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 na razie cieszę się wolnością, bo jeszcze nie wiem co z tym czasem zrobić. Ale już niedługo szykuje mi się jeżdżenie po sklepach i wybieranie kafelków itp. ale Ci dobrze mnie czeka wybieranie kafelków razem z Zu to będzie trochę ciężko, w szczególności teraz jak już jest mobilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.09.2009 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzień doberek wpadłam powiedzieć... Zu jest mobilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 dzień dobry dzień dobry a co ty się tak codziennie zmieniasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 a chandrę mam coś muszę zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 czesc Lidziunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 a chandrę mam coś muszę zmienić To pofałdowane mi sie podoba, ale nie przypomina Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Może wuśka się pofałdowała wewnętrznie?Hm, tak się czasem robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzień doberek wpadłam powiedzieć... Zu jest mobilna śmiej się, śmiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Lidziu i coooooo, przybywasz do Rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Lidziu i coooooo, przybywasz do Rozpaczy a kiedy bardziej ci Pasiu pasi , jutro, czy pojutrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzień doberek wpadłam powiedzieć... Zu jest mobilna śmiej się, śmiej ja przy swojej młodej, to miałam pomysł, aby w centrach handlowych zakładać jej szelki i przyczepiać 3 metrową smycz, bo mi ciągle gdzieś uciekała Mąż się jednak nie zgodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Lidziu i coooooo, przybywasz do Rozpaczy a kiedy bardziej ci Pasiu pasi , jutro, czy pojutrze ? obojętnie jutro na 100% calutki dzień siedzę w domu bo samochód do warsztatu odstawiłam ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts