lidszu 01.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Lidziu i coooooo, przybywasz do Rozpaczy a kiedy bardziej ci Pasiu pasi , jutro, czy pojutrze ? obojętnie jutro na 100% calutki dzień siedzę w domu bo samochód do warsztatu odstawiłam ....... to może się jutro wybiorę, co ? daj mi na priva adres, mapkę dojazdu (ba zawsze z Zuzą jeździłam i nie wiem czy sama trafię) i telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzięki dziewczyny za te komentarze... ja jutro idę pierwszy dzięn do przedszkola...tzn moja Weri- mam nadzieję, że będę mógł swobodnie pracować w ciągu dnia - a do tego jutro pierwszy dzięń mojej nowej pracy.... Wszystko u nas stoi na głowie. to ci się wszystko jednego dnia zwaliło Weri sobie poradzi zobaczysz, to rodzice bardziej przeżywają jak dziecko idzie do przedszkola - szczególnie to pierwsze powodzenia No i miałaś rację, Weri sobie poradziła, ale jej mama nie - zadzwoniła do mnie i powiedziała że miała stłuczkę..........jak się okazało po powrocie do domu, nie mogłem znaleźć wgniecenia, a cały dzień się martwiłem.... oazało się że błotnik prawy ledo coś musnęło....ledwo powstrzymałem akcje z lakiernikiem.....ech kobietki kobietki, z Wami stres - bez Was nerwica ....ach....ja też sobie poradziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 a chandrę mam coś muszę zmienić To pofałdowane mi sie podoba, ale nie przypomina Ciebie Nefusia dziękować robię co mogę coby tyla zmarchów widać nie było to co Ci się z mną kojarzy podpowiedz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Liduś - Ty się dziewczyno zastanów czy jeden bank jest na świecie. Ja juz bym ich pogoniła... A dziecko dzielne :) I mama dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzięki dziewczyny za te komentarze... ja jutro idę pierwszy dzięn do przedszkola...tzn moja Weri- mam nadzieję, że będę mógł swobodnie pracować w ciągu dnia - a do tego jutro pierwszy dzięń mojej nowej pracy.... Wszystko u nas stoi na głowie. to ci się wszystko jednego dnia zwaliło Weri sobie poradzi zobaczysz, to rodzice bardziej przeżywają jak dziecko idzie do przedszkola - szczególnie to pierwsze powodzenia No i miałaś rację, Weri sobie poradziła, ale jej mama nie - zadzwoniła do mnie i powiedziała że miała stłuczkę..........jak się okazało po powrocie do domu, nie mogłem znaleźć wgniecenia, a cały dzień się martwiłem.... oazało się że błotnik prawy ledo coś musnęło....ledwo powstrzymałem akcje z lakiernikiem.....ech kobietki kobietki, z Wami stres - bez Was nerwica ....ach....ja też sobie poradziłem ale ty bez stłuczki, co ? super, że Weri sobie poradziła, duża dziewczynka z niej i bardzo rezolutna. Moja stonka (prawie 2,5 roku) od dwóch dni śmiga do przedszkola, ani razu nie płakała i jak po nią przyjeżdżam, to nie chce wracać do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Liduś - Ty się dziewczyno zastanów czy jeden bank jest na świecie. Ja juz bym ich pogoniła... A dziecko dzielne :) I mama dzielna ja wiem, że nie jeden i dawno bym ich pogoniła, ale mój M jakoś się ociąga Chociaż coraz częściej zaczyna mówić o Nordei , tylko że to znowu zaczynanie całej procedury od początku panie w przedszkolu są zachwycone moją Olgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.09.2009 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Co maja nie byc zachwycone. Wszystko co trzeba ma po mamusi. Banki z tymi kartami przeginaja pale, ja tez musialam likwidowac jedna, na ktorej mialam 500 zlotych limitu i juz w ogole zapomnialam, ze ja mialam. Bo na co te 500 zl mialo niby byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 nawet na waciki by nie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 NO tak tak, ja bez stłuczki. Zmieniłem auto służbowe na dośc zabawne nowe punto - mam ubaw po pacchy, bo jest wiele w nim rzeczy nieprzemyślanych np. owieranie bagażnika tylko z pulpitu w aucie, co utrudnia funkcjonowanie. Miłego dnia ....ja zacząlem od badań wstępnych do nowej firmy i siedzę w kolejce przed gabinetem lekarskim ... polska rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Niedługo bedą chcieli od Ciebie rozmiar buta i stanika. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Dzień dobry Spędziłam dzisiaj przemiły dzień u Pasie na budowie - za co bardzo dziękuję gospodyni i jej przesłodkiej Zu . Domek obejrzałam i bardzo mi się spodobał . Podpowiedziałam Pasie kilka rozwiązań (mam nadzieję, że fajnych ) i nawet jestem umówiona z jej mężem na obgadanie jednej sprawy przy piwie, na którą nie chce się zgodzić Jak odjeżdżałam, to na odchodne spotkałam w przelocie Zuzę Ta kobieta to ma takiego powera, że szok Dziewczyny całusy i jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.09.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 czesc Lidziuniu, chodze i sie chwale wszedzie czyms, to u Ciebie sie pochwale ze mam zlozone lozko w nowej sypiallni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dobry wieczór Ania u mnie sie nie chwaliłaś łóżkkiem Liduś dobrze będzie każdy musi pokutę odbyć Daro nie wyśmiewać się z puntka nieprawda że bagażnik tylko z pulpitu bo i z pilota można otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 czesc Lidziuniu, chodze i sie chwale wszedzie czyms, to u Ciebie sie pochwale ze mam zlozone lozko w nowej sypiallni ale fajowsko to jeszcze tylko łóżeczko i możecie się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.09.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 co slyuchoffac w serokhim swiatku? dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 co slyuchoffac w serokhim swiatku? dzien dobry to ty światowy jesteś, ja mam bardzo wąski światek ostatnio: dom-przedszkole-budowa, budowa-przedszkole-dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.09.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dobry wieczór Ania u mnie sie nie chwaliłaś łóżkkiem Liduś dobrze będzie każdy musi pokutę odbyć Daro nie wyśmiewać się z puntka nieprawda że bagażnik tylko z pulpitu bo i z pilota można otworzyć No to mam najgorszą wersje w takim razie, bo u mnie z pilota nie działą. a do tego nie mam regulacji wyskokości fotela co mnie (kręgosłup) dobija totalnie. Niemniej jednak to jalepsze autp pod słońcem - SŁuŻbowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dobry wieczór Ania u mnie sie nie chwaliłaś łóżkkiem Liduś dobrze będzie każdy musi pokutę odbyć Daro nie wyśmiewać się z puntka nieprawda że bagażnik tylko z pulpitu bo i z pilota można otworzyć No to mam najgorszą wersje w takim razie, bo u mnie z pilota nie działą. a do tego nie mam regulacji wyskokości fotela co mnie (kręgosłup) dobija totalnie. Niemniej jednak to jalepsze autp pod słońcem - SŁuŻbowe no kochany, ty to byś jakąś limuzynę chyba kciał Regulacji siedzeń się zachciało, co ? A samochód służbowy najlepszy na świecie i to niezależnie, czy punciak, czy jakiś maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ja tylko praca dombudowa od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ja tylko praca dom budowa od czasu do czasu A ja dom-budowa budowa-dom i tak w kółko ale od 5 październiak wracamdo pracy Cześć Lidzia Ehhh banki szkoda słów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts