Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Lidziu i coooooo, przybywasz do Rozpaczy :D :) :p

a kiedy bardziej ci Pasiu pasi 8) , jutro, czy pojutrze ?

obojętnie 8) jutro na 100% calutki dzień siedzę w domu bo samochód do warsztatu odstawiłam .......

to może się jutro wybiorę, co ?

daj mi na priva adres, mapkę dojazdu (ba zawsze z Zuzą jeździłam i nie wiem czy sama trafię) i telefon.

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziewczyny za te komentarze... ja jutro idę pierwszy dzięn do przedszkola...tzn moja Weri- mam nadzieję, że będę mógł swobodnie pracować w ciągu dnia - a do tego jutro pierwszy dzięń mojej nowej pracy....

Wszystko u nas stoi na głowie.

to ci się wszystko jednego dnia zwaliło 8)

Weri sobie poradzi zobaczysz, to rodzice bardziej przeżywają jak dziecko idzie do przedszkola - szczególnie to pierwsze 8) :lol:

powodzenia :D

No i miałaś rację, Weri sobie poradziła, ale jej mama nie - zadzwoniła do mnie i powiedziała że miała stłuczkę..........jak się okazało po powrocie do domu, nie mogłem znaleźć wgniecenia, a cały dzień się martwiłem.... oazało się że błotnik prawy ledo coś musnęło....ledwo powstrzymałem akcje z lakiernikiem.....ech kobietki kobietki, z Wami stres - bez Was nerwica 8)

....ach....ja też sobie poradziłem :wink:

Dzięki dziewczyny za te komentarze... ja jutro idę pierwszy dzięn do przedszkola...tzn moja Weri- mam nadzieję, że będę mógł swobodnie pracować w ciągu dnia - a do tego jutro pierwszy dzięń mojej nowej pracy....

Wszystko u nas stoi na głowie.

to ci się wszystko jednego dnia zwaliło 8)

Weri sobie poradzi zobaczysz, to rodzice bardziej przeżywają jak dziecko idzie do przedszkola - szczególnie to pierwsze 8) :lol:

powodzenia :D

No i miałaś rację, Weri sobie poradziła, ale jej mama nie - zadzwoniła do mnie i powiedziała że miała stłuczkę..........jak się okazało po powrocie do domu, nie mogłem znaleźć wgniecenia, a cały dzień się martwiłem.... oazało się że błotnik prawy ledo coś musnęło....ledwo powstrzymałem akcje z lakiernikiem.....ech kobietki kobietki, z Wami stres - bez Was nerwica 8)

....ach....ja też sobie poradziłem :wink:

ale ty bez stłuczki, co ? 8) :wink:

super, że Weri sobie poradziła, duża dziewczynka z niej i bardzo rezolutna.

Moja stonka (prawie 2,5 roku) od dwóch dni śmiga do przedszkola, ani razu nie płakała i jak po nią przyjeżdżam, to nie chce wracać do domu :lol: :lol:

Liduś - Ty się dziewczyno zastanów czy jeden bank jest na świecie.

Ja juz bym ich pogoniła...

A dziecko dzielne :):) I mama dzielna :)

ja wiem, że nie jeden i dawno bym ich pogoniła, ale mój M jakoś się ociąga :x Chociaż coraz częściej zaczyna mówić o Nordei :) , tylko że to znowu zaczynanie całej procedury od początku :evil:

panie w przedszkolu są zachwycone moją Olgą :D

NO tak tak, ja bez stłuczki.

Zmieniłem auto służbowe na dośc zabawne nowe punto - mam ubaw po pacchy, bo jest wiele w nim rzeczy nieprzemyślanych np. owieranie bagażnika tylko z pulpitu w aucie, co utrudnia funkcjonowanie.

Miłego dnia

....ja zacząlem od badań wstępnych do nowej firmy i siedzę w kolejce przed gabinetem lekarskim ... polska rzeczywistość.

Dzień dobry :D

Spędziłam dzisiaj przemiły dzień u Pasie na budowie - za co bardzo dziękuję gospodyni i jej przesłodkiej Zu :D :D :D .

Domek obejrzałam i bardzo mi się spodobał :D . Podpowiedziałam Pasie kilka rozwiązań (mam nadzieję, że fajnych :roll: ) i nawet jestem umówiona z jej mężem na obgadanie jednej sprawy przy piwie, na którą nie chce się zgodzić :lol: :lol: 8)

Jak odjeżdżałam, to na odchodne spotkałam w przelocie Zuzę :D :D Ta kobieta to ma takiego powera, że szok :o :D :D

Dziewczyny całusy i jeszcze raz dzięki :D

dobry wieczór

Ania u mnie sie nie chwaliłaś łóżkkiem :lol:

Liduś dobrze będzie każdy musi pokutę odbyć :D

Daro nie wyśmiewać się z puntka :lol: nieprawda że bagażnik tylko z pulpitu bo i z pilota można otworzyć :lol: :lol: :lol:

No to mam najgorszą wersje w takim razie, bo u mnie z pilota nie działą.

a do tego nie mam regulacji wyskokości fotela co mnie (kręgosłup) dobija totalnie. Niemniej jednak to jalepsze autp pod słońcem - SŁuŻbowe

dobry wieczór

Ania u mnie sie nie chwaliłaś łóżkkiem :lol:

Liduś dobrze będzie każdy musi pokutę odbyć :D

Daro nie wyśmiewać się z puntka :lol: nieprawda że bagażnik tylko z pulpitu bo i z pilota można otworzyć :lol: :lol: :lol:

No to mam najgorszą wersje w takim razie, bo u mnie z pilota nie działą.

a do tego nie mam regulacji wyskokości fotela co mnie (kręgosłup) dobija totalnie. Niemniej jednak to jalepsze autp pod słońcem - SŁuŻbowe

no kochany, ty to byś jakąś limuzynę chyba kciał :lol: 8) Regulacji siedzeń się zachciało, co ? :wink:

A samochód służbowy najlepszy na świecie i to niezależnie, czy punciak, czy jakiś maluch :p