malgos2 03.09.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A ja mam teraz Tyskie-Paulaner-winko-winko-spritzer-Paulaner-Paulaner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A ja mam teraz Tyskie-Paulaner-winko-winko-spritzer-Paulaner-Paulaner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Lidziu jakos mnie nie dziwi to skurwysynstwo banku- my tez to przechodzilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A ja mam teraz Tyskie-Paulaner-winko-winko-spritzer-Paulaner-Paulaner. a pomiędzy tym wszystkim jest jeszcze KTOŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.09.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A ja mam teraz Tyskie-Paulaner-winko-winko-spritzer-Paulaner-Paulaner. a pomiędzy tym wszystkim jest jeszcze KTOŚ Przyłączam sie do gupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dobry wieczór a ja mam podrzucić dziecko babci praca odebrać dziecko budowa dom wykąpać dziecko obiad małżowi uśpić dziecko (małż na szczęście sam zasypia ) sprzątnąć wyprać usiaść chwilę z Wami i jest godzina 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam z rana Życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.09.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dzień dobry Wróciłam z budowy, bo miałam dzisiaj wizytę kierbuda. Całe szczęście bardzo mu się podobało i nie miał zastrzeżeń do pracy chłopaków . W środę najprawdopodobniej będziemy zalewać strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 To sobie chyba zamówiłaś super pogodę na to wylewanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.09.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 To sobie chyba zamówiłaś super pogodę na to wylewanie :) ma być ładnie, bo nawet nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 To sobie chyba zamówiłaś super pogodę na to wylewanie :) ma być ładnie, bo nawet nie wiem ? Ma być ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 To sobie chyba zamówiłaś super pogodę na to wylewanie :) ma być ładnie, bo nawet nie wiem ? No ba co za pytanie???? Ma być ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.09.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 To sobie chyba zamówiłaś super pogodę na to wylewanie :) ma być ładnie, bo nawet nie wiem ? Ma być ładna to super właśnie spojrzałam na prognozę pogody i zapowiada się śliczne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.09.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Czeeeeeeeee Lidszu, a ja codziennie sie widuję z twoim wykonawcą i coraz bardziej nie mogę się doczekać kiedy u mnie będzie tak jak u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A ja mam teraz Tyskie-Paulaner-winko-winko-spritzer-Paulaner-Paulaner. a pomiędzy tym wszystkim jest jeszcze KTOŚ Oczywiscie, oczywiscie. Wczoraj dolozylismy szampana do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.09.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Z tymi kartami kredytowymi to chodzi tylko o jedno. Nam bank też "po przyjacielsku" doradził, żebyśmy zlikwidowali karty i linie debetowe, bo nam to poprawi zdolność kredytową. No to zamknęliśmy. A przy podpisywaniu umowy kredytowej pani zaproponowala nowe karty kredytowe z jeszcze większym limitem Do poczytania przygody mojego kolegi z pracy z koszmarnym bankiem DnB Nord http://hook-product-dnbnord.blogspot.com/2009/08/czas-na-kolejne-podsumowanie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 uchja jeszcze tylko wytargam od nich ostatnią transzę i adijos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dobry wieczór Lidzia pogoda musi być ciekawe dlaczego budujący to najlepiej zorientowani pogodowo ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.09.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Jesli o pogodzie mowa to znacie jakas fajna stronke na ktorej mozna sprawdzic prognozy dlugoterminowe?Mnie interesuje kiedy w tym roku przylezie zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts