pasie 12.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 a tera z innej beczki, czy Twoje dziewczynki też już szusują, bo młodsza to chyba jeszcze jest za mała, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.02.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 lidszu zajrzyj do mnie w ramach wolnej chwilki - potrzebuje opinii w sprawie łazienki A do mnie to nie przyszłaś Sama musiałam się zoriencić napisałam w takich miejscach że musiałaś się załapać. szczerze mówiąc byłam przekonana że dowiesz się u dobroszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Młoda jeszcze nie, ale starsza tak. W zeszłym roku byliśmy z nią pierwszy raz na nartach. Tak sobie jeździła: http://img11.imageshack.us/img11/705/p2160020az3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 z instruktorką: http://img338.imageshack.us/img338/2943/imgp1007nktb0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 fajosko, czyli miała ile 3 lata szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 fajosko, czyli miała ile 3 lata szacuneczek prawie 4 trzylatki są jeszcze za małe na narty, ja przynajmniej tak uważam. Mają za słabe kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 i tak super ja to się uczyłam dopiero jak miałam 20 skończone, ale średnią przyjemność mi to sprawiało bo mam lęk wysokości ale Wy z mężem to chyba zapaleni narciarze, to i dziewczynki korzystają , fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 i tak super ja to się uczyłam dopiero jak miałam 20 skończone, ale średnią przyjemność mi to sprawiało bo mam lęk wysokości ale Wy z mężem to chyba zapaleni narciarze, to i dziewczynki korzystają , fajnie my zapaleńcy jesteśmy i już się nie mogę doczekać jak obydwie będą większe i będziemy razem szusować. Teraz to jest tak, że w Polskę wyjeżdżamy, aby córa uczyła się jeździć. A potem już sami jeździmy do Włoch się wyszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 sorki, że tak sobie poszłam bez słówka dobranoc, ale Zu włączyła syrenę i bałam się że starszaka obudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Piękne zdjęcia - cudny widok !!!moja Polka dopiero w przyszłym sezonie zacznie jeździć i ponieważ ja nie mam do niej cierpliwości to pod okiem instruktora, a w zeszłym roku powiedział że jest za mała....może miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 my tez czekamy na ten moment. może już w przyszłym roku? wypytamy jeszcze ortopedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ale bosko wygląda . To moje dziecię może za 2 lata też zacznie pobierać takie nauki - razem z rodzicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Piękne zdjęcia - cudny widok !!! moja Polka dopiero w przyszłym sezonie zacznie jeździć i ponieważ ja nie mam do niej cierpliwości to pod okiem instruktora, a w zeszłym roku powiedział że jest za mała....może miał rację powiem wam, że nauka z instruktorem to jest to. Moja chciała tylko jeździć z "ciocią Lucynką", bardziej się jej słuchała i dużo więcej wyniosła z tych lekcji, niż z jazdy z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 13.02.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 zaczynasz w czerwcu? gratuluję i zazdroszczę, bo wtedy już będzie trochę Topazów w zaawansowanym stadium budowy to można się dowiedzieć wiele o budowaniu tego bunkra Ja pewnie wtedy będę na etapie robienia tynków wewnętrzych. Na razie mogę powiedzieć,że kosztorys trochę inny niz w projekcie ale to jest podobno nagminne jeśli chodzi o projekty gotowe. tzrymam kciuki i kibicuję Bożena, a czy ja będę się mogła jakoś na wiosnę wprosić do ciebie z wizytą ? Rozumiem, że twój Topaz już stoi, a bardzo chętnie bym go sobie obejrzała "na żywo" Mój Topaz stoi na razie w połowie(parter bez stropu) ale mam nadzieję,że na wiosnę będzie już dach i oczywiście zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 poczytaj : http://forum.muratordom.pl/zapada-mi-sie-plyta-betonowa,t151884.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 my tez czekamy na ten moment. może już w przyszłym roku? wypytamy jeszcze ortopedy A twoja Kruszka ile ma lat ? Ja się pytałam ortopedy, to powiedział, że dzieci powinny zaczynać uczyć się jeździć od 4 roku życia. Wcześniej ich kości i stawy nie są jeszcze dobrze wykształcone i nie polecał. Wiem, że niektórzy już w wieku 2,5-3 lat uczą, ale uważam, że to przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 zaczynasz w czerwcu? gratuluję i zazdroszczę, bo wtedy już będzie trochę Topazów w zaawansowanym stadium budowy to można się dowiedzieć wiele o budowaniu tego bunkra Ja pewnie wtedy będę na etapie robienia tynków wewnętrzych. Na razie mogę powiedzieć,że kosztorys trochę inny niz w projekcie ale to jest podobno nagminne jeśli chodzi o projekty gotowe. tzrymam kciuki i kibicuję Bożena, a czy ja będę się mogła jakoś na wiosnę wprosić do ciebie z wizytą ? Rozumiem, że twój Topaz już stoi, a bardzo chętnie bym go sobie obejrzała "na żywo" Mój Topaz stoi na razie w połowie(parter bez stropu) ale mam nadzieję,że na wiosnę będzie już dach i oczywiście zapraszam serdecznie O to super ! Chociaż dzisiaj jak jechałam na działkę spotkać się z elektrykiem, to dwie ulice dalej zauważyłam chyba Topaza I bądź II - SSO. Muszę się tam przejechać, bo aż mnie zaciekawiło i miałabym blisko na podglądanie jak wygląda w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 poczytaj : http://forum.muratordom.pl/zapada-mi-sie-plyta-betonowa,t151884.htm dzięki przeczytałam i zapamiętałam czego nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 spotkałam się dzisiaj z polecanym elektrykiem na działeczce i jak na razie robi dobre wrażenie Zobaczymy, czy po wykonanym przyłączu też tak będę mówić Koszt całego przyłącza budowlanego ze skrzynką to 1900 zł. Chyba dobra cena, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 13.02.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Szkoda, że ja tak późno odkryłam to forum. Za przyłącze prądu budowlanego zapłaciłam 4.200 PLN Może dlatego, że ciągnęłam napowietrzną linią aż 60m Tak czy siak różnica ogromna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts