pasie 06.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.09.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Atacama, bardzo dziękuję. Jeśli wam się podobają, to korzystajcie. A kominki są już nieaktualne (no chyba, że obudowy uda nam się jakoś wykorzystać), bo zrobiłam małą zmianę w projekcie i będziemy teraz mieć kominek dwustronny pomiędzy jadalnią, a salonem - będzie przyklejony do słupa, który tam się znajduje. O! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Liiiiidziu, a o ktorej bedziecie sie do rasi wybierac mniej wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Liiiiidziu, a o ktorej bedziecie sie do rasi wybierac mniej wiecej? Małgosia, jeszcze nie wiem. Chciałam koło 11-12, bo tak na 16-16:30 muszę wrócić do domu, aby odebrać zołzeliny z przedszkola. Jeśli będziesz wolna koło 12, to możemy wtedy śmignąć do Rasi razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 dobry wieczór Liduś to już niedługo się zalejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 dobry wieczór Liduś to już niedługo się zalejesz na całego - zarówno ja, jak i strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja sie zaleję jak mi dach przykryją zrobię sobie cytrynówkę i urżnę się w trupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ja sie zaleję jak mi dach przykryją zrobię sobie cytrynówkę i urżnę się w trupka a daj przepis na cytrynówkę, bo kiedyś piłam pyszniastą i teraz mi chętkę zrobiłaś A może do ciebie przyjadę, to się obydwie urżniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 przepis muszę najpierw wydobyć bo mi się mgliście kojarzy ale z niego wychodzi boska można się nią delektować Kochana już bilet rezerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Liiiiidziu, a o ktorej bedziecie sie do rasi wybierac mniej wiecej? Małgosia, jeszcze nie wiem. Chciałam koło 11-12, bo tak na 16-16:30 muszę wrócić do domu, aby odebrać zołzeliny z przedszkola. Jeśli będziesz wolna koło 12, to możemy wtedy śmignąć do Rasi razem. Dobra, to sie jeszcze dogadamy jutro. Ewentualnie moze mnie sila nadprzyrodzona zgarnie spod Palacu, a jeszcze sie chcialam z Barankiem spiknac na chwileczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 spikam się z Wami do Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Liiiiidziu, a o ktorej bedziecie sie do rasi wybierac mniej wiecej? Małgosia, jeszcze nie wiem. Chciałam koło 11-12, bo tak na 16-16:30 muszę wrócić do domu, aby odebrać zołzeliny z przedszkola. Jeśli będziesz wolna koło 12, to możemy wtedy śmignąć do Rasi razem. Dobra, to sie jeszcze dogadamy jutro. Ewentualnie moze mnie sila nadprzyrodzona zgarnie spod Palacu, a jeszcze sie chcialam z Barankiem spiknac na chwileczke. OK Ja też będę wiedzieć co i jak jutro, bo Monia pisała, że Kondzio ma katar i nie wie, czy w ogóle pojedzie do Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dobry to kiedy do Rasi się wybieracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dobry to kiedy do Rasi się wybieracie we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.09.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Doberek i milego tygodnia zmykam i szykuję nalot na urzedy wszelakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Doberek i milego tygodnia zmykam i szykuję nalot na urzedy wszelakie Hej, to przez tydzień masz zamiar do mnie nie zaglądać ? miłego poniedziałku i powodzenia w urzędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Mama dzisiaj wraca z wywczasów i trzeba dom posprzątać, więc lecę po odkurzacz i mopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 dzień dobry uuuuuuuuuu Lidzia masz paskudny poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 dzień dobry uuuuuuuuuu Lidzia masz paskudny poniedziałek do najmilszych nie należy jak mi się nie chce sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam się poniedziałkowo Widzę, że porządki Cię czekają wspołczuję Ja w sobotę odpyziłam cały dom Zmęczyłam się nieludzko A dzisiaj pierwszy dzień w robocie 7 godzin Zobaczymy jak to będzie Buzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts